Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 11, 16:43)
Sutinku. Karina talentinga, judri, muzikali, bet iš tikro jai sunku susitapatinti su personažu. Kad ir vakar su Butkute... na gerai ji atidirbo scenoje, juda puikiai, bet joje Butkutės nei pro kur nematyti. Anąkart tas pats su Madonna.

O tai Vaidoje Paltinienė matyti? Violetoje Tina? Nejuokaukit smile.gif
Karina niekuo neblogesnė už kitus.
Atsakyti
Violetoje Tiną tikrai mačiau. Super įkūnijo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 11, 21:11)
O tai Vaidoje Paltinienė matyti? Violetoje Tina? Nejuokaukit smile.gif
Karina niekuo neblogesnė už kitus.

Aš ir neturėjau omenyje, kad ji kuom blogesnė už kitus, kaip atlikėja. Tiesiog man neįprastą ją matyti tokiame šou.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 10 11, 22:06)
Aš ir neturėjau omenyje, kad ji kuom blogesnė už kitus, kaip atlikėja. Tiesiog man neįprastą ją matyti tokiame šou.

Man tai neįprasčiau matyti kokį Vilių. Bet vat matome ir viai šauniai jam sekasi. Kol kas abu kartus buvo superinis. Juk neįmanoma pavirsti visiškai kitu žmogumi.
Atsakyti
O jums įdomiau stebėti, kai įkūnijami lietuvių ar užsienio atlikėjai? Man įdomiau lietuvius. Pvz koks Džeksonas ar Rihanna nelabai susidomėjimą kelia. Jau tiek kartų matyti, parodijuoti, atkartoti, kad net nuvalkiota kažkaip. Geriau paieškotų perliukų LT estradoje smile.gif
Atsakyti
Man įdomu, kai aš žinau atlikėją. Esu mačiusi ne vieną pasirodymą ar klipą. Pvz. šį savaitgali Jokūbo pasirodymas, žinau šitą atlikėją bet turbūt nei karto nemačiau jo atliekant, tad ir pats pasirodymas man nelabai.
Nors dalyviams, manau, geriau atlikti užsienio atlikėjus. Daugiau medžiagos internete yra, dauguma turi išskirtinių bruožų (charakterio, elgesio scenoje)
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 10 12, 11:53)
Man įdomu, kai aš žinau atlikėją. Esu mačiusi ne vieną pasirodymą ar klipą.

drinks_cheers.gif
Mane žinot kas erzina šiame projekte? kad dažnai parodo visai kitą dainos ištrauką nei mūsų atlikėjas pasirinko. Juk žmogus nėra absoliučiai vienodas visose savo dainose ir judesį būna kitą išgauna ir kitaip apsirengia ar susišukuoja. Tai jei beveik nežinai to užsienio ar LT atlikėjo, tai tada sunku kampą pagauti ar teisingai mūsiškis atliko, ar normaliai panašus.
Pvz., tas pats Kernagis, kai dainuoja Kancarą ir Vyšnias Suvalkijoje, juk visai kitaip elgiasi. Taigi, manau, kad labai neprofesionalu šitaip daryti kaip daro laidos rengėjai. Ypač, jie turėtų atsižvelgti į tai, kad daug pensininkų žiūri ir mažiausiai visokias Rihannas žino. Tai parodyk tikslų klipą ar elgesį ant scenos iš tos pačios dainos ir tada jau rodyk kaip sekėsi mūsų atlikėjui
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 12, 12:18)
drinks_cheers.gif
Mane žinot kas erzina šiame projekte? kad dažnai parodo visai kitą dainos ištrauką nei mūsų atlikėjas pasirinko. Juk žmogus nėra absoliučiai vienodas visose savo dainose ir judesį būna kitą išgauna ir kitaip apsirengia ar susišukuoja. Tai jei beveik nežinai to užsienio ar LT atlikėjo, tai tada sunku kampą pagauti ar teisingai mūsiškis atliko, ar normaliai panašus. 
Pvz., tas pats Kernagis, kai dainuoja Kancarą ir Vyšnias Suvalkijoje, juk visai kitaip elgiasi. Taigi, manau, kad labai neprofesionalu šitaip daryti kaip daro laidos rengėjai. Ypač, jie turėtų atsižvelgti į tai, kad daug pensininkų žiūri ir mažiausiai visokias Rihannas žino. Tai parodyk tikslų klipą ar elgesį ant scenos iš tos pačios dainos ir tada jau rodyk kaip sekėsi mūsų atlikėjui

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai idomiau kai tenka ikunyti uzsienio atlikejus. smile.gif Matyt todel kad lietuviska muzika niekad per daug nesidomejau. Beje rusiska taip pat. smile.gif
Atsakyti
Aš taip išsamiai neanlizuoju, žiūriu, mėgaujuos, patinka arba ne smile.gif Nors Vaida nelabai patinka, bet šioje laidoje prijuokino. Rihanna visai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 10 12, 18:02)
Man tai idomiau kai tenka ikunyti uzsienio atlikejus. smile.gif Matyt todel kad lietuviska muzika niekad per daug nesidomejau. Beje rusiska taip pat. smile.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
O kaip Karina gyvai atrodo,nes per teliką tokio kūdumo,kad atrodo tuoj perlūš ?
Atsakyti