Sveikos, jungiuosi prie žiūrinčių Žiūriu nuo pat pirmo sezono. Pirmame sezone laabai patiko Aisčio pasirodymai, na o šiame sezone, kaip ir daugelis, palaikau Ruslaną. Taipat Soliario pasirodymai puikūs, laabai patiko, kai atliko Dimos Bilano dainą .Šioje laidoje Malinauskas labai sužibo, net nemaniau, kad jis taip puikiai gali suvaidinti kitas žvaigždes .
Kaip jum praėjusi laida, man tai kažkaip nieks per daug neįstrigo, tik Rudokas labiausiai patiko
QUOTE(Eglentina @ 2013 01 06, 13:26)
Kaip jum praėjusi laida, man tai kažkaip nieks per daug neįstrigo, tik Rudokas labiausiai patiko
Man sikart patiko Rudokas ir Renata, prisijuokiau ziuredama Sikart visai nepatiko Donaldos ir Ruslano pasirodymai
Man labiausiai patiko Rudoko ir Donaldos pasirodymai, kitų dabar jau ir net neatsimenu
man Donalda nepatinka, kol kas ir MK per didelių simpatijų nesukėlė. o Rudokas gerai šįkart, ypač Kristą kalbino
puiki laida
QUOTE(muminukas @ 2013 01 06, 16:47)
man Donalda nepatinka, kol kas ir MK per didelių simpatijų nesukėlė. o Rudokas gerai šįkart, ypač Kristą kalbino
kas tas MK?
QUOTE(muminukas @ 2013 01 08, 10:31)
Muzikinėje kaukėje
aaa, o as galvojau kazkurio inicialai ir niekaip neisifruoju kurio
Oooo, faina laida, ziuriu nuo antro sezono tik, netiketai uztikom, kad rodo ir patiko
o gal kur galima pamatyt pirmo sezono laidas