Aš irgi šiandien buvau filmavime. Tuo metu, maždaug nuo 19 val. filmavo 6 laidą. Tai galiu pasakyti, kad pirmąsias vietas dabar užima visai kiti dalyviai nei pirmoje laidoje.
Uoj šiandien buvo juoko... Tarasovas įkūnijo Jazzu, nemokėjo eiti su aukštakulniais O jau kaip aprengtas O A. Janonis įkūnijo V. Mauručaitę, tai irgi juokinga
O kas dėl mygtuko... Bareikis dar net nebuvo jo paspaudęs, o jau ekrane pasirodė jo pasirinkimas Įdomu kaip šitą per TV parodys. Be to, tas mygtukas net prie niekur neprijungtas, tai...
Šiandien labai stiprūs pasirodymai buvo, komisijai sunku buvo vertinti.
Vargšas Vilius
Tai kaip suprantu, bent po vieną kartą visi gauna priešingą lytį įkūnyti?
Taip noriu šiandien žiūrėti, bet tos reklamos Kažin kada jau įdeda į lnk go? Sekmadienį, kad būtų matyt be šansų...
Tai kaip suprantu, bent po vieną kartą visi gauna priešingą lytį įkūnyti?
Taip noriu šiandien žiūrėti, bet tos reklamos Kažin kada jau įdeda į lnk go? Sekmadienį, kad būtų matyt be šansų...
Džiaugiuosi, kad ne tik žinomus, senus veidus kviečia, bet ir jaunesnę kartą. Pernai Milita dalyvavo, šiemet Audrius. Talentingi jaunuoliai
Žiūrėjau, negalėjau nežiūrėt, mano myliamiausias šou
Kaip man šiandien visi patiko, be išimties
O jei išskirtinai girti, tai Ineta-Laima nereali ir kaip jai tinka tokia šukuosena Jei pati skaitys ar kas perduos, tai tegu žino, kad jai tie nuleisti plaukai labai netinka lyginant su tokia šukuosena. Labai ją sendina kasdienis jos įvaizdos
Man dar labai patiko ??? vardo nepamenu, tas vestuvių muzikantas. Jei neįsižiūrėčiau, tai sakyčiau, kad Kerbedis dainuoja. Nežinau kodėl jį kiti nuvertino
Martynas genialus, tik kažkaip mano galva perdaug jau tom rankom užsidenginėjo
Niekada nesimpatizavau Viliui, bet žiūriu, kad labai jau talentingas vyrukas
Violeta irgi genialiai, tik balsas neatitiko visai
Irūna-Audrius irgi nerealiai, neskaitant balso spalvos, kuri aišku ne ta.
Vaida mano galva perspaudė su tais pokalbiais. Nežinau ar Nelly nebraukė ašarų "Jum gerai jūs jauni" Kažkaip... kai išeidinėja vienas po kito mūsų senieji artistai, tai neskaniai labai klausosi. Brandos, ponička Vaidute, prašyčiau, jei skaitote
Karinos balsas neatitiko
Rihanna padarė ką gali, aišku
Jokūbas šaunuolis, tik balsas aišku irgi ne tas
Kaip man šiandien visi patiko, be išimties
O jei išskirtinai girti, tai Ineta-Laima nereali ir kaip jai tinka tokia šukuosena Jei pati skaitys ar kas perduos, tai tegu žino, kad jai tie nuleisti plaukai labai netinka lyginant su tokia šukuosena. Labai ją sendina kasdienis jos įvaizdos
Man dar labai patiko ??? vardo nepamenu, tas vestuvių muzikantas. Jei neįsižiūrėčiau, tai sakyčiau, kad Kerbedis dainuoja. Nežinau kodėl jį kiti nuvertino
Martynas genialus, tik kažkaip mano galva perdaug jau tom rankom užsidenginėjo
Niekada nesimpatizavau Viliui, bet žiūriu, kad labai jau talentingas vyrukas
Violeta irgi genialiai, tik balsas neatitiko visai
Irūna-Audrius irgi nerealiai, neskaitant balso spalvos, kuri aišku ne ta.
Vaida mano galva perspaudė su tais pokalbiais. Nežinau ar Nelly nebraukė ašarų "Jum gerai jūs jauni" Kažkaip... kai išeidinėja vienas po kito mūsų senieji artistai, tai neskaniai labai klausosi. Brandos, ponička Vaidute, prašyčiau, jei skaitote
Karinos balsas neatitiko
Rihanna padarė ką gali, aišku
Jokūbas šaunuolis, tik balsas aišku irgi ne tas
Vat man Genytė irgi ryškiai perspaudė Padarė gryną parodiją. Paltinienė linkusi į familiarumą, bet tikrai ne tiek. Man Audrius-Irūna ir Martynas-Enrikė labiausiai patiko kitąkart, manau, Jokūbas gerai Žvagulį įkūnys. Jam turėtų tikt
Scooterio lauksiu, jau matau žvilgsniuką to muzikanto ir dantis tiks jam tik bliamba, mesk tu svorį, meškiau, neryk tose vestuvėse, ligą gausi
Mano 5 taškai keliauja - Martynui.
ankstesnių šou kur dalyvavo nežiūrėjau, ir gerbėja nebuvau, bet šitam, kažkaip nuoširdžiai viską atlieka.
Šiaip daug kas priklauso nuo gauto atlikėjo. Vienais metais pamenu buvo Laima Lapkaukaitė, na ir ką jau gali iš jos labai išspausti. O kiti atlikėjai patys iš savęs jau garantuoja pasisekimą.
Dar, nežinau kodėl, bet man kažkaip Karina šiam šou nesižiūri. Neįprantu prie jos. Pagal jos fiziologija, spėju, atiteks visos tamsesnės "kūdos" atlikėjos. (Ruslana, Loryn, Valinskienę mestelt turėtų)
ankstesnių šou kur dalyvavo nežiūrėjau, ir gerbėja nebuvau, bet šitam, kažkaip nuoširdžiai viską atlieka.
Šiaip daug kas priklauso nuo gauto atlikėjo. Vienais metais pamenu buvo Laima Lapkaukaitė, na ir ką jau gali iš jos labai išspausti. O kiti atlikėjai patys iš savęs jau garantuoja pasisekimą.
Dar, nežinau kodėl, bet man kažkaip Karina šiam šou nesižiūri. Neįprantu prie jos. Pagal jos fiziologija, spėju, atiteks visos tamsesnės "kūdos" atlikėjos. (Ruslana, Loryn, Valinskienę mestelt turėtų)
Sutinku. Karina talentinga, judri, muzikali, bet iš tikro jai sunku susitapatinti su personažu. Kad ir vakar su Butkute... na gerai ji atidirbo scenoje, juda puikiai, bet joje Butkutės nei pro kur nematyti. Anąkart tas pats su Madonna.
O kaip manote dėl dainavimo,naudojami kokie triukai, nes labai jau gerai visi padainuoja Kažką esu girdėjusi, kad galima kažkaip pagražint dainavimą, net ir gyvai...