Man patiko rezultatai Lina verta nugaletojos vardo ir MIlita saunuole. kai rode visus jos isikunijimus trumpai tikrai gerai padirbejo mergaite. Tik vietoj monikos finale buciau norejus matyti Istvana arba Eimuti.
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 12 30, 20:03)
Man patiko rezultatai Lina verta nugaletojos vardo ir MIlita saunuole. kai rode visus jos isikunijimus trumpai tikrai gerai padirbejo mergaite. Tik vietoj monikos finale buciau norejus matyti Istvana arba Eimuti.
QUOTE(Soled @ 2014 12 29, 16:04)
Super projektas, labai labai patiko. Monika nustebino, talentinga ir maloni moteris, Milita taip pat šaunuolė, o apie Giedrių ir Liną net nėra ką kalbėti - labai gabūs žmonės, džiaugiuosi už visus, šis sezonas geriausias buvo
Aha, Monika tikrai atsiskleidė, ir tokia paprastutė pasirodė esanti
Gal kas ziūri ukrainos "muzikine kauke". Aš prabėgu greitai įrašą. Man atrodo, kad jie dažnai daro parodija, o ne įsikūnijimą. Bet patinka kad pasirodymas daromas, kaip šou. Su spec efektais. Daug šokėjų ir pan. Aišku viskas finansuose.
QUOTE(Jol @ 2015 07 24, 13:38)
Rudenį bus 4 sezonas. Viename žurnale rašo, kad dalyvaus Rūta Žibaitytė.
Kas ji tokia?
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 07 24, 13:04)
Kas ji tokia?
Dainos Baumilės sesuo, dalyvavusi 3 Lietuvos balso sezone. Ji taip pat buvo pritariančioji vokalistė šių metų Eurovizijoje.
https://www.youtube....r...BDibaitytÄ
Tikrai nebloga pramoga žiūrėti Muzikinę kaukę. Kiek mačiaus rusišką versiją, ten lygis aukštesnis.
Viena is dalyviu Ineta Stasiulevyciute
QUOTE(Dzenete @ 2015 08 25, 07:41)
Viena is dalyviu Ineta Stasiulevyciute
tik sudvejojau - Stasiulytę turi omeny? Šokiuose man ji kartais perspausdavo, pervaidindavo, tikiuosi, taip nebus.