Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

QUOTE(muminukas @ 2014 11 29, 22:09)
aš dabar žiūriu smile.gif Gabalis buvo geresnė Cher negu Monika smile.gif
Papildyta:
Gabalis Cher

Man tai nelabai ax.gif

Aš vakar tik Eimučio nemačiau, kaip gaila... teks pažiūrėti per kompą kartojimą, jaučiu genealiai padarė ar ne? Balai tai ne blogiausi buvo ax.gif

Kaip jums ta būsianti Eurovizinė? Lina vargšė nebenorėjo rėkauti, o Vilką gavo doh.gif lotuliukas.gif Linai nelemta nežibėt ax.gif Bet tai Juozas vargšas, kaip jis įkūnys? Koks kvailys tas Babuškas iš viso įdėjo? Tai reikės jam dar chebros, iš kokios kapelos, bet tai gi jam sugadinti tada viską gali, jis gi nekaltas dėl kitų netalento, pvz.? g.gif Ar čia kaip ir Eimučiui Augulį pasiuntė, tai ir Juozui dabar akibrokštai kažkokie g.gif Bet tai jau Šabaniausku buvo, Noreika, kiek dar jam galima tų senių?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 30, 21:01)
Man tai nelabai ax.gif

Aš vakar tik Eimučio nemačiau, kaip gaila... teks pažiūrėti per kompą kartojimą, jaučiu genealiai padarė ar ne? Balai tai ne blogiausi buvo ax.gif

Kaip jums ta būsianti Eurovizinė? Lina vargšė nebenorėjo rėkauti, o Vilką gavo doh.gif  lotuliukas.gif Linai nelemta nežibėt ax.gif Bet tai Juozas vargšas, kaip jis įkūnys? Koks kvailys tas Babuškas iš viso įdėjo? Tai reikės jam dar chebros, iš kokios kapelos, bet tai gi jam sugadinti tada viską gali, jis gi nekaltas dėl kitų netalento, pvz.? g.gif Ar čia kaip ir Eimučiui Augulį pasiuntė, tai ir Juozui dabar akibrokštai kažkokie g.gif Bet tai jau Šabaniausku buvo, Noreika, kiek dar jam galima tų senių?

Na Juozas tai turėtų "Ventukus" pasikviesti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2014 12 01, 09:12)
Na Juozas tai turėtų "Ventukus" pasikviesti. lotuliukas.gif

Tiksliai. Bet tai tada gaunasi kaip ir surežisuota, nes kokiam Eimučiui tai nepapuolė, ką gi jis kviestų? g.gif
Atsakyti
Maciau per anonsa tai butnoriui dvi papildomos "babuskos" pridetos, o ir Concita labai gerai atrodo. Neatsimenu kas istrauke, gal Eimutis? Laukiu sitos laidos tik gail, kad per tv3 jau sok su manimi prasideda tai dubliuosis.
Atsakyti
Su Juozu dainuos „Studentės“:
http://lnk.alfa.lt/n...ir-tapo-babuska
O čia dar apie būsimą Linos pasirodymą:
http://lnk.alfa.lt/n...ikineje-kaukeje
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 12 03, 19:06)
Maciau per anonsa tai butnoriui dvi papildomos "babuskos" pridetos, o ir Concita labai gerai atrodo. Neatsimenu kas istrauke, gal Eimutis? Laukiu sitos laidos tik gail, kad per tv3 jau sok su manimi prasideda tai dubliuosis.

doh.gif Mano diedui šokiai patinka, tai perjunginės jaučiu per reklamą ir pamatys cool.gif nes aš nesakysiu tongue.gif Teks man kaukes per kompą žiūrėt
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 12 03, 19:06)

Aha, berods Eimutis. Išvaizdą tai atitiks, nu bet balsas doh.gif Vargšas jis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 03, 23:31)
Aha, berods Eimutis. Išvaizdą tai atitiks, nu bet balsas doh.gif Vargšas jis ax.gif

drinks_cheers.gif
Ir Ištvanui šįkart bus ne kas - su lietuvių atlikėjais jam aplamai nesiseka, o ir balsas labai jau skiriasi nuo Sashos Song.
Va Loreen bus puiki, esu tikra smile.gif Ir Milita su savo užduotim susidors gerai.
Pamiršau - o kas kliuvo Dainai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 gruodžio 2014 - 10:52
QUOTE(saintlina @ 2014 12 04, 10:45)
drinks_cheers.gif 
Ir Ištvanui šįkart bus ne kas - su lietuvių atlikėjais jam aplamai nesiseka, o ir balsas labai jau skiriasi nuo Sashos Song.
Va Loreen bus puiki, esu tikra  smile.gif Ir Milita su savo užduotim susidors gerai.
Pamiršau - o kas kliuvo Dainai?

Nu, ir turint omeny, kad Sašiokas mažutis, toks neryškus, pilkutis biggrin.gif Jei Ištvan lęšius dėtųsi, tai dar dar būtų, nes taip jau jis savo tomis akytėmis šviečia bigsmile.gif
Dainai Serdiučka biggrin.gif
O šitam gi Giedriui Rybakovas g.gif Irgi lęšių reik, antraip nieko nebus ax.gif Šiaip būt geriau Rybakov Ištvanui, Songas Giedriui. Būtų tada tikra kaukė

Dėl Loreen nesu tikra. Ji tokia vyriška truputį, o mūsiškė gi tikra kvietkutė, pati sako. Manau, gali priktrūkti energijos. Ir dėl Ruslanos tas pats, užsicyps jaučiu vėl Milita ax.gif Militai tiktų kaip Tatu pacypaut bigsmile.gif O Monikai reiktų kokia mūsų Skamp g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 04 gruodžio 2014 - 11:10

išvaizdą tai pakoreguos grimeriai smile.gif Bet balsas Ištvano tai labai jau skiriasi nuo Song'o. Netiktų jam ir Rybakas. Va koks nors iš Balkanų būtų labai gerai smile.gif
Ai, tikrai, gi Serdiučka Dainai. Visai neblogas variantas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 12 04, 12:18)
išvaizdą tai pakoreguos grimeriai  smile.gif  Bet balsas Ištvano tai labai jau skiriasi nuo Song'o. Netiktų jam ir Rybakas. Va koks nors iš Balkanų būtų labai gerai  smile.gif 
Ai, tikrai, gi Serdiučka Dainai. Visai neblogas variantas.

Duotų kada Dainai kokią Loreen. Jetau, gi apsišlapintume manau, būtų liuks vakaras blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 04, 13:55)
Duotų kada Dainai kokią Loreen. Jetau, gi apsišlapintume manau, būtų liuks vakaras blush2.gif  biggrin.gif

Dar neleidžia tiek iš savęs cirkintis smile.gif
Atsakyti
Čia yra ĮSIKŪNIJIMO, o ne parodijų šou, todėl ir personažai parenkami tokie, kad jį įkūnydamas žmogus neatrodytų visiškai absurdiškai ar toli nuo realaus veikėjo smile.gif
Atsakyti