QUOTE(kavasucitrina @ 2014 11 22, 21:10)
pirmą kartą neklausiau nugalėtojo dainos...
Tikrai geriau Daina, nei visada, bet kad būti pirma...
Labai gaila neįvertintos Linos. Su dainavimu problemėlių gal ir buvo, bet jei vertint visumą, įdėtą darba... Jau bent 3-4 vietą galėjo gauti.
Milita šaunuolė, kaip visada. Tikrai gabi mergiotė. Ir man dar Leškevičius labai talentingas atrodo - nors nemaniau, kad su Deiviu galima sužibėt, bet Giedrius tai padarė
Linos ir man gaila. Aš jau maniau, kad niekaip to moon walker nedarys žingsniuko, bet pasirodo darė ir dar visdai gerai
Nors jei prisiminti visas laidas, tai Eimučiui irgi yra kliuvę oho kokių rolių, pvz. Fredis Mercuris ir tada jis irgi buvo suvarytas
Gal kiek ir juokingai atrodė, pripažįstu, bet tai jis gi nėra ir niekaip negali būti Mercuriu kaip ir visi kiti, todėl negalima buvo per griežtai vertinti. Tai ir su Lina tas pats šį kartą.
Ši laida buvo man su daug mažesniu įspūdžiu, nes aš daug ko nežinojau. Nežinojau Princo, taigi negalėjau vertinti Militos, nežinojau Adriano Celentano judesių, tai negalėjau vertinti Ištvano, nors man kažkodėl atrodė, kad jis padarė puikiai, aš pamačiau visai kitokį Ištvaną, kuris tikrai labai stengėsi, bandė būti kitoks ir pagal parodytą trumpą, Celentano klipą man kažkaip labai panašu pasirodė.
Dėl Deivio, tai man patiko kaip ir, panašu, bet nesupratau kodėl tos kojos nejudančios liko, juk ir per pamokas su treneriu buvo kalbėta, kad keliukai sulenkti ir sukiojami į vidų turi būti. Man to labai pritrūko
Daina nustebino, tikrai labai gerai.
Monika šį kartą nereali, aš norėjau, kad ji nugalėtų. Jau kaip ji kojomis su Britne neatidirbo, tai su Sabrina atidirbo su kaupu
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 11 23, 16:33)
As irgi vakar pirma kart neklausiau nugaletojos dainos. Zinoma Daina gerai pasirode, bet tikrai buvo uz ja geresniu. Gaila, kad liko neivertintas Butnorius. Man jo BOb Marley vos ne labiausiai patiko. Milita jau kelinta syki is seiles nustebina geru pasirodymu. Kaip ir kitoms gaila neivertintos Linos. Giedrius saunuolis is Deivio ne kazin ka isspausi, bet jam tikrai gerai pavyko.
Galejo Monikute "pasipuost" Baltu maudymuku ikunydama Sabrina is dar kokiam baseinia pasipliuskent, butu kaip vaizdo klipe.
Man irgi patiko Butnorius. Jis tikrai labai talentingas. Jo Kernagis man vis dar akyse stovi, nes aš buvau mažytė, kai sukosi ta Kancaro daina. Kadangi tas senas lygis dar buvo, nieko įspūdingo telikas nerodydavo, tai man ta Kernagio diana, tas jo ploščius buvo žiauriai rock kaip vaikui
Tai labai gerus prisiminimus sukėlė tada Butnorius.
Milita šiaip šaunuolė, bet mane labai trikdo jos balsas. Ji beveik nemoka jo keisti. Vis pastoviai tas toks cypiantis prieskonis lieka ir gana
Vien dėl to nenorėčiau, kad galiausiai ji laimėtų.