Ar yra žiūrinčių šį muzikinį projektą? Jau antras sezonas, o SM temos dar nėra. Pati pirmąjį sezoną pradėjau žiūrėti gana vėlai, jau įpusėjus, bet likau sužavėta ir tapau ištikima gerbėja - jei pavyksta, šeštadieniais įsijungiu ir kartojimą.
Antrojo sezono dalyviai:
Ruslanas Kirilkinas,
Irena Starošaitė,
Renata Norvilė,
Liepa Mondeikaitė,
Ramūnas Rudokas,
Donalda Meiželytė,
Viktoras Malinauskas,
Soliaris.
ziuriu, ir pirma sezona beveik nuo pradziu ziurejau
is praeitos laidos rudoko-vilcinsko nesupratau, man jis atrodo tarsi parodijuotu , o ne bandytu ji atkartot
idomiausi tai soliaris, ruslanas, nu ir dar liepa su rudoku idomu, o kiti galetu nedalyvaut
is praeitos laidos rudoko-vilcinsko nesupratau, man jis atrodo tarsi parodijuotu , o ne bandytu ji atkartot
idomiausi tai soliaris, ruslanas, nu ir dar liepa su rudoku idomu, o kiti galetu nedalyvaut
QUOTE(Dereša @ 2012 12 27, 19:19)
matyt, sunkoka iš savo amplua išlipti.
o mane Renata nustebino, nors šiaip nesu jos gerbėja. Roxetus labai fainai įkūnijo. Malinauskas irgi visai patinka.
šiaip tikiuosi, kad VAlinskas nuolat komisijoje nesėdės.
ir dar nesupratau, kodėl antroje laidoje taip aukštino Starošaitę, o Liepą nuvertino - atvirkščiai turėjo būti
Papildyta:
o Soliaris kaip lūpas dėliojo, Preslį dainuodamas
QUOTE(muminukas @ 2012 12 27, 19:24)
matyt, sunkoka iš savo amplua išlipti.
o mane Renata nustebino, nors šiaip nesu jos gerbėja. Roxetus labai fainai įkūnijo. Malinauskas irgi visai patinka.
ir dar nesupratau, kodėl antroje laidoje taip aukštino Starošaitę, o Liepą nuvertino - atvirkščiai turėjo būti
Papildyta:
Papildyta:
del renatos sutinku, nors man ji irgi nepatinka, o irena su liepa neatsimenu ka dainavo
aha soleris gerai atkartojo elvi ir viljamsa superiskai
Liepa buvo Psy Gangnam style, o Starošaitė kažkokią ankstyvojo sovietmečio dainininkę Danutę - dainavo dainą apie garvežį.
QUOTE(muminukas @ 2012 12 27, 16:37)
Ar yra žiūrinčių šį muzikinį projektą?
yra
jungiuosi prie jūsų būrelio
pirmo sezono nežiūrėjau
ruslanas gerų vaizdų vakar davė
QUOTE(Naminė @ 2012 12 28, 07:40)
jungiuosi prie jūsų būrelio
pirmo sezono nežiūrėjau
pirmo sezono nežiūrėjau
pirmo sezono viršūnė man buvo Gabalio finalinė daina - kiek mačiau anonso, jis turėtų ją dainuoti per BTV naujametį
nesusipykęs su humoro Ruslanas
QUOTE(muminukas @ 2012 12 27, 19:28)
Liepa buvo Psy Gangnam style, o Starošaitė kažkokią ankstyvojo sovietmečio dainininkę Danutę - dainavo dainą apie garvežį.
aha, prisiminiau, liepa buvo gerai isijautus
vakar rusalanas super pavare, irena patiko, rudoko vel nesupratau, visai netinka sitoj laidoj
soleriui sunkus varijantas teko
Kas laimėjo pirmąjį sezoną? Visas laidas žiūrėjau, o paskutinės taip ir nebepamačiau.
QUOTE(Nireglina @ 2012 12 29, 12:09)
Kas laimėjo pirmąjį sezoną? Visas laidas žiūrėjau, o paskutinės taip ir nebepamačiau.
Česlovas Gabalis
Aš irgi žiūrau, patinka man šita laida, iš praeitos laidos tai Ruslanas labiausiai patiko