Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(Jelenux:) @ 2013 01 07, 11:48)
Taip per el.bankininkyste smile.gif ten viska galima pamatyti  cool.gif  mirksiukas.gif

O ten tame puslapyje turi matytis ir visi prasymai, kuriuos uzpildem pacioje Sodroje, o ne internetu? g.gif Nes as ilindusi ten, tai nematau savo prasymo nutraukti ismokos gavima unsure.gif Sodra turi viska perkelti i interneta, jei uzpildem prasymus rastu?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 01 07, 12:56)
O ten tame puslapyje turi matytis ir visi prasymai, kuriuos uzpildem pacioje Sodroje, o ne internetu? g.gif Nes as ilindusi ten, tai nematau savo prasymo nutraukti ismokos gavima unsure.gif Sodra turi viska perkelti i interneta, jei uzpildem prasymus rastu?

Ir as nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 01 07, 12:56)

Kas pildyta sodroj,jus nematysit ten,tik jeigu pildet butent per ju puslapi.Matisit tik paskaiciavimus.
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 01 06, 23:00)
nesuprantu koks tikslas to  g.gif

dėl mokesčių taikymo skaičiuojant DU.
Atsakyti
QUOTE(Ronny @ 2013 01 07, 12:52)
dėl mokesčių taikymo skaičiuojant DU.

Ta prasme, dėl NPD? Mano vyras tai Sodroj užpildė prašymą, kad netaikytų jam NPD. O jei kažkas dėl tų mokesčių būtų netaip, tai vistiek per metinę deklaraciją būtų galima susigrąžinti/arba grąžinti susidariusį skirtumą.
Atsakyti
Laba diena,

noriu pasiteirauti ar galiu pretenduoti i pasalpas, dekretas numatytas 06 menesi, darbo stazas:

nuo 2011-06-08 iki 2011-08-23

nuo 2012-06-19 iki dabar ir dar vis dirbu.

Nes kai skaiciuoju tai "atgal" nuo dekreto gaunasi 11 menesiu, ar skaiciuos is ju vidurki atlyginimo? Ar privalo buti "atgal" 12 men?
Atsakyti
QUOTE(wikuchia @ 2013 01 07, 14:37)
Laba diena,

noriu pasiteirauti ar galiu pretenduoti i pasalpas, dekretas numatytas 06 menesi, darbo stazas:

nuo 2011-06-08 iki 2011-08-23

nuo 2012-06-19 iki dabar ir dar vis dirbu.

Nes kai skaiciuoju tai "atgal" nuo dekreto gaunasi 11 menesiu, ar skaiciuos is ju vidurki atlyginimo? Ar privalo buti "atgal" 12 men?

Privalot tureti 12 men stazo per paskutinius 2 metus bendrai.
Atsakyti
QUOTE(Lynete @ 2013 01 07, 11:58)
Sveikutes,

Norejau paklausti ar yra lubos nestumo/gimdymo atostogu ir kokios, taip pat jei yra vaikas iki 2 metu, ir man priklauso uz ji pasalpa, bet as jos dabar negaunu, nes dirbu, iseisiu i dekreta, man paskaiciuos dekretines pagal metines pajamas - tai ar ta pirmojo vaiko pasalpa dar prisides, ar ji bus apkirpta del lubu?

Aciu

Buciau dekinga uz atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(Lynete @ 2013 01 07, 15:04)
Buciau dekinga uz atsakyma!

Yra lubos 4761,60 Lt/men - mokesciai
Kaip suprantu su pirmu vaiku iseidinejot i VPA pagal sena tvarka,todel ir negaunat,bet jeigu papuls nors viena diena is pirmo vaiko atostogu i dabartiniu atostogu apskaiciavima tai galesit rinktis koks jums bus palankesnis variantas,ar skaiciuoti pasalpas is to DU kaip ir pirmam ar is naujo DU ir dalies VPA pasalpos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 07 sausio 2013 - 14:11
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 07, 15:09)
Yra lubos 4761,60 Lt/men - mokesciai
Kaip suprantu su pirmu vaiku iseidinejot i VPA pagal sena tvarka,todel ir negaunat,bet jeigu papuls nors viena diena is pirmo vaiko atostogu i dabartiniu atostogu apskaiciavima tai galesit rinktis koks jums bus palankesnis variantas,ar skaiciuoti pasalpas is to DU kaip ir pirmam ar is naujo DU ir dalies VPA pasalpos.

taip, su pirmuoju ejau pagal senaja tvarka, iki 2011m. liepos pirmos.
man palankesnis skaiciuoti is dabartinio DU, bet kaip supratau kol vaikui sukaks 2m. prie naujos motinystes pasalpos mokes dar papildomai ir sena pasalpa iki pirmajam vaikui sukaks 2 m. g.gif
Atsakyti
O aš su tokiu klausimu:
Darbo stažą turiu, bet jei alga yra minimumas ir iki išėjimo į dekretą pasiimčiau neapmokamų atostogų (~2mėn). Ar tai kenktų išmokoms (planuoju 2 metam imti atostogas)? Kaip suprantu min lubos yra 466lt? g.gif "kenktų" tik vienkartinei išmokai?
Jei nusišnekėjau, tai atsiprašau, bet gal kas suprato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynete @ 2013 01 07, 15:36)
taip, su pirmuoju ejau pagal senaja tvarka, iki 2011m. liepos pirmos.
man palankesnis skaiciuoti is dabartinio DU, bet kaip supratau kol vaikui sukaks 2m. prie naujos motinystes pasalpos mokes dar papildomai ir sena pasalpa iki pirmajam vaikui sukaks 2 m.  g.gif

Ne,nes jus busit NGA,o ne VPA su pirmu vaiku smile.gif nebent dabar paimsit VPA su pirmu ir is ju eisit i NGA.
Atsakyti