Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(Joliuke @ 2013 02 22, 19:56)
Sveiki. GAvau paskaičiavimus vaiko auginimo atostogų išmokų. GAl žinote kokį maždaug procentą reiktų atskaičiuoti, kad gaučiau bent apytikrią sumą kiek gausiu į rankas?

21%
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 22, 13:48)
Gausit motinystes pasalpa uz 126 dienas,jeigu spesit iseiti i dekreta iki gimdimo,jeigu pagimdisit nespejusi iseiti i dekreta,tai motinystes pasalpos gausit tik uz 56 dienas po gimdimo.

Ačiū, aš irgi tuo buvau įsitikinus. Tik šiandien mūsų referentė sukėlė man bangas, šiandien buvo seminare ir paklausė apie mano atvejį, tai jai pasakė, kad negausiu, nes noriu perdaug aprėpt blink.gif doh.gif Man nesąmoningai skamba doh.gif Atseit man geriau būtų geriau gaut atlyginimo dydžio premiją vasarį, o kovo mėnesį ateidinėt į darbą, nes mano darbas tuo metu būtų daugiau kontroliuoti žmogų.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 22, 19:18)

Tai paskaičiavus vidurkį metų algos tiek negausiu? blink.gif Atsisiunčiau skaičiuokle excelinę, tai negi dar nuo tos sumos atimt 21 proc. reikia?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 22, 21:04)
Ačiū, aš irgi tuo buvau įsitikinus. Tik šiandien mūsų referentė sukėlė man bangas, šiandien buvo seminare ir paklausė apie mano atvejį, tai jai pasakė, kad negausiu, nes noriu perdaug aprėpt  blink.gif  doh.gif Man nesąmoningai skamba  doh.gif Atseit man geriau būtų geriau gaut atlyginimo dydžio premiją vasarį, o kovo mėnesį ateidinėt į darbą, nes mano darbas tuo metu būtų daugiau kontroliuoti žmogų.

Tai paskaičiavus vidurkį metų algos tiek negausiu?  blink.gif Atsisiunčiau skaičiuokle excelinę, tai negi dar nuo tos sumos atimt 21 proc. reikia?

Ziurint kokia alga imat,ar ta kur i rankas gaunat ar ta kur ant poperiaus.
Gausit motinystes pasalpa visa,jeigu spesit iseiti i dekreta.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 22, 20:47)
Ziurint kokia alga imat,ar ta kur i rankas gaunat ar ta kur ant poperiaus.
Gausit motinystes pasalpa visa,jeigu spesit iseiti i dekreta.

kur yra skaičiuoklė tai suvedu popierines algas, o finale man paskaičiuoja apie 70 proc. nuo algos į rankas.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 22, 21:55)
kur yra skaičiuoklė tai suvedu popierines algas, o finale man paskaičiuoja apie 70 proc. nuo algos į rankas.

Jeigu jums paskaiciuoja jau 70% i rankas,tai vel mokescius nuimineti nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 22, 22:58)
Jeigu jums paskaiciuoja jau 70% i rankas,tai vel mokescius nuimineti nereikia smile.gif

O gal žinote, kiek tada gaunasi nuo minimumo tas 70proc, ir dar nuėmus mokesčius?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 02 23, 13:09)
O gal žinote, kiek tada gaunasi nuo minimumo tas 70proc, ir dar nuėmus mokesčius?

Kazkur 600-650 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 23, 12:26)
Kazkur 600-650 lt.

Dėkui. Kažkaip skaičiavau , kad apie 400 kažkas, nes primetus, kiek išeina į rankas, dar 70proc, ir dar nuėmus mokesčius..
Atsakyti
Turiu keletą klausimėlių:
- jeigu išeinu į dekretą vėliau nei 30 savaičių, tai skaičiuojant VPA ims NGA pašalpą ar atlyginimą už atitinkamą mėnesį?
- jeigu VPA imu variantą 70 proc.+ 40 proc., tačiau pirmais metais po mėnesio VPA grįžtu į darbą ir atsišaukiu iš VPA, tai antrais metais tam, kad gauti 40 proc. vėl reikia išeiti į VPA? Ar teisingai suprantu?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 02 23, 13:41)
Dėkui. Kažkaip skaičiavau , kad apie 400 kažkas, nes primetus, kiek išeina į rankas, dar 70proc, ir dar nuėmus mokesčius..

Dvigubus mokescius nieks nenuima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Prime @ 2013 02 23, 13:42)
Turiu keletą klausimėlių:
- jeigu išeinu į dekretą vėliau nei 30 savaičių, tai skaičiuojant VPA ims NGA pašalpą ar atlyginimą už atitinkamą mėnesį?
- jeigu VPA imu variantą 70 proc.+ 40 proc., tačiau pirmais metais po mėnesio VPA grįžtu į darbą ir atsišaukiu iš VPA, tai antrais metais tam, kad gauti 40 proc. vėl reikia išeiti į VPA? Ar teisingai suprantu?

Ačiū

1. I VPA apskaiciavima ieis atrodo 3 men is NGA.
2. Nereikia,jums jau bus paskaiciuota pasalpa 2-ms metams,pirmus metus,jeigu alga bus didesne nei pasalpa gaudinesit tik alga,o antrus metus gaudinesit pasalpa jau.
Atsakyti
o su tuo 40% antraisiais metais? Galima pilnai dirbt? Ar apribotas kruvis bus? Taip iseina, kad gausiu ir pasalpa ta 40% procentu ir atlyginima?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 02 23, 22:40)
o su tuo 40% antraisiais metais? Galima pilnai dirbt? Ar apribotas kruvis bus? Taip iseina, kad gausiu ir pasalpa ta 40% procentu ir atlyginima?

Jokiu apribojimu darbui nera.
Atsakyti