Laba iskilo ir man toks klausimelis dirbau 2011 05 03 - 2012 10 10 - iseinant i dekreta apie geguzes 20 tiksliai turesiu 12men staza, o einant VPA nuo tos dienos vel ziures 24men atgal ar yra 12men stazas? ar jau uzteks kad dekretui turejau staza? nes skaiciuoju skaiciuoju bijau kad nepritrukciau kokios savaites iki stazo, gimdymas liepos 26 nusimato, tai VPA kada prasideda? pora menesiu po gimdymo?, nes dabar planuoju isidarbinti balandzio gale, gal reiktu jau nuo kovo bandyt tartis ?
sveiki ,
turiu klausima,pvz,jeigu as VPA prasiciau metams,ir po metu neeiciau i darba,o pratesciau VPA,ar moketu man soc. pasalpa,jeigu vyro pajemos nevirsitu 350 lt vienam šeimos nariui?
turiu klausima,pvz,jeigu as VPA prasiciau metams,ir po metu neeiciau i darba,o pratesciau VPA,ar moketu man soc. pasalpa,jeigu vyro pajemos nevirsitu 350 lt vienam šeimos nariui?
QUOTE(pelite @ 2013 02 20, 18:12)
sveiki ,
Ziurint kiek imtumete kad gaudineti pasalpa,metus ar dvejus? Ir ziurint kokios vyro pajamos ir kokios jusu butu.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 20, 19:34)
Ziurint kiek imtumete kad gaudineti pasalpa,metus ar dvejus? Ir ziurint kokios vyro pajamos ir kokios jusu butu.
pvz,jeigu VPA pasalpa imciau metams,o po to dar metams ar dviems be ismokos,ar taip negalima? pas vyra minimumas
sveiki
Turiu klausimą, planuoju pastoti birželio mėnesį. Skaičiuojant 12 mėnesių iki birželio mėnesio mano vidutines pajamos planuoja buti apie 2000lt.
Kokio dydžio išmokas man mokėtų, jeigu pirmuosius metus pasirinkciau 100proc.
Turiu klausimą, planuoju pastoti birželio mėnesį. Skaičiuojant 12 mėnesių iki birželio mėnesio mano vidutines pajamos planuoja buti apie 2000lt.
QUOTE(pelite @ 2013 02 21, 11:36)
pvz,jeigu VPA pasalpa imciau metams,o po to dar metams ar dviems be ismokos,ar taip negalima? pas vyra minimumas
Galima.
Papildyta:
QUOTE(kamilėė @ 2013 02 21, 11:41)
sveiki
Jeigu tai pastovus atlyginimas ir i rankas,tai tiek ir gaudinesit visus metus.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 11:52)
Kai antrus metus negauciau ismokos,o vyras gauna minimuma,ar moketu soc pasalpa? Seimoje du vaikai
QUOTE(pelite @ 2013 02 21, 12:07)
Kai antrus metus negauciau ismokos,o vyras gauna minimuma,ar moketu soc pasalpa? Seimoje du vaikai
Taip,jeigu nesigaus zmogui po 350 lt.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 12:10)
Taip,jeigu nesigaus zmogui po 350 lt.
Aciu labai uz atsakymus
QUOTE(rutuliukas1 @ 2013 02 20, 15:18)
Gal galima taip padaryti, kol dar vaikui ir nesuejo metai? T.y. kad sodra moketu vyrui, nors vaikui 6 men, o mama butu vaiko prieziuros atostogose?
Manau, kad jeigu vyras dirbantis, tokiu atveju jam iš gaunamos pašalpos išskaičiuos darbo užmokestį..
QUOTE(vinniepooh @ 2013 02 21, 14:49)
Manau, kad jeigu vyras dirbantis, tokiu atveju jam iš gaunamos pašalpos išskaičiuos darbo užmokestį..
Neisskaiciuos,nes pagal nauja istatyma galima dirbti ir gaudineti is sodros 40% pasalpos.
Rutuliukas1 klausė: "Gal galima taip padaryti, kol dar vaikui ir nesuejo metai? T.y. kad sodra moketu vyrui, nors vaikui 6 men, o mama butu vaiko prieziuros atostogose?"
Ji kalba apie pirmus vaiko auginimo metus, o jūs apie antrus
Ji kalba apie pirmus vaiko auginimo metus, o jūs apie antrus
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 13:51)
Neisskaiciuos,nes pagal nauja istatyma galima dirbti ir gaudineti is sodros 40% pasalpos.