Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

Sveikos

Mane atleidzia is darbo kovo menesi, i dekreta iseinu balandzio 29d. Tai reiskias kad dekretiniu as nebegaunu? O tada vaiko prieziuros atostogas kaip skaiciuos, uz kokius menesius vidurki ims? Numatomas gimdymas liepos 8d. Toje darbovieteje dirbu daugiau kaip 5 metai.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2013 02 16, 12:24)
Sveikos

Mane atleidzia is darbo kovo menesi, i dekreta iseinu balandzio 29d. Tai reiskias kad dekretiniu as nebegaunu? O tada vaiko prieziuros atostogas kaip skaiciuos, uz kokius menesius vidurki ims? Numatomas gimdymas liepos 8d. Toje darbovieteje dirbu daugiau kaip 5 metai.
Aciu.

Jus atleisti negali,pazyma atneskit,kad esat nescia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 16 vasario 2013 - 11:38
QUOTE(Cykrė @ 2013 02 16, 12:24)
Sveikos

Aciu.

Jeigu jus atleis - teks kitur darbitnis, nes kitaip nieko nemokės. Nors nesčios atleisti negali, tik keli punktai yra, jeigu ji lb prisidirbo, tada turi teisę atleisti. Pristatykit pažymą, kad esat neščia - neatleis.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 16, 00:22)
Naujiems gavejams moka 20 diena.

AČIŪ JUMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 16, 11:38)
Jus atleisti negali,pazyma atneskit,kad esat nescia.

Atleisti gali, nes imone bankrutuoja.

QUOTE(Sidabra @ 2013 02 16, 11:48)
Jeigu jus atleis  - teks kitur darbitnis, nes kitaip  nieko nemokės. Nors nesčios atleisti negali, tik keli punktai yra, jeigu ji lb prisidirbo, tada turi teisę atleisti. Pristatykit pažymą, kad esat neščia - neatleis.

Pazyma nebepades, nes imone bankrutuoja. Teks ieskoto kito darbo, bet kas nori nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2013 02 16, 13:08)
Atleisti gali, nes imone bankrutuoja.
Pazyma nebepades, nes imone bankrutuoja. Teks ieskoto kito darbo, bet kas nori  nestuke.gif

Nu tai taip ir reikejo rasyti,cia jau kitas reikalas,motinystes pasalpa gausit,o del VPA atrodo reikes darbintis,kad gauti ismoka.
"Teisę gauti motinystės (tėvystės) pašalpą turi vienas iš tėvų (įtėvių), globėjas, kuris:
suteiktos vaiko priežiūros atostogos, išskyrus, kai asmuo atleistas iš darbo dėl įmonės, įstaigos ar organizacijos likvidavimo, bankroto, pasibaigus darbo sutarčiai arba paskyrimo į pareigas terminui ar įgaliojimų laikui ir dėl to šios atostogos nesuteiktos. "
Atsakyti
Laba diena,
As su klausymu, kodel pagal mane gavau labai maza ismoka?
Situacija tokia: esu siuo metu VPA iki 2013.12.03, ir 2013.02.09 isejau dikretiniu atostogu su antru
Skambinau i sodra, sake, kad visas ismokas skaiciuos pagal DU kaip ir su pirmu vaiku, taciau dabar gavau net 3000 lt mazesne suma uz 4 men. negu su pirmu vaiku buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buniaska @ 2013 02 18, 11:53)
Laba diena,
Situacija tokia: esu siuo metu VPA iki 2013.12.03, ir 2013.02.09 isejau dikretiniu atostogu su antru
Skambinau i sodra, sake, kad visas ismokas skaiciuos pagal DU kaip ir su pirmu vaiku, taciau dabar gavau net 3000 lt mazesne suma uz 4 men. negu su pirmu vaiku buvo  doh.gif

Neuzmirskit, jog yra "lubos" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Buniaska @ 2013 02 18, 13:53)
Laba diena,
Skambinau i sodra, sake, kad visas ismokas skaiciuos pagal DU kaip ir su pirmu vaiku, taciau dabar gavau net 3000 lt mazesne suma uz 4 men. negu su pirmu vaiku buvo  doh.gif

Nepamirskit,kad abi pasalpos negali virsiti 100%,be to ir "lubos" sumazejo.
Atsakyti
Laba diena,
gal galite man atsakyti į tokį klausimą: ar gausiu aš pinigėlius už vpa (2 metams) jeigu 2 metų darbo
stažą turėsių rugsėjo 19 d. (gimdymas numatytas liepos paskutinem dienom, gimdymo atostogos turėtų būt gegužės vidury)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MKO: 18 vasario 2013 - 14:03
gal galit primint kokios tos' lubos' yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2013 02 18, 13:13)
gal galit primint kokios tos' lubos' yra? blush2.gif

4761,60 Lt ir atrodo dar minus mokesčiai
Atsakyti