QUOTE(Biškis @ 2013 01 30, 18:44)
idomu ir man del antru metu
lubos taikomos tik tam 40 proc? Ar ir gaunamai algai taikys lubas?
Tik pasalpai.
Papildyta:
QUOTE(PILNATIS13 @ 2013 01 30, 18:48)
Kiek skaičiau tai daugumai atsako Jolanciuk, tai ir as su klausimu ateinu.Aišku atsakyti gali ir kitas gudrus zmogus.
2013 birželio 10dieną turėčiau išeiti i nėštumo ir gimdymo atostogas, prieš tai norėčiau panaudoti man priklausiančias kasmetines atostogas uz 2013metus. Tik niekur nerandu kaip pasiskaičiuoti kiek man jų priklauso (už senesnius metus visas atostogas esu isnaudojusi).
Taigi kiek darbdavio galiu prašyti atostogų prieš išeinant į dekretą. (p.s. esu darbuotojas kuriam per metus priklauso 35 d.kasmetinių atostogų.)
LABAI LABAI AČIŪ UŽ ATSAKYMĄ.....
Reikia puse metu atidirbti,tai tik birzeli galit ir imti,manau jums neapsimokes,geriau paimsit kai grisit is VPA.
Papildyta:
QUOTE(miig @ 2013 01 30, 20:31)
pasimečiau naujose tvarkose. situacija tokia. esu VPA iki 3metu (kas sueis20131030) planuojam trečią leliuką tai kaip suprantu jei noriu kad skaičiuotus tie patys pinigėliai reiktų iki tos spalio30 išeiti į dekretą? o jei tarkim į dekretą išeitum mėnesiu vėliau .t.y lapkritį ar gruodį tai tuomet ką laikytusi kad nėra pajamų ir nieko negaučiau? ačiū labai
Gautumete ir tada,svarbu,kad bent viena diena ieitu is ankstesniu atostogu i dabartiniu apskaiciavima.