o vilniuj visos jau gavot motinystes (tevystes) pasalpa uz gruodi? mes dar negavom
QUOTE(marimacho @ 2013 01 16, 21:52)
o vilniuj visos jau gavot motinystes (tevystes) pasalpa uz gruodi? mes dar negavom
Vakar gavom.
Sveikos, susidomejau ir as pasalpos perrasymu tevui. Sakykite turbut su pirmuoju vaiku, kuriam jau 1.6 m jau pavelavome su antru metu pasalpos perleidimu tevui? Bet puikiausiai ta galesime padaryti su antruoju, kai jam sueis metukai. Aciu uz atsakyma.
QUOTE(saunuolyte @ 2013 01 17, 13:33)
Sveikos, susidomejau ir as pasalpos perrasymu tevui. Sakykite turbut su pirmuoju vaiku, kuriam jau 1.6 m jau pavelavome su antru metu pasalpos perleidimu tevui? Bet puikiausiai ta galesime padaryti su antruoju, kai jam sueis metukai. Aciu uz atsakyma.
Jus ir su pirmu vaiku isejot pagal nauja istatyma?
Jeigu taip,tai nepervelu,galit perleisti pasalpa teciui.
Su antru vaiku taip,kai jam bus metukai,jeigu pasirinkot pasalpa gaudineti 2 metus.
Aš gruodžio viduryje perleidau VPA MB. Vakar gavau 167 lt už pusę gruodžio, bet MB dar negavo...
QUOTE(KameHame @ 2013 01 17, 14:18)
Aš gruodžio viduryje perleidau VPA MB. Vakar gavau 167 lt už pusę gruodžio, bet MB dar negavo...
Vyras jusu gaus arba rytoj arba pirmadieni,nes naujai gaunantiems pasalpa mokama 20 diena.
QUOTE(KameHame @ 2013 01 17, 14:18)
As gavau 15d,sodroj vyrui sake,kad 20d ismokes,bet katik patikrinau,yra pervesta uz 2d
Taip pirmaji gimdziau birzeli ir jau patekau i nauja tvarka. Aciu uz atsakyma, lekiame i Sodra:)
sveiki,dabar esu vaiko auginimo atostogose jos baigiasi 2013.03.20 su antru i dekreta iseinu 2013.04.28 uz koki laikotarpi bus skaiciuojami pinigeliai?
QUOTE(lara86 @ 2013 01 18, 16:07)
sveiki,dabar esu vaiko auginimo atostogose jos baigiasi 2013.03.20 su antru i dekreta iseinu 2013.04.28 uz koki laikotarpi bus skaiciuojami pinigeliai?
Skaiciuos is to DU kaip ir pirmam vaikui.
QUOTE(KameHame @ 2013 01 17, 12:18)
Greiciausiai siandien turejo gauti
ir dar vyras is kazkur istrauke kad norint gauti su antru vaiku pasalpa as turiu buti isdirbusi ne maziau kaip 12men per 24menesius ir jau ne pirma karta jis man tai akcentuoja,is kur jis traukia tokias nesamenones neisivaziduoju. tipo galiu negauti uz antra vaika pasalpos