Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 14, 19:52)
Minimali 496 - mokesciai,bet jums gi uztenka stazo.

o kaip jus matot kad uztenka stazo? rolleyes.gif as matau 8 menesius su biskiu, o veliau (nuo vasario men.)mokes DB, ir nezinau kiek ji antra karta moka unsure.gif tai jei kokie 300 lt tarkim - tai tie pinigai uz menesi bus kaip uz pina menesi stazas...?
tai 496 - mokesciai cia ir pirmais ir antrais metais? ar cia tik 100 proc. kai pasirenki vienus metus?

o dar noreciau paklaust - jei as iseiciau i NGA, vyras turi teise iseiti i VPA?
Aciu Jolanciuk kad visada atsakai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2013 01 14, 19:29)
o kaip jus matot kad uztenka stazo?  rolleyes.gif  as matau 8 menesius su biskiu, o veliau (nuo vasario men.)mokes DB, ir nezinau kiek ji antra karta moka  unsure.gif tai jei kokie 300 lt tarkim - tai tie pinigai uz menesi bus kaip uz pina menesi stazas...?
tai 496 - mokesciai cia ir pirmais ir antrais metais? ar cia tik 100 proc. kai pasirenki vienus metus?

o dar noreciau paklaust - jei as iseiciau i NGA, vyras turi teise iseiti i VPA?
Aciu Jolanciuk kad visada atsakai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jo 8 men,as cia kas menesi ziurejau ir nepastebejau kad tas pats menuo keleta kartu figuruoja.
Puse metu moka.
Taip,motinystes ismokai neziurima kokiu etatu dirbat.
Taip,tai minimali suma ir maziau jos negaudinesit.
Vyras gali iseiti i VPA,kai baigsis jusu NGA.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 14 sausio 2013 - 18:57
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 14, 18:23)
Jums reikes stazo,nes vaiko prieziuros atostogos ieina i staza,tik kad gauti bedarbio pasalpa.

mmm, supratau smile.gif o as kitaip galvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 01 14, 20:04)
mmm, supratau smile.gif o as kitaip galvojau smile.gif

Stazas eitu,jeigu jus gaudinetumete mot(tev) pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 14, 20:34)
Jo 8 men,as cia kas menesi ziurejau ir nepastebejau kad tas pats menuo keleta kartu figuruoja.
Puse metu moka.
Taip,motinystes ismokai neziurima kokiu etatu dirbat.
Taip,tai minimali suma ir maziau jos negaudinesit.
Vyras gali iseiti i VPA,kai baigsis jusu NGA.

aciu tau labai 4u.gif
tai jei nuo vasario pabaigos prades moket ar uzteks to stazo? g.gif
as zinau kad puse metu birza moka, bet kazin kokia suma jei antra karta is eiles nedirbant pradeda moket...
o jei veliau iseiciau i NGA, tarkim nuo 32 savaites - vistiek 126 dienas apmoka?
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2013 01 14, 20:09)
aciu tau labai 4u.gif
tai jei nuo vasario pabaigos prades moket ar uzteks to stazo?  g.gif 
as zinau kad puse metu birza moka, bet kazin kokia suma jei antra karta is eiles nedirbant pradeda moket...
o jei veliau iseiciau i NGA, tarkim nuo 32 savaites - vistiek 126 dienas apmoka?

mANAU TURETU UZTEKTI,GI 4 MEN NEUZTENKA.
Ta pacia,jeigu vis dar yra tas stazas.
Taip.
Bet nepamirskit,kad jums isidarbinti reikes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 14 sausio 2013 - 19:14
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 14, 21:12)
mANAU TURETU UZTEKTI,GI 4 MEN NEUZTENKA.
Ta pacia,jeigu vis dar yra tas stazas.
Taip.
Bet nepamirskit,kad jums isidarbinti reikes.

zinau, cia irgi problematiska bus, reikes ieskoti...
kad isanksto zinociau kad nestuke.gif busiu, tai kaip su pirmu butu mokeje unsure.gif
Atsakyti
Turiu klausima. s.m. geguzes 25 d. turi iseiti gimdymo atostogoms. gimdymo data numatyta rugpjucio 3 d. per metus man priklauso 28 k.d. atostogu. iki s.m. birzelio 7 d. man likusios 26 k.d. atostogu. Jei iseinu gimdymo atostogu numatytu metu, tai kaip ir lieka kelios dienos iki pilnu 26 man likusiu atostogu (nuo 05.25 iki 06.07). ar nuo geguzes 25 d. man dar kaupsis atostogos iki gimdymo? ar galeciau avansu dar pasiimti kelias man priklausancias dienas atostogu (jei istaiga leidzia)?
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2013 01 14, 19:55)
Turiu klausima. s.m. geguzes 25 d. turi iseiti gimdymo atostogoms. gimdymo data numatyta rugpjucio 3 d. per metus man priklauso 28 k.d. atostogu. iki s.m. birzelio 7 d. man likusios 26 k.d. atostogu. Jei iseinu gimdymo atostogu numatytu metu, tai kaip ir lieka kelios dienos iki pilnu 26 man likusiu atostogu (nuo 05.25 iki 06.07). ar nuo geguzes 25 d. man dar kaupsis atostogos iki gimdymo? ar galeciau avansu dar pasiimti kelias man priklausancias dienas atostogu (jei istaiga leidzia)?

Atostogos kaupiasi ir už NGA. Jei su darbdaviu susitariat - galit ir jas pasiimt iš anksto 4u.gif
Atsakyti
sveikos,mano tokia situacija,nuo 2010 liepos dirbau iki 2012m.rugpjucio,dabar gaunu bedabrio pasalpa,sakykit ar man bus mazdaug 1400lt,ar man paskaiciuos pagal staza
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2013 01 15, 10:19)
sveikos,mano tokia situacija,nuo 2010 liepos dirbau iki 2012m.rugpjucio,dabar gaunu bedabrio pasalpa,sakykit ar man bus mazdaug 1400lt,ar man paskaiciuos pagal staza

Klausima suformuluokit,nes nesuprantamai paraset,kas per 1400 ?
Atsakyti
as ta suprantu,kad priklausys ta suma,pagimdzius,o ar daugiau priklauso,tas nebeaisku,ar paskaiciuos pagal isdirbta staza ir bus daugiau negu 1400lt
Atsakyti