Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

O sakykit mums jau 9dd eina po dokumentu sutvarkymo teciui,bet jokio paskaiciavimo nerodo g.gif schmoll.gif o gal nerodys,jei ne per el.bankininkyste pildem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2013 01 10, 14:50)
O sakykit mums jau 9dd eina po dokumentu sutvarkymo teciui,bet jokio paskaiciavimo nerodo g.gif  schmoll.gif  o gal nerodys,jei ne per el.bankininkyste pildem? g.gif

Rodys,gal tiesiog dar nepaskaiciuota.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 10, 14:52)
Rodys,gal tiesiog dar nepaskaiciuota.

Nekantrumas savo duoda doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
į dekretą išeinu nuo 2013 03 12d. ,už kuri laikotarpį skaičiuosis pinigėliai? ačiū kurios atsakys mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Įdomu ir man, nes manasis dekretas nuo kovo 15 d. ax.gif Tik man dar rupi ir is kurių men.VPA skaiciuos ax.gif
Aciu visoms, kurios susigaudo ir parasys skaiciukus 4u.gif
Tiesa, pries dekreta dar ketinu isnaudoti atostogas uz vienus kalendorinius metus, tai, tikiuosi, ir tie menesiai bus iskaiciuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlynos_akytės @ 2013 01 10, 17:19)
į dekretą išeinu nuo 2013 03 12d. ,už kuri laikotarpį skaičiuosis pinigėliai? ačiū kurios atsakys  mirksiukas.gif 4u.gif

2012.02.01-2013.01.31
Papildyta:
QUOTE(Kiurtė @ 2013 01 10, 17:34)
Įdomu ir man, nes manasis dekretas nuo kovo 15 d.  ax.gif Tik man dar rupi ir is kurių men.VPA skaiciuos  ax.gif
Aciu visoms, kurios susigaudo ir parasys skaiciukus  4u.gif
Tiesa, pries dekreta dar ketinu isnaudoti atostogas uz vienus kalendorinius metus, tai, tikiuosi, ir tie menesiai bus iskaiciuoti  bigsmile.gif

NGA 2012.02.01-2013.01.31
VPA 2012.06.01-2013.05.31
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikutes.o man iskilo klausimu del to, kaip skaiciuos man viska po vaiko gimimo, jei as atlyginima gavau minimuma plius honorarus. ar gausiu tik nuo pastovaus ar ir kazkoki procenta nuo honoraro?aciu labai atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2013 01 10, 20:59)
sveikutes.o man iskilo klausimu del to, kaip skaiciuos man viska po vaiko gimimo, jei as atlyginima gavau minimuma plius honorarus. ar gausiu tik nuo pastovaus ar ir kazkoki procenta nuo honoraro?aciu labai atsakiusioms

Honorarai oficialus buvo.per sodra?
Atsakyti
Taip, oficialus.
Atsakyti
Gal galit atsakyti man į klausimą? 4u.gif
Dirbu dvejose darbovietėse, pavyzdžiui: nuo vasario 1 d. vienoje darbovietėje išeinu NGA, o iš kitos darbovietės vasario 1 d. mane atleidžia, čia taip gali būti? g.gif ar turėtų mane ankščiau atleisti, t.y. prieš dekretą? Kadangi antra darbovietė yra tik projektas, kuris pasibaigs kai būsiu VPA, tai manęs negalės atleist g.gif ar geriau tuo nesirūpinti ir abiejose darbovietėse išeiti į NGA ir VPA, o jau jų reikalas kur mane dės, kai pasibaigs projektas lotuliukas.gif tikiuosi supratot mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2013 01 11, 10:21)
Taip, oficialus.

Tai tada kiek zinau ieis ir jie.
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2013 01 11, 10:36)
Gal galit atsakyti man į klausimą? 4u.gif
Dirbu dvejose darbovietėse, pavyzdžiui: nuo vasario 1 d. vienoje darbovietėje išeinu NGA, o iš kitos darbovietės vasario 1 d. mane atleidžia, čia taip gali būti? g.gif ar turėtų mane ankščiau atleisti, t.y. prieš dekretą? Kadangi antra darbovietė yra tik projektas, kuris pasibaigs kai būsiu VPA, tai manęs negalės atleist  g.gif ar geriau tuo nesirūpinti ir abiejose darbovietėse išeiti į NGA ir VPA, o jau jų reikalas kur mane dės, kai pasibaigs projektas lotuliukas.gif tikiuosi supratot mane doh.gif

Eikit abiejuose i atostogas ir nesukit sau galvos.
Atsakyti