QUOTE(suvi @ 2014 09 27, 08:14)
O gal galėtumėt užvesti tokią temą ir sudėti visą i formaciją, juk Lietuvoje moterims tokios alternatyvos net nenurodo niekas, kad apskritai tai įmanoma. Sakoma, kad "laimės čia dalykas" arba "kaip Dievulis duos" ir rinktis gali tik tarp kirpimo arba plyšimo.
Galiu pabandyti, bus įdomi reakcija - ar tos info kam nors reikia, ar vis tik, kirpimas yra geriau
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 09 27, 08:33)
Gerai būtų, jei viską galėtum susiplanuoti žmogus ir eitų kaip per sviestą kaip sakoma... Aš asmeniškai domėjausi ir viską dariau, kad nebūtų to(plyšimo/kirpimo), bet kai gimdžiau dukrą pats gimdymas buvo netikėtai greitas ir staigus. Nei aš, nei pats personalas nespėjo susivokti, nes vos spėjom atlėkti į GN.
Antras sūnus - didelis berniukas gimė, šį kart gimdymas ilgas ir sunkus. Negalėjau išgimdyti pati niekaip - vaiko tonai jau buvo ne tokie geri, mano jėgos jau buvo išsekusios, todėl kirpo, kad palengvinti.
Antras sūnus - didelis berniukas gimė, šį kart gimdymas ilgas ir sunkus. Negalėjau išgimdyti pati niekaip - vaiko tonai jau buvo ne tokie geri, mano jėgos jau buvo išsekusios, todėl kirpo, kad palengvinti.
Pagimdžiau 4.5 kg vaiką be plyšimų , kaip ir kitus du vaikus (3.8 kg, vienas jų leidosi takais netaisyklingu "kampu").
Liepa, ar jums gimdant didelį vaikelį, patarė pakeisti pozą? Ar pasiūlė atsitūpti, kad būtų išnaudota maksimali žemės traukos jėga ir maskimaliai isiplėstų gimdymo takai (ši poza greitina gimdymą)? O kai gimdymas buvo labai greitas - ar klūpėjote keturiomis? Ką išbandėte, ką jums siūlė prieš kerpant?