Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gijo kirpimas / plyšimas?

QUOTE(zirafiuke @ 2013 11 24, 22:44)
Po gimdymo praejo jau 6men. Mane Ir kirpo Ir siuvo  mirksiukas.gif  kai siuvo jauciau, bet tikrai ne taip skausmingai  smile.gif  sugijo pakankamai greit jau po 3sav. Meginau atsisesti normaliai, o kai buvo 6sav praejusios apsilankiau pas gine sake viskas gerai ten, bet va kai pavaikstau ilgiau at kazkoks trinimas yra to rando, ar kazkas nes kartais skauda, parausta net pakraujuoja  verysad.gif  gal kazkam panasiai buvo?

dar pora menesiu palaukite ir praeis.
Atsakyti
Sveikos. Ar yra tokių mamyčių, kurioms siūlės netirpo labai ilgai (daugiau kaip mėnesį) ir tai buvo normalu, tiesiog toks organizmas?
Ką Jums sakė gydytojai dėl siūlų tirpimo trukmės?
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2014 04 11, 20:55)
Sveikos. Ar yra tokių mamyčių, kurioms siūlės netirpo labai ilgai (daugiau kaip mėnesį) ir tai buvo normalu, tiesiog toks organizmas?
Ką Jums sakė gydytojai dėl siūlų tirpimo trukmės?

Jei siulai visai netirpsta,gali but,jusu organizmas juos atmetineja kaip svetimkuni.
Atsakyti
Sveikos,

Sakykite tos, kurios plyšote ar buvote kirptos per visus savo gimdymus: plyšimas/kirpimas eina per tą pačią vietą ar vis per skirtingą?

Aš ir plyšau ir kirpo mane, antro ar tai trečio laipsnio ten buvo, siuvo su pilna narkoze, taigi miegojau ir nejutau nieko (nežinau, kodėl pilną gavau).

Bet esmė, kad lb negražiai susiuvo (netgi mano ginekologas taip ppasakė). Dėl grožio tai man nesvarbu, bet liko nemalonūs tokie mazgeliai, kurie kartais skauda, be to sukelia higienos problemų.

Dabar vėl gimdysiu, mąstau, jei plyšiu per ten pat, gal išeitų ten, taip sakant, persiūti kokybiškai smile.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif noriu pasidalinti savo plyšimo/kirpimo patirtimi smile.gif pirmą dukrytę gimdžiau prieš 5 su pusę metų ( matosi paraše) rolleyes.gif ir plyšau, ir kirpo mane,liko nemažas randas,tik nežinau ar kirpimo ar plyšimo vietoje,nes tada nejaučiau nei to,nei to g.gif na,laikui bėgant aš ten nė nežiūrėjau kaip ten viskas atrodo..susiųtas vietas aišku skaudėjo,sunkoka buvo sėdėti,keltis prie vaiko,nes atrodydavo,kad kas plėšo ir krapšto tas žaizdas,lius hemorojus pas mane išlindęs gimdymo metu buvo ...
antrą dukrytę gimdžiau prieš pora savaitėlių wub.gif jaučiau kaip kirpo,plyšti neleido,tai tikrai mažiau skaudėjo siūlę sėdant, dar db ne visi siūlai ištirpę,bet jau patinimas atslūgęs,siūles mažiau tempia smile.gif kai viskas užgis,reikės apsižiūrėti..man atrodo kirpo ten,kur yra baisusis randas po pirmo gimdymo
mano mama pasakojo,kad ji buvo iki pat išangės plyšusi,vientisa skylė buvo,tai gan ilgai ji ten sunkiai gijo,iš lovos mažai lipo,kokį mėnesį sakė
Atsakyti
Kai pirmą gimdžiau tai kirpo, skaudėjo mažiau nei kai antra gimdžiau ir plyšo, beveik toje pačioje vietoje, bet antrasis sugijo greičiau, gal kad buvo mažesnis plyšimas. g.gif Šiaip paskui su kiekvienais metais tie randeliai mažėja ir jokio diskonforto nebesudaro. mirksiukas.gif
Atsakyti
man neleido plyst, prakirpo. Labai greitai viskas sugyjo, realiai skaudejo gal kokias 2-3 paras po gimdymo, po to dar kelias dienas buvo tempimas, ryt 2 savaites sueina po gimdymo, nu nieko nebejauciu, nei skausmo, nei tempimo, nei kazkokio diskomforto, siules irgi atrodo visos jau istirpo smile.gif Vienu zodziu tikrai nesitikejau, kad man cia viskas taip zaibiskai greitai sugis bigsmile.gif
Atsakyti
Du pirmus gimdymus kirpo,dabar plysau,siuvo daug,is pradziu gydytojas sake kad nedaug sius, bet paskui kazkodel persigalvojo,sake kad susius kad neslinktu makstis.Jau savaite po gimdymo,deja man nemazeja skausmas o dideja,is lovos neislipu,sunku eit.Oro vonias darau istisai,medetkom,ramunelem plaunu,naudoju marle vietoi paketu,ir vistiek ne geriau.
Atsakyti
Po gimdymo praejo beveik 2 savaites, tai jau galiu normaliai sedet, bet dar daug nevaikstau, nes skaudet pradeda, tempima jauciu. Plysau ir kirpo, siuvo irgi daug (vaikutis svere 4620 g). Kiekviena vakara mirkstu vonioje iberusi siek tiek milteliu, kuriuos akusere dave ( http://www.easyapoth...Badezusatz.html ). Nezinau ar tai del ju, ar ne, bet gijimas atrodo pagreitejo.
Atsakyti
Man labai padėjo nuo skausmo ir tempimo Tantum verde milteliai.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 07 31, 03:53)
Man labai padėjo nuo skausmo ir tempimo Tantum verde milteliai.

O kur pirkote juos?Mes isieskojom visas vaistines musu mieste ir neradom,sake kad ju jau senokai nera. g.gif

Man jau dvi savaites,deja pagerejimo jokio,buvau pas gydytoja,prirase tepalo su antibiotikais.
Kairej pusej kirksnis patino ir taip skauda,galvoju gal koks nervas uzsispaude,nes kai spazmuoja ir nugara kairej pusei skauda,siandien vel vaziuosiu pas gydytoja,nebesuprantu kas vyksta,nei vaiksciot galiu,nei apsiverst ant sono,skausmas nezmoniskas.
Atsakyti
QUOTE(Kazokiene32 @ 2014 08 01, 09:46)
O kur pirkote juos?Mes isieskojom visas vaistines musu mieste ir neradom,sake kad ju jau senokai nera. g.gif

Man jau dvi savaites,deja pagerejimo jokio,buvau pas gydytoja,prirase tepalo su antibiotikais.
Kairej pusej kirksnis patino ir taip skauda,galvoju gal koks nervas uzsispaude,nes kai spazmuoja ir nugara kairej pusei skauda,siandien vel vaziuosiu pas gydytoja,nebesuprantu kas vyksta,nei vaiksciot galiu,nei apsiverst ant sono,skausmas nezmoniskas.

Bus man naktį rašyti. Tantum rose ne verde doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Praeitais metais rugsėjį jų tikrai buvo vaistinese, dabar pažiūrėjau googlej, rašo, kad tik su receptu g.gif
Atsakyti