Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gijo kirpimas / plyšimas?

Po gimdymo praejo jau 6men. Mane Ir kirpo Ir siuvo mirksiukas.gif kai siuvo jauciau, bet tikrai ne taip skausmingai smile.gif sugijo pakankamai greit jau po 3sav. Meginau atsisesti normaliai, o kai buvo 6sav praejusios apsilankiau pas gine sake viskas gerai ten, bet va kai pavaikstau ilgiau at kazkoks trinimas yra to rando, ar kazkas nes kartais skauda, parausta net pakraujuoja verysad.gif gal kazkam panasiai buvo?
Atsakyti
Man tai ir papurškė iš balionėlio ir visai neskaudėjo, tik kiek supratau iš akušerės ir gydytojų pašnibždų, kad galėjo įkirpti mažiau. Pasisekė aišku kad neplyšo. Labai ilgai bijojau pažiūrėti, o praustis tai reikėjo. Poto vaikui bemiegant dariau kuo dažniau "oro vonias" ir užgijo per kokias 3sav. Dabar beveik nieko nesimato, nežymi žymėsmile.gif Nors netikėjau kad gali taip gražiai sugyti:)
Atsakyti
jei nebūtų pasakęs daktaras, kad kirps, būčiau ir nejutus. Ir kai siuvo nieko nejaučiau. Laikiau vaiką ant krūtinės ir mėgavausi tuo momentu.

kol gulėjau dar gimdymo namuose, ir skausmas buvo pusėtinas. Gal net neskausmas, o toks maudimas. Sėdėt neleido ir stengiausi to vengti.
Grįžus namo po trijų dienų ligoninėj, pajaučiau, kad skausmas labai paūmėjo. Nenorėjau keltis iš lovos, eit į WC, buvo žiauru bjauru. Vyro paprašiau nupirkti Octenisept ar kažkaip panašiai vadinasi.Šis purškalas man buvo puiki pagalba. Maniau, kad sunaudosiu buteliuką greit. Bet vis dar turiu. Jau kitą savaitę sėdėjau su vaiku smile.gif
Ginė sakė, kad sugijo viskas gražiai.
aš pati nenagrinėjau, buvo, kad kažkada apčiuopiau lyg ir randas, bet dabar ten nagų nekišu, man neįdomu. O savijauta gera smile.gif lyg niekur nieko
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2013 10 30, 23:16)
Man tikrai daugiausia siuvo be nuskausminimo (noriu tikėti, kad jis neveikė, bet gal taip ir nesuleido daugiau, nes siuvo ilgai). Žiaurus skausmas, dūriai, kartais įsikąsti ką nors reikėdavo, kad nerėkčiau. Man tada atrodė, kad gimdyti mažiau skaudėjo

drinks_cheers.gif
Aš irgi noriu tikėt, kad neveikė nuskausminimas (man bent taip aiškino), tik labiau visgi manau, kad tiesiog nemokšiškai suleido anestetikus.

Po pirmų dviejų gimdymų buvo puikiai nuskausminta. Jaučiau tik tempimą siuvant, bet jokio skausmo.

Nu po trečio gimdymo... doh.gif Jutau kiekvieną dūrį, siūlo traukimą per žaizdą..mintyse suskaičiavau 12 sukabinimų..jausmas neapsakomas, klaikus...gimdžiau tyliai, bet siuvant rėkiau balsu doh.gif Galvojau nualpsiu, net širdis rodos iššoks - kalė gerklėje jau kažkur..geriau gimdyčiau, nors gimdymas nebuvo nuskausmintas ar lengvas. Košmaras...tą siuvimą ilgam atsiminsiu doh.gif

Visu kartus kirpo, tik pirmąsyk prie kirpimo dar ir plyšau. Kirpimą jutau kartu su deginančiu galvutės užgimimo skausmu..nieko baisaus.

Pirmais kartais gijau greičiau, leido sėst po savaitės. Po trečio gimdymo griežtai neleido sėdėt tris savaites, bet realiai net po mėnesio nebuvo visai praėję..dabar 5 mėn. praėję, bet labai nemalonu g.gif L.skausminga mylėtis, atrodo plėšia viską doh.gif Randą ir gerai jaučiu prausiantis..
Kai ėjau depiliacijos šiom dienom, tai ir kosmetologė pasakė, kad gerulis randas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 22 gruodžio 2013 - 16:42
aš pirmą kartą plyšau labiau, tai ir ilgiau sėdėt negalėjau, šį sykį nedaug labai, tai greit sėdausi. O nuskausmino taip, kad net kojų nebejutau lotuliukas.gif nors gal nuo epidūro taip buvo g.gif nieko nejutau, kai siuvo
Atsakyti
as pati neplyšau ir manęs nekirpo, tik sukabino kelis pabrozdinimus. Tik man kažkaip keista, kad jau 3 sav. po gimdymo, o siūlai dar ten yra. Per kiek laiko jie paprastai turi ištirpti?
Atsakyti
Truputį plyšau ir kirpo. Iš pradžių buvo labai nepatogu ir skausminga sedėt - sėsdavaus pusiau - ant vieno žando.. bigsmile.gif Dabar jau daugiau nei trys savaitės po gimdymo - dingo išvis tas nekomfortiškumo jausmas..tikiuosi-sugijo viskas.. Po trijų savaičių apsilankysiu pas ginę - matysim, ką sakys.. smile.gif
Atsakyti
Noriu patarimo. Per gimdymą plysau, po 1,5 sav panesiojau vyresniąja dukra ir pradėjau kraujuot, nors jau praktiškai paketas vos vos susitepdavo. Ar čia reiškia, kad dar plysau? Kažin ar važiuoti i ligonine, kad dar sukabintu?
Atsakyti
Tiek visko prisiskaičiau, kad baisu būtų jau ir gimdyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(12elija @ 2014 02 12, 14:19)
Tiek visko prisiskaičiau, kad baisu būtų jau ir gimdyti  blink.gif

pagalvojau, kad veltui uzejau i sia tema lotuliukas.gif
dabar tikrai bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bachata1 @ 2014 01 28, 16:48)
as pati neplyšau ir manęs nekirpo, tik sukabino kelis pabrozdinimus. Tik man kažkaip keista, kad jau 3 sav. po gimdymo, o siūlai dar ten yra. Per kiek laiko jie paprastai turi ištirpti?

Apsilankykit pas gine. 4u.gif
Man pvz netirpo,teko isiminet.
Atsakyti
Kirpo, purskiau Octonisept (jei teisingai parasiau pavadinima). Labai rekomeduoju, nes pagrietino gyjima tikrai. Dabar praejo daugiau nei 3metai, randa dar galiu apciuot, ir matyt. menesiniu metu jauciasi didesnis tempimas toje vietoje bet jis netrikdo niekam biggrin.gif
Atsakyti