Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gijo kirpimas / plyšimas?

QUOTE(balleys @ 2013 06 20, 09:49)
kad as buciau toki dalyka sau turejusi tuo metu, galbut butu buve lengviau unsure.gif

Gimdziau 2005m.,jau tada jie buvo.Man rekomendavo mano daktaras pas kuri gimdziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2013 06 20, 11:07)
Gimdziau 2005m.,jau tada jie buvo.Man rekomendavo mano daktaras pas kuri gimdziau smile.gif

as zinau kad jie senai jau yra, bet as gimdziau UK ir cia tokio gerio nera, lietuviskose parduotuvese kartais matau bet labai jau isperka o atsiust is Lietuvos butu uztruke ir kaip jau butu nebereikalingas blush2.gif
Atsakyti
mane kirpo,gal 2-3 dienas jautesi vaiksiojan,kokia savaite tik ant vienos puses sedejau,arba pusiau gulom.o daugiau jokiu nepatogumu. jokios spec. priemoniu nenaudojau,tik dazna apsiplovima.
gal tik pirma-antra karta mylintis jautesi randas,bet cia ir nuo pozos priklauso blush2.gif
siulai krist pradejo 5para po gimdymo.
o mano sesuo kaip plyso tai menesi normaliai nepaejo
Atsakyti
mane taip pat kirpo 2 vietose. kiek pamenu, tai netepiau jokiais vaistais, tiesiog po kiekvieno nuejimo i WC apsiprausdavau vandenuku. sugijo greitai, jau po keleto dienu galejau sedeti normaliai bigsmile.gif jokiu randu nelike schmoll.gif
Atsakyti
As koki menesi negalejau ilgiau 5min pastoveti, ir normaliai sedeti. Atrodydavo kad plesia ten doh.gif Bet sugijo kazkaip vienu metu, net nepastebejau kai galejau normaliai eiti.
Atsakyti
Man gijo irgi ilgokai, bet šiaip neskausmingai ir nevargino.
Atsakyti
As plysau, na uzgijo zaizda tai gal ir greitai, bet kas is to, ten toks randas kad sunui jau beveik 5 o man vis dar ji skauda. doh.gif
Atsakyti
ui tas "malonumas"

kirpo mane. Grįžus iš GN, rodos, net skaudėt labiau pradėjo
Prisiminiau iš nestuke.gif pokalbių apie OCTENISEPT purškalą. Paprašiau MB man jo nupirkt. Tai buvo išsigelbėjimas. Nes man jokie apsiprausimai nepadėjo. Labai perštėjo. O vaikščiot iš vis kančia atrodė. Tuo labiau į WC eiti. norėdavosi verkt iš skausmo. Pykau ant savęs, kad gimdymą iškenčiau, o vat to kirpimo gyjimo negaliu ištvert.
tas purškalas padėjo laaabai. jau kitą savaitę sėdėjau normaliai wink.gif
Atsakyti
labai sakudejo, ypac kaip pysdavo siulai viduje doh.gif
Atsakyti
plysau gan nedaug,jautesi skausmas gal tik savaite,o siulai iskrito visai neskausmingai ir greitai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 07 29, 13:26)
As plysau, na uzgijo zaizda tai gal ir greitai, bet kas is to, ten toks randas kad sunui jau beveik 5 o man vis dar ji skauda.  doh.gif

Kreipkitės į ginekologą. Geriausia pasikonsultuokite su tokiu, kuris dirba stacionare. Galima pašalinti tą randą ir iš naujo susiūti. Didelė tikimybė, kad nebeskaudės.

Tiesiog kartais būna, kad gimdymo metu gimdos vidinio sluoksnio ląstelių patenka į randą ir jos jame prigyja, lieka ir sukelia skausmą (tada skaudėt turėtų labiausiai maždaug per menėsines). Tai vadinasi rando endometrioze. Arba būna, kad formuojantis randui į jį netvarkingai įauga nervinės skaidulos ir skauda. Arba tiesiog surandėja taip, kad kažkur kažką tempia, randas įtraukia ne tuos audinius, kuriuos turėtų. Tai šituos dalykus įmanoma chirurgiškai pakoreguoti.
Atsakyti
Kiek skaitau jūsų pasakojimus, niekaip negaliu suprast, kodėl siūnant nenuskausmina? Atseit gimdymą iškentėjai, tai dabar dar pakentėk g.gif
Atsakyti