QUOTE(Lauksve @ 2014 12 06, 22:17)
As galvoju jums butinai reikia pas kita daktare nueiti, juk cia medicininiai dalykai, galbut jusiske daktare nepakankamai kompetentinga spresti tokias problemas. Daktaras turetu isiklausyti ir padeti spresti problema.
As irgi net is anksto turiu tokiu baimiu, nors dar tik pora savaiciu po gimdymo, bet jausmai nekokie. Tik tikrai manau, kad nurasyt visko laikui negalima, reikia eiti ieskoti pagalbos ir spresti tai
As irgi net is anksto turiu tokiu baimiu, nors dar tik pora savaiciu po gimdymo, bet jausmai nekokie. Tik tikrai manau, kad nurasyt visko laikui negalima, reikia eiti ieskoti pagalbos ir spresti tai
Buvau pas Bangą Kulikauskaitę privačiai, tai nu tikrai atrodo patikima, gera gydytoja. Apžiūrėjo tiek rankomis viską, tiek echoskopu, sakė, kad man apskritai nelabai ką skaudėt turėtų, nes neva aš išorėje suplyšau, kaklelis net neįtrūko ir nebuvo nubrozdintas... O randai sakė jautrūs išliks iki pusmečio, gal ilgiau...
QUOTE(annushka @ 2014 12 07, 01:08)
Pas gydytoja gera, aisku, nueiti tikrai verta, tegu apziuri...
Mano situacija kiek panasi. Plysau stipriai, kai siuvo atrodo jokie nuskausminamieji nesuveike, nes absoliuciai viska jauciau labai ilgai normaliai i tulika nueit negalejau. Kaip ir sakot, nei sedet nei gulet, su kiekvienu zingsniu atrodo viska ten jauciau, net sunku apibudinti- ar tai tirpo ten, ar perse., toks bukas skausmas... Tas periodas namie turbut sunkesnis uz pati gimdyma, pati vos judet galejau, o vaikas neramus... Patogiausia, atsimenu, buvo ant keliu, paimu vaika ant ranku ir stoviu atsiklaupus ant lovos Zodziu, buvo viskas labai nenormalu tikrai ilgai ir nuobodziai, sonu sedet kazkur po 1,5 men jau kiek sugebejau. O zenklus palengvejimas na tikrai kazkur po 5 men...
Mano atveju padejo tik laikas. Visi nepatogumai dingo. O del seksiuko - dabar galiu jau pasakyti - viskas kur kas maloniau nei iki gimdymo
Stiprybes Jums!
Mano situacija kiek panasi. Plysau stipriai, kai siuvo atrodo jokie nuskausminamieji nesuveike, nes absoliuciai viska jauciau labai ilgai normaliai i tulika nueit negalejau. Kaip ir sakot, nei sedet nei gulet, su kiekvienu zingsniu atrodo viska ten jauciau, net sunku apibudinti- ar tai tirpo ten, ar perse., toks bukas skausmas... Tas periodas namie turbut sunkesnis uz pati gimdyma, pati vos judet galejau, o vaikas neramus... Patogiausia, atsimenu, buvo ant keliu, paimu vaika ant ranku ir stoviu atsiklaupus ant lovos Zodziu, buvo viskas labai nenormalu tikrai ilgai ir nuobodziai, sonu sedet kazkur po 1,5 men jau kiek sugebejau. O zenklus palengvejimas na tikrai kazkur po 5 men...
Mano atveju padejo tik laikas. Visi nepatogumai dingo. O del seksiuko - dabar galiu jau pasakyti - viskas kur kas maloniau nei iki gimdymo
Stiprybes Jums!
Ir man nelabai tas užšaldymas veikė, atrodo jaučiau kiekvieną adatos dūrį... Aš tai tik gulėdama pirmą mėn. maitinau dukrytę, net į lauką negalėjau išeit, nes beprotiškas plėšimas tarpvietėje būdavo, perštėjimas, maudimas... Po kiekvieno nuėjimo į tualetą eidavau praustis, tada purkšdavau antiseptinį purškaliuką, padėdavo kažkiek bent jau skausmą numalšint... Tikrai, kai pagalvoju, kad reikėtų vėl tą patį iškentėti dėl antro vaiko, lai meta į mane akmenis, bet nekentėčiau, jau geriau CP savo noru pasiprašyčiau...