QUOTE(Meletele @ 2014 12 06, 15:11)
O negali but dalis ir psichologinio skausmo? Nes man butent jis ir buvo, bet lipau lipau per save. Pirmus kartus irgi nieko neiseidavo, bet paskui susitvarke.
Nežinau net... Atsipalaiduoju atrodo, nepuola vyras kuo greičiau visko daryt, preliudija ilga būna, nu tikrai visko pakanka ir vat reikia eit prie veiksmo, nu ir pasibaigia visa romantika... Aš net apibūdinau pojūtį ''smėlio laikrodis'', kad pradžioje atrodo lenda, o paskui nebe, galiausiai prasibrovus vėl kažkokia ten ertmė tuščia... Dantis sukandus praguliu kaip kokia nejudanti žuvis, giliai kvėpuoju, kad tik neįtempt raumenų, bet vis tiek pojūtis, kad nelenda... Jau pradėjau galvot, gal kaulai kažkaip ten išsivaikščiojo dubens, pasikeitė anatomiškai taip, kad trukdo kažkoks ''slenkstis'', velnias ten žino..... Bandau neprarast vilties, kad kada nors išeis, bet kaskart taip žiauriai liūdna būna... Vyrą, aš, aišku ir kitaip pamalonint galiu, bet gi man ir pačiai norisi kaip moteriai vėl jaustis patraukliai ir pasidžiaugti myliuku, o čia kaskart kaip į karo lauką... Na, nesiplėsiu, tema jau čia visai kita... O pats siuvimas tikrai žiaurus dalykas bent jau man buvo... Vien dėl viso pogimdyvinio periodo nebesinori daugiau vaikų. Nėštumas buvo pakankamai lengvas, neturėjau nei nusiskundimų kokių, tyrimai puikūs buvo, iki paskutinės dienos sugebėjau su vyru suartėti, kad ir nelabai rangiai, o po 36 val. gimdymo kažkokia trauma įsivarė visam gyvenimui... Gal jei alkoholio išgerčiau, būtų paprasčiau, bet žindau pati dukrytę, tai deje negaliu jo gerti... O kartais tiesiog iš niekur nieko vaikštant man ima maudenti tarpvietę ten, kur randai... Ir dar toks bjaurus tas maudimas, sukantis, plešiantis, kaip, kad būčiau peršalusi tą vietelę...