Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Šokoladė @ 2012 12 29, 22:46)
o kokia grietinele? nes tikrai keista kad taip laiko g.gif pati esu ne karta bandziusi su grietinele puosti, tai nelaike isvis g.gif iki kokios konsistencijos plakate? g.gif
Papildyta:

radikal.ru mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

tik 36 proc. zemaitijos. jau rasiau kaip plaku, iki kol prades pjauti ja tie plakimo antgaliiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 29 gruodžio 2012 - 22:02
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 22:24)
jusu valia tiketi ar ne rolleyes.gif  bet sakau kaip darau as. cukraus pudros nesu niekada dejusi, del to nzn ar cia ji daro itaka ar ne

o cukru paprasta dedat? kiek ant kiek? ir ar nesjaucia jo? ar nededat standiklio plaktai grietinelei? klausymu daug,nes man niekad nesigauna taip schmoll.gif

---------------------------------
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 gruodžio 2012 - 22:08
As per imageshack keliu,o jei tik viena,tai leidzia ir cia tiesiai kelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 12 29, 23:05)
o cukru paprasta dedat? kiek ant kiek? ir ar nesjaucia jo? ar nededat standiklio plaktai grietinelei? klausymu daug,nes man niekad nesigauna taip schmoll.gif

---------------------------------

taip, paprasta. nesijaucia jo, nes issiplaka gi. ant vieno didelio indelio 3 v.s.
nedaug cia klausimu biggrin.gif standiklio nededu. nu nebent butu be proto karsta diena vasara, ir tai nededavau, tik pries plakant atsaldydavau grietinele kameroj
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2012 12 29, 22:44)
nu nesuprantu kaip jus ikeliat foto ir dar kelias iskart... doh.gif  g.gif  man leidzia ikelti 971.21k faila  g.gif  bet nei vienos foto neprikabina aceit per dideles...  schmoll.gif  nors foto sumazinau iki 108 kb  doh.gif  verysad.gif
as taip ir galvojau kad kai noresiu savo baiboka ikelti kas nors toookiu grozybiu prides kad geda bus savo i viesuma det  lotuliukas.gif sekas man  lotuliukas.gif

sukeliu i public fotki arba prikabinu, man kabinasi kelios-jokiu bedu, tik jos buna visad apacioje jei prisegu o uzrasas virsuje tai paprasciau per public kelti, o siaip galit tiesiog nuoroda det is foto talpyklos ar FB
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 23:42)
taip, paprasta. nesijaucia jo, nes issiplaka gi. ant vieno didelio indelio 3 v.s.
nedaug cia klausimu biggrin.gif standiklio nededu. nu nebent butu  be proto karsta diena vasara, ir tai nededavau, tik pries plakant atsaldydavau grietinele kameroj

aciu 4u.gif atrodo paprasta biggrin.gif reik pabandyt,bet dabar didziausias vargas bus teletabius lipdyt doh.gif nes taip ir neradau kur ju gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 12 30, 00:00)
aciu 4u.gif atrodo paprasta biggrin.gif reik pabandyt,bet dabar didziausias vargas bus teletabius lipdyt doh.gif nes taip ir neradau kur ju gaut biggrin.gif

teks paciai biggrin.gif as ju organiskai netoleruoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Papildyta:
as irgi brieduko buvau nemacius bigsmile.gif fainuolis bigsmile.gif
[/quote]
aciu uz pastebejima 4u.gif
Atsakyti
Jau tiek grožybių prikėlėte, kad net akys raibsta.Visos tikros šaunuolės, todėl net neišskirsiu.
Įkeliu ir savo kelis darbelius smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
keilos rozes vienetines-niekas tokiu nebepadarys tongue.gif

grazus visi siandienos tortukai.lb patiko kasos aparatas bigsmile.gif
Atsakyti
aciu mergaiitems uz patarimus drinks_cheers.gif aciu umedytei ypac mirksiukas.gif 4u.gif niu bandau savo nutukusi besmegeni parodyt... 7.5kg, netycia toks didelis gavosi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
ogo koks besmegenis!!! smile.gif su slipsu - dzentelmenas smile.gif
Atsakyti