o-re-ar - lb grazus tortai
patiko ir holyvudo
napoelonas, grietinele
snikeris, sokoladinis, pastilazas
*Keila* tos tavo rozes zudancios ir zvaigzdutes kokios linksmos
O-RE-AR labai kruopstus ir tvarkingi tortukai
Rasa_zyk kanė superine ir paskutinis labai skanus
*saules_zuikutis* bet jau zvakute kaip graziai atrodo, net vaskas patyses
ausriniuks koks grazuolis elniukas
Ir Holivudinis
O cia mano
Sis kazkaip ne kaip nusifotografavo
O-RE-AR labai kruopstus ir tvarkingi tortukai
Rasa_zyk kanė superine ir paskutinis labai skanus
*saules_zuikutis* bet jau zvakute kaip graziai atrodo, net vaskas patyses
ausriniuks koks grazuolis elniukas
Ir Holivudinis
O cia mano
Sis kazkaip ne kaip nusifotografavo
QUOTE(Nevute @ 2012 12 29, 20:51)
*Keila* tos tavo rozes zudancios ir zvaigzdutes kokios linksmos
alia jau ne is vienos girdziu, kad jos zudancios
tavo lb grazus visi, sakyk, o tas juodas, cia mase ar kas? lb graziai ziurisi, toks blizgantis
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 19:19)
išduokite paslaptį ką dedate į grietinėlę, kad taip rožytės laiko formą
QUOTE(Šokoladė @ 2012 12 29, 20:55)
išduokite paslaptį ką dedate į grietinėlę, kad taip rožytės laiko formą
isduosiu paslapti tik grietinele ir cukrus daugiau nieko. siuo atveju dar kakavos idejau
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 20:53)
alia jau ne is vienos girdziu, kad jos zudancios
tavo lb grazus visi, sakyk, o tas juodas, cia mase ar kas? lb graziai ziurisi, toks blizgantis
Sokoladas
Ačiū merginos,kad pamatėt ir mano tortukus
Grazus labai naujametiniai,ryt ir pati jau puosiu
Grazus labai naujametiniai,ryt ir pati jau puosiu
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 21:00)
isduosiu paslapti tik grietinele ir cukrus daugiau nieko. siuo atveju dar kakavos idejau
ir taip laiko??? nu netikiu nes dariau nekarta ir nieko panasaus nebent del to kad dejau cukraus pudra,ne cukru,kazi ar del to?
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 21:00)
Nu zinok pabandziau grietinele su baltu sokoladu isplakti (ganasas turbut vadinas). Apvariau tomis rozemis, po 15min pirma roze nukrito, kitos leistis pradejo. Gal nedaplakiau (bet man rodos isplakta buvo, gi ne pirma karta grietinele plaku), bet praejo noras grietinele puosti. Nukrapsciau viska ir beza pasitaisiau. Bent jau nenukrito niekas. Tai kazi kada as cia bandysiu dar su grietinele Nemoku turbut
QUOTE(guziukas @ 2012 12 29, 21:25)
ir taip laiko??? nu netikiu nes dariau nekarta ir nieko panasaus nebent del to kad dejau cukraus pudra,ne cukru,kazi ar del to?
jusu valia tiketi ar ne bet sakau kaip darau as. cukraus pudros nesu niekada dejusi, del to nzn ar cia ji daro itaka ar ne
QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 29, 21:53)
Nu zinok pabandziau grietinele su baltu sokoladu isplakti (ganasas turbut vadinas). Apvariau tomis rozemis, po 15min pirma roze nukrito, kitos leistis pradejo. Gal nedaplakiau (bet man rodos isplakta buvo, gi ne pirma karta grietinele plaku), bet praejo noras grietinele puosti. Nukrapsciau viska ir beza pasitaisiau. Bent jau nenukrito niekas. Tai kazi kada as cia bandysiu dar su grietinele Nemoku turbut
nu taip ganasas, ir jis gi gana tvirtas yra, nesuprantu kaip jis tau pasileido?
nevute - aciu tikrai lb graziai atrodo
nu nesuprantu kaip jus ikeliat foto ir dar kelias iskart... man leidzia ikelti 971.21k faila bet nei vienos foto neprikabina aceit per dideles... nors foto sumazinau iki 108 kb
as taip ir galvojau kad kai noresiu savo baiboka ikelti kas nors toookiu grozybiu prides kad geda bus savo i viesuma det sekas man
as taip ir galvojau kad kai noresiu savo baiboka ikelti kas nors toookiu grozybiu prides kad geda bus savo i viesuma det sekas man
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 20:00)
o kokia grietinele? nes tikrai keista kad taip laiko pati esu ne karta bandziusi su grietinele puosti, tai nelaike isvis iki kokios konsistencijos plakate?
Papildyta:
QUOTE(Forti @ 2012 12 29, 21:44)
nu nesuprantu kaip jus ikeliat foto ir dar kelias iskart... man leidzia ikelti 971.21k faila bet nei vienos foto neprikabina aceit per dideles... nors foto sumazinau iki 108 kb
radikal.ru