Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

o-re-ar - lb grazus tortai
patiko ir holyvudo

napoelonas, grietinele

user posted image

snikeris, sokoladinis, pastilazas

user posted image
Atsakyti
*Keila* tos tavo rozes zudancios wub.gif ir zvaigzdutes kokios linksmos thumbup.gif
O-RE-AR labai kruopstus ir tvarkingi tortukai smile.gif
Rasa_zyk kanė biggrin.gif superine thumbup.gif ir paskutinis labai skanus smile.gif
*saules_zuikutis* bet jau zvakute kaip graziai atrodo, net vaskas patyses thumbup.gif
ausriniuks koks grazuolis elniukas wub.gif
Ir Holivudinis thumbup.gif wub.gif

O cia mano

user posted image

user posted image

Sis kazkaip ne kaip nusifotografavo g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 12 29, 20:51)
*Keila* tos tavo rozes zudancios  wub.gif ir zvaigzdutes kokios linksmos  thumbup.gif

lotuliukas.gif alia jau ne is vienos girdziu, kad jos zudancios biggrin.gif

tavo lb grazus visi, sakyk, o tas juodas, cia mase ar kas? lb graziai ziurisi, toks blizgantis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 19:19)

napoelonas, grietinele

išduokite paslaptį ką dedate į grietinėlę, kad taip rožytės laiko formą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 12 29, 20:55)
išduokite paslaptį ką dedate į grietinėlę, kad taip rožytės laiko formą g.gif

isduosiu paslapti biggrin.gif tik grietinele ir cukrus daugiau nieko. siuo atveju dar kakavos idejau
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 20:53)
lotuliukas.gif  alia jau ne is vienos girdziu, kad jos zudancios biggrin.gif

tavo lb grazus visi, sakyk, o tas juodas, cia mase ar kas? lb graziai ziurisi, toks blizgantis bigsmile.gif

Sokoladas smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos,kad pamatėt ir mano tortukus 4u.gif blush2.gif

Grazus labai naujametiniai,ryt ir pati jau puosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 21:00)
isduosiu paslapti biggrin.gif  tik grietinele ir cukrus daugiau nieko. siuo atveju dar kakavos idejau

blink.gif ir taip laiko??? nu netikiu biggrin.gif nes dariau nekarta ir nieko panasaus schmoll.gif nebent del to kad dejau cukraus pudra,ne cukru,kazi ar del to? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 21:00)
isduosiu paslapti biggrin.gif  tik grietinele ir cukrus daugiau nieko. siuo atveju dar kakavos idejau

Nu zinok pabandziau grietinele su baltu sokoladu isplakti (ganasas turbut vadinas). Apvariau tomis rozemis, po 15min pirma roze nukrito, kitos leistis pradejo. Gal nedaplakiau (bet man rodos isplakta buvo, gi ne pirma karta grietinele plaku), bet praejo noras grietinele puosti. Nukrapsciau viska ir beza pasitaisiau. Bent jau nenukrito niekas. Tai kazi kada as cia bandysiu dar su grietinele g.gif Nemoku turbut
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 12 29, 21:25)
blink.gif ir taip laiko??? nu netikiu biggrin.gif nes dariau nekarta ir nieko panasaus schmoll.gif nebent del to kad dejau cukraus pudra,ne cukru,kazi ar del to? g.gif

jusu valia tiketi ar ne rolleyes.gif bet sakau kaip darau as. cukraus pudros nesu niekada dejusi, del to nzn ar cia ji daro itaka ar ne

QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 29, 21:53)
Nu zinok pabandziau grietinele su baltu sokoladu isplakti (ganasas turbut vadinas). Apvariau tomis rozemis, po 15min pirma roze nukrito, kitos leistis pradejo. Gal nedaplakiau (bet man rodos isplakta buvo, gi ne pirma karta grietinele plaku), bet praejo noras grietinele puosti. Nukrapsciau viska ir beza pasitaisiau. Bent jau nenukrito niekas. Tai kazi kada as cia bandysiu dar su grietinele  g.gif Nemoku turbut

nu taip ganasas, ir jis gi gana tvirtas yra, nesuprantu kaip jis tau pasileido? g.gif

nevute - aciu 4u.gif tikrai lb graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
nu nesuprantu kaip jus ikeliat foto ir dar kelias iskart... doh.gif g.gif man leidzia ikelti 971.21k faila g.gif bet nei vienos foto neprikabina aceit per dideles... schmoll.gif nors foto sumazinau iki 108 kb doh.gif verysad.gif
as taip ir galvojau kad kai noresiu savo baiboka ikelti kas nors toookiu grozybiu prides kad geda bus savo i viesuma det lotuliukas.gif sekas man lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forti: 29 gruodžio 2012 - 21:45
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 29, 20:00)

o kokia grietinele? nes tikrai keista kad taip laiko g.gif pati esu ne karta bandziusi su grietinele puosti, tai nelaike isvis g.gif iki kokios konsistencijos plakate? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Forti @ 2012 12 29, 21:44)
nu nesuprantu kaip jus ikeliat foto ir dar kelias iskart... doh.gif  g.gif  man leidzia ikelti 971.21k faila  g.gif  bet nei vienos foto neprikabina aceit per dideles...  schmoll.gif  nors foto sumazinau iki 108 kb  doh.gif  verysad.gif
as taip ir galvojau kad kai noresiu savo baiboka ikelti kas nors toookiu grozybiu prides kad geda bus savo i viesuma det  lotuliukas.gif sekas man  lotuliukas.gif

radikal.ru mirksiukas.gif
Atsakyti