QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 15, 11:09)
Vajė kaip liūdna [color=yellow]tik kakava dedu į skysčių masę , prieš pilant į pudros ir krakmolo mišinį, bandžiau visaip ir man toks būdas labiausiai pasiteisino, kakava tada sušlampa ir jos spalva tampa ryškesnė , mažiau jos reikia , bet tokios masės patarčiau nebrandinti , jei ji pastovėjusi (bent jau man) pradeda trupėti
gera mintis deti i skysti del brandinimo LABAI pritariu, pasidarai ir is kart dirbti reik nes trupa ji tikrai jei ilgiau pabuna.
Tik as dali krakmolo ir dali cukraus pudros keiciu kakava-tiksliai nepasakysiu, is akies
Papildyta:
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 15, 12:52)
Labas, vėl su klausimu. Labai noriu išbandyti snikerinį tortą, kepsiu kitą mėnesį. Sakykit, jei puošiat jį beze ar dengimo mase, ar dedat ganašą? O ar darant ganašą, grietinėlė turi būti šilta, kambario temperatūros ar šalta?
jei puosit mase ar beze, ganaso nebereik.
O darant ganasa grietinele susildot sudedat rududu, tada atsaldot, isplakat, naudojat kur reik. Na cia viska l. grubiai parasiau bet gal supratot.