Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labukas
Labai aciu visoms uz mano tortu ivertinima. Nu man taip glosto sirdi, juk kepu tai visai neseniai, tai dar visiskai zalia toje srityje (lyginant su kitomis superinemis kepejomis)

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 29, 01:08)
nezinau,gal kvailai,bet as kiekviena savaitgali pasidarau ateinancios savaites darbo plana  rolleyes.gif

Pas mane ir panasiai, tik as atskirai nerasau ant lapo, o prie kiekvieno torto is anksto pasilieku vietos ir savaites pradzioj permetu akim ko kam reikia. Rasausi savaitemis. Bet dabar pastebejau, kad negerai savaitem rasyti, nes jei viena savaite baigiasi sekmad., o kita prasideda tortu pirmad. tai kaip ir pertraukos nebelieka, o kol neprasideda nauja savaite tai kazkaip apie ja negalvoju. Reikes kazkaip kitaip rasytis

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 29, 01:48)
Aciu uz grazius zodzius ,merginos
Niekada is vakaro nekepu,o kepu,atausta,i ta laika susiplaku ir tepu,nu bet vistiek uzima laiko

O as pabandziau ant smugio issikepti sau tortuka. Tai iskepus biskvitus palaukiau kol atves ir pjoviau. Tai man rafaello biskvitas gabalais issipjauste viduje. Geriausia is vakaro biskvitus issikepti, kad apdziutu ir geriau pjautusi. Ir siaip lengviau, laikas geriau pasiskirsto.

Tiesa, labai super Rasa_Zyk tortukai ir O-RE-AR (nu ir nikas, kiekviena karta turiu kelis kartus atsiversti paziureti, kad klaidos nepadaryciau rasydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2012 12 28, 21:01)
oj aciu kad ne as viena tokia... as isvis "cap-lap" ir vistiek uztrunka baisiausiai doh.gif net  MB juoktis pradejo...  sako suo is neturejimo ka veikt kiausiukus laizo o tu tortus kepi  lotuliukas.gif

Geras posakis lotuliukas.gif
As irgi tik pradedanti, bet iskepu, supjaustau, sutepu ir aptepu tai greitai. Papuosiu irgi gan greitai, bet as dar nemoku sudetingu blush2.gif Vistiek reikia ruosiniu is anksto - gelyciu, egluciu, etc. Tai turbut suma sumarum ir susidaro tas laikas.

Ausriniuks, labai grazus briedis wub.gif
Rasa_zyk grazus gigantai. Man kilo tokia mintis, kaip jus mergaites tuos mazesnius tortus uzkeliat ant didesniu, jei maziukas minkstas g.gif kaip ji paimti reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustDi: 29 gruodžio 2012 - 10:54
QUOTE(ausriniuks @ 2012 12 28, 22:16)

Ačiū. Taviškis irgi labai wub.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 12 28, 23:53)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 29, 09:21)
Labukas
O as pabandziau ant smugio issikepti sau tortuka. Tai iskepus biskvitus palaukiau kol atves ir pjoviau. Tai man rafaello biskvitas gabalais issipjauste viduje. Geriausia is vakaro biskvitus issikepti, kad apdziutu ir geriau pjautusi. Ir siaip lengviau, laikas geriau pasiskirsto.

Tiesa, labai super Rasa_Zyk tortukai ir O-RE-AR (nu ir nikas, kiekviena karta turiu kelis kartus atsiversti paziureti, kad klaidos nepadaryciau rasydama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

Nu nezinau,as karsta pjaustau visada,kad greiciau atvestu lotuliukas.gif

Geras tas mano nikas lotuliukas.gif Mano seimos vardu pirmi skiemenys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 29, 10:47)
kaip jus mergaites tuos mazesnius tortus uzkeliat ant didesniu, jei maziukas minkstas g.gif kaip ji paimti reikia?

Daugiaukščius tortus vieną ant kito keliu kai jau apdengti būna ir šiek tiek pastovi šaldytuve , tada ir sviestinis ir masė ant torto tvirtesnė būna, užkeliant tortą vieną ant kito man dar nebuvo jokių bėdų karsta.gif tam tokią lenktą mentelę naudoju, bet čia tikriausiai jokios naujienos nepasakiau, kartai tiesiog delnais šonus lengvai suspaudus užkeliu , ypač tie mažesnieji smagiai tokiu būdu persikelia biggrin.gif

ačiū už įvertinimą aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 29, 10:21)
Labukas
Labai aciu visoms uz mano tortu ivertinima. Nu man taip glosto sirdi, juk kepu tai visai neseniai, tai dar visiskai zalia toje srityje (lyginant su kitomis superinemis kepejomis)

Kaskart vis nustebini bigsmile.gif , vis dar neatsistebiu tavimi , šaunuolė , netaip jau seniai pasirodei čia pas mus ir vis įspūdingesnius tortus neši , super super super , apie O-RE-AR irgi tą patį galiu pasakyti , šaunuolės mergaitės . labai dideliais žingsniais į priekį bigsmile.gif
Atsakyti
atsidariau ogo ziuriu koki ausriniuks briedi vakar pro akis praleidau smile.gif smaguolis toks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 12 29, 11:00)
Kaskart vis nustebini  bigsmile.gif , vis dar neatsistebiu tavimi , šaunuolė , netaip jau seniai pasirodei čia pas mus ir vis įspūdingesnius tortus neši , super super super , apie O-RE-AR irgi tą patį galiu pasakyti , šaunuolės mergaitės . labai dideliais žingsniais į priekį  bigsmile.gif

Aciu sako O-RE-AR 4u.gif

Sios dienos vienas,kazkur 5kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 29 gruodžio 2012 - 12:36
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 29, 13:33)
Aciu sako O-RE-AR  4u.gif

Sios dienos vienas,kazkur 5kg

Labai grazus ir tvarkingas 4u.gif . Sakykit ta juoda mase pirktine ar pacios daryta, nes labai ryski spalvyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 12 29, 12:39)
Labai grazus ir tvarkingas 4u.gif . Sakykit ta juoda mase pirktine ar pacios daryta, nes labai ryski spalvyte ax.gif

Aciu,daziau pati,is pradziu maniau bus tik pilka doh.gif bet po to siek tiek patamsejo,o kai degtine aptepiau tai visai pajuodo thumbup.gif

Beto sis skirtas kuklioms vestuvems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 29 gruodžio 2012 - 13:46
QUOTE(JustDi @ 2012 12 29, 11:47)
kaip jus mergaites tuos mazesnius tortus uzkeliat ant didesniu, jei maziukas minkstas g.gif kaip ji paimti reikia?
tai jis vistiek sutvirteja apteptas sviestiniu,mase ir pastovejes.as perkelimui nenaudoju jokiu menteliu.uzsimetu ant rankos ir perkeliu rolleyes.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 29, 13:33)

koks grazuolis!
Papildyta:
as irgi brieduko buvau nemacius bigsmile.gif fainuolis bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Visu tortukai laaabai grazus!! bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip kad ne tortai,o paveiksliukai butu..... mirksiukas.gif
Tortukas raudonojo kilimo (Holywood) vakareliui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 29, 13:22)
koks grazuolis!

Aciukas ax.gif
Atsakyti