Labai aciu visoms uz mano tortu ivertinima. Nu man taip glosto sirdi, juk kepu tai visai neseniai, tai dar visiskai zalia toje srityje (lyginant su kitomis superinemis kepejomis)
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 29, 01:08)
nezinau,gal kvailai,bet as kiekviena savaitgali pasidarau ateinancios savaites darbo plana
Pas mane ir panasiai, tik as atskirai nerasau ant lapo, o prie kiekvieno torto is anksto pasilieku vietos ir savaites pradzioj permetu akim ko kam reikia. Rasausi savaitemis. Bet dabar pastebejau, kad negerai savaitem rasyti, nes jei viena savaite baigiasi sekmad., o kita prasideda tortu pirmad. tai kaip ir pertraukos nebelieka, o kol neprasideda nauja savaite tai kazkaip apie ja negalvoju. Reikes kazkaip kitaip rasytis
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 29, 01:48)
Aciu uz grazius zodzius ,merginos
Niekada is vakaro nekepu,o kepu,atausta,i ta laika susiplaku ir tepu,nu bet vistiek uzima laiko
Niekada is vakaro nekepu,o kepu,atausta,i ta laika susiplaku ir tepu,nu bet vistiek uzima laiko
O as pabandziau ant smugio issikepti sau tortuka. Tai iskepus biskvitus palaukiau kol atves ir pjoviau. Tai man rafaello biskvitas gabalais issipjauste viduje. Geriausia is vakaro biskvitus issikepti, kad apdziutu ir geriau pjautusi. Ir siaip lengviau, laikas geriau pasiskirsto.
Tiesa, labai super Rasa_Zyk tortukai ir O-RE-AR (nu ir nikas, kiekviena karta turiu kelis kartus atsiversti paziureti, kad klaidos nepadaryciau rasydama )