daug graziu tortuku,bet va karuna tai tikrai labai grazi-tokia ne eiline
QUOTE(JustDi @ 2013 01 14, 11:57)
Labas rytas Kokoiu groziu prisiziurejau cia pas jus Meno kuriniai ne tortai
Nu smagus toks vyriokas, konditeris taip sakant
Kichen Aid kaip Chanel klasika todel didziausia dalis is sumokamu pinigu uz varda Be to jis labai didelis, ar jus matet ji gyvai? Ready stedy cook turi daug blogu atsiliepimu ir silpnas kaip toks mixeris. Jei turit daug vietos virtuvej rekomenduociau Kenwood Chef galingas, didelis, negendantis, amzinas. Pati pirkciau, bet neturiu jam vietos virtuvej
http://www.harveynor...ef-classic.html
Nu smagus toks vyriokas, konditeris taip sakant
Kichen Aid kaip Chanel klasika todel didziausia dalis is sumokamu pinigu uz varda Be to jis labai didelis, ar jus matet ji gyvai? Ready stedy cook turi daug blogu atsiliepimu ir silpnas kaip toks mixeris. Jei turit daug vietos virtuvej rekomenduociau Kenwood Chef galingas, didelis, negendantis, amzinas. Pati pirkciau, bet neturiu jam vietos virtuvej
http://www.harveynor...ef-classic.html
Tai zinau, kad tai vardas, bet..
As siaip noreciau mazdaug va tokio: http://www.kitchenai...duct/KP26M1XNP/
Ir taip as juos maciau gyvai ir ciupinejau ir isbandziau O vieta jam pas mane oj atsirastu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 14, 12:52)
Shiushke, as irgi apie kichen aid' a svajoju
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 14, 12:52)
Aciu
Aciu kam patiko manieji, jusu visu tortukai puikus
Gal kuri turit issisaugojus moterisko batuko iskarpa? Kad butu padas apvaliu priekiu, uzkulne paprasta ir priekis kaip basute ne uzdaras, na tokio paprasto dailaus. Buvau radus, turejau o kai reik uzsikask nerandu virsutinej temoj tik kurpaites tipo ar uzdarais sonais-man netinka
ACIU
Gal kuri turit issisaugojus moterisko batuko iskarpa? Kad butu padas apvaliu priekiu, uzkulne paprasta ir priekis kaip basute ne uzdaras, na tokio paprasto dailaus. Buvau radus, turejau o kai reik uzsikask nerandu virsutinej temoj tik kurpaites tipo ar uzdarais sonais-man netinka
ACIU
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 14, 16:31)
Aciu kam patiko manieji, jusu visu tortukai puikus
ACIU
ACIU
Gal cia ka atrasi?
http://www.lovelytut...isplay.php?f=61
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 01 14, 17:41)
aciu, bet ner to
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 14, 17:57)
aciu, bet ner to
nesvarbu pasidariau korekcija pagal kita iskarpa
QUOTE(JustDi @ 2013 01 11, 19:13)
Aciu labai uz informacija .Bandziau ieskot info apie tai anksciau iejus i koledzo puslapy-nieko neradau apie tai.
Visai noreciau uzsirasyt,reikia pagalvot gerai,ar suspeciau visur.
mergaitės, sakykit, o ar galima būtų bokalą dengti ne pastilažu, o kokia nors šokoladine mase ar šokoladu? Ar išeitų kas nors?
Turiu bėdą - dingo mano beveik visos tortų dekoravimo priemonės, antgaliai, formelės, dažai irgi.. Viską buvau susidėjus ir pasiėmus žiemos atostogoms į sodybą, grįžus ne viską išsikrovėm ir apvogė auto..
Dabar reik vaikio draugui tortą iškept, galvoju kaip išsisukt
Turiu bėdą - dingo mano beveik visos tortų dekoravimo priemonės, antgaliai, formelės, dažai irgi.. Viską buvau susidėjus ir pasiėmus žiemos atostogoms į sodybą, grįžus ne viską išsikrovėm ir apvogė auto..
QUOTE(saintlina @ 2013 01 14, 21:55)
mergaitės, sakykit, o ar galima būtų bokalą dengti ne pastilažu, o kokia nors šokoladine mase ar šokoladu? Ar išeitų kas nors?
uzuojauta ir kaip tokiu zmoniu buna...
sokolado saldainiu mase galima, bet ir be priemoniu bokala galima juk padaryt. tarkim pastilazui ispaudus galima supraukyti peiliu ar vieluciu pagalba, putas suformuoti per "tubele" pasidaryta is kepimo pop., na jei reik uzraso-kiek sudetingiau neturint raidziu ispaudu, bet galima uzrasyti svirkstu pasildzius pastilaza
linkiu sekmingai issisukti
Ačiū, Ramune
Taip, išsisukti bandysiu. Tik pastilažui dažų nebeturiu O gal su kakava nusidažytų rudai?
O šokoladinė masė šita?
ŠOKOLADINĖ-MARSHMALLOW TEŠLA
TORTAMS PADENGTI IR PAPUOŠTI
150 g cukraus pudros,
200 g karčiojo šokolado,
180 g marshmallow (neturi reikšmės kokios spalvos),
1 v. š. margarino arba sviesto,
3 v. š. grietinėlės,
1 v. š. likerio, brendžio arba apelsinų sulčių (nebūtina).
Taip, išsisukti bandysiu. Tik pastilažui dažų nebeturiu O gal su kakava nusidažytų rudai?
O šokoladinė masė šita?
ŠOKOLADINĖ-MARSHMALLOW TEŠLA
TORTAMS PADENGTI IR PAPUOŠTI
150 g cukraus pudros,
200 g karčiojo šokolado,
180 g marshmallow (neturi reikšmės kokios spalvos),
1 v. š. margarino arba sviesto,
3 v. š. grietinėlės,
1 v. š. likerio, brendžio arba apelsinų sulčių (nebūtina).