Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū Diana, vadinas ir aš susiplaksiu 4u.gif

JustDi , čia jau šustras, aš nenoriu tiek investuoti į gal būt laikiną tortų reikalą biggrin.gif , bet kad darbą toks prietaisas palengvintų tai faktas bigsmile.gif
Atsakyti
JustDi ,as toki turiu ,pas mane tik baltas smile.gif .Nu super daiktas.Cia ne tik gerai tortam ,bet ir gaminant maista .dabar be jo neisivaizduoju saves virtuvej.as ji ir tampausi LT -NO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 13, 21:21)
Dar klausimas mergaitėm, kurios darėt Aguonos gėlių masę, ar neturint pramoninio (galingo) mikserio įmanoma ją pasidaryti? Kažkaip vis nustumu nustumu gėlių lipdymą  doh.gif

Mano mikseris neapsuko tos mases. Pradejo bliudas suktis, o mase kieta prikibo prie miksrio. Zodziu, pagavau bliuda ir rankomis minkiau

QUOTE(ingridasir @ 2013 01 13, 22:06)
As dariau ir isvis mikserio nenaudojau ir kuo puikiausiai gavosi.

O man kazkokia nelabai gavosi. Nzn kokia tguri buti, bet prie ranku labai lipo. Dejau papildomai pudros, bet vis tiek lipo. O kai reikejo isploninti lapelius, prie irankiu kibo. Uzbarscius pudros tada trukinet pradejo. Nu zodz, nepatiko visiskai. Dar yra saldytuve likutis. Reiketu dar karta pabandyti. Kol kas pastiliazas zymiai smagiau lipdosi, tik sudziuves trupa jei isploninti lapeliai, tai vis tiek reikia iskoti gelems mases kitokios
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 13, 20:53)
As ta issirinkau tik man reikia balto, nerandu
http://www.littlewoo.../1116897499.prd

drinks_cheers.gif geras daiktas, turiu toki... buvo valdymas perdeges nuo visokiu miltu nes kai beriu tai dulka ir pridulkejo, bet greit patvarke.... fainas biggrin.gif
dabar nusipirkau toki nes indas didelis, o ir mesmales reikejo jau.... pabandziau viena karta... ka as zinau... senasis man mielesnis, ta supakavau ir palikau i nauja virtuve ad sviezias butu lotuliukas.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 13, 21:11)
JustDi , čia jau šustras, aš nenoriu tiek investuoti į gal būt laikiną tortų reikalą  biggrin.gif ,

turejau ji kai tortais dar nei nekvepejo ax.gif dabar ju labai neblogom kainom buna bigsmile.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 13, 21:27)
O man kazkokia nelabai gavosi.

nan ir nesigavo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 13 sausio 2013 - 21:46
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 13, 22:27)
Mano mikseris neapsuko tos mases. Pradejo bliudas suktis, o mase kieta prikibo prie miksrio. Zodziu, pagavau bliuda ir rankomis minkiau
O man kazkokia nelabai gavosi. Nzn kokia tguri buti, bet prie ranku labai lipo. Dejau papildomai pudros, bet vis tiek lipo. O kai reikejo isploninti lapelius, prie irankiu kibo. Uzbarscius pudros tada trukinet pradejo. Nu zodz, nepatiko visiskai. Dar yra saldytuve likutis. Reiketu dar karta pabandyti. Kol kas pastiliazas zymiai smagiau lipdosi, tik sudziuves trupa jei isploninti lapeliai, tai vis tiek reikia iskoti gelems mases kitokios

Man pirma karta irgi nelabai gavosi, kazkokia labai gumine buvo ir tokia limpanti, o paskui antra karta kai pasidariau labai smagi minkymui gavosi ir tikrai prie nieko nelipo. Tai taip ir nezinau ka pirma syki blogai padariau.
Atsakyti
Aciu mergaites uz nuomones 4u.gif Tai cia nebutu kazkokia investicija ir tortai nera mano verslas, tai hobis lotuliukas.gif turiu 2 darbus vos speju ir taip lotuliukas.gif Renkuosi ji grynai del vietos stokos, tik pernai rimtus remontus darem, pastatomo mixerio neplanavom, bet reikia man dabar, todel tik maziukas ir tik bosh, nes arbatinis toks pat baltas. Sorry uz off-topic'a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 13, 18:45)
Man grazu:) Dar norejau paklausti, kokiu moldu ar kuo isgaunate medienos tekstura? Ir ar sudetinga pritvirtinti bokalui rankena?  blush2.gif  4u.gif

aciu uz ivertinimus 4u.gif va backute man patiko ir barbe, aisku.
medienos teksturai isgauti turiu tokia "plokstele"-uzdedu ant mases ir prispaudziu smile.gif http://www.ebay.co.u...=item33591023ba su rankena tai tragedija buvo doh.gif ir su vielute, ir su krapstuku bandziau tvirtinti. jei kas darysit, butinai pasidarykit is anksto ir isdziovinkit, arba baronka naudokit, kaip kad kazkas buvo patares.
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 13, 19:08)
o iš ko čia tie pagaliukai su gėlytėm ir drugeliais?

wietules tokios.
is cia jas isigijau
http://www_cake-deco...c...t&Itemid=64

Papildyta:
[quote=kr1stute,2013 01 13, 21:49]
akinukas,nuostabi mergyte,tokia geriete smile.gif 4u.gif

aciu...ilgai as su ja wargau, bet buwo werta...
Atsakyti
Cia va visos pasimokykit kaip reikia torta aptept biggrin.gif blush2.gif

http://www.youtube.c...p;v=I3ba3lnFHik
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 01 13, 17:03)
Su nepriklausomybe  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Puiku wub.gif

Ir labai patiko abu bokalai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kepijeles 4u.gif
Bandau pasidaryti pastilaza,bet nesiseka,todel kreipiuosi i jus pagalbos ax.gif Dariau pastilaza vat pgl sita receptuka

10 gr. želatinos + 50 ml. vandens
10 ml. medaus (pagal receptą t.b. gliukozė, tačiau jos neturiu)
10 ml. aliejaus (pagal receptą glicerinas)
1 kiaušinių baltymas
450 gr. cukraus pudros (tačiau aš sunaudojau apie 1 kg.)
Šita masė labai elastinga, kiek savo konsistencija panaši į saldainių masę. Ji tinka tiek tortui dengti, tiek gėlytėms bei figurėlėms lipdyti

Nu vat,kadangi tik mokausi,tai bandymai vyko padengti graziai puoda. Mase gavosi laai elastinga,lengva lipdyti is jos. Cukraus pudros sunaudojau irgi beveik kilograma. Pagrindas pasidenge labai graziai,ale vat nulipdzius figureles ir joms pabuvus keleta minuciu,jos pasidare tokios trapios,paemus i ranka vos islaikai:hm Mase labai greitai pradejo kieteti,trapi pasidare g.gif Nu ir ka ne taip darau???Galvoju,juk jeigu uzdengsi torta tokia mase,tai ar nesukietes tas blynas,ar nekris jis nuo tortuko pjaustant? g.gif O gal jis prisispaustu ant sviestinio kremo mases ir taip nesukietetu?
Aciu,jeigu kas galesit padeti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~aura~: 13 sausio 2013 - 23:17
QUOTE(okmantes @ 2013 01 13, 23:56)

Didelis aciukas uz nuorodele ir patarimus del rankenos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ramune.v, abu labai dailus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nevute @ 2013 01 14, 00:54)
Cia va visos pasimokykit kaip reikia torta aptept  biggrin.gif  blush2.gif

http://www.youtube.c...p;v=I3ba3lnFHik

Oi geras, oi negaliu lotuliukas.gif Gal yra dar kokiu pamoku pas si vyruka? thumbup.gif
Atsakyti