Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos kepejeles, kazkaip nebesiseka tortu papuost graziai ar bent jau kad paciai patiktu, turbut menulis koks netoks ar ranka kreiva pasidare unsure.gif cia beziurint tai visu tortai tokie grazus, tobuli, o va i savo kreivus negaliu ziuret blush2.gif zodziu dejau kryziu ant visu 3D masinu (galbut isskyrus makvyna), tiek nervu lasteliu susigadina kad baisu smile.gif

Rasa_zyk dailus tortai o ir logo grazus thumbup.gif
Dianaaa1215 maisas tai kaip netikras, toks lygiai, tvarkingai grazus wub.gif
Mingailiux geras zvejukas biggrin.gif thumbup.gif
kirbe, *saules_zuikutis*, ingridasir eh... grazu wub.gif

Na ir mano..

user posted image

Cia biskiuka nuo adrijos pakopinta, gal nesupyks blush2.gif

user posted image
Atsakyti
INGRIDASIR ,fainutis batelis 4u.gif
Nevute,miela kaip visada wub.gif
Atsakyti
kr1stute aciu uz komplimentus blush2.gif
Atsakyti
Nevute, ko tu vis bambi, kad tau kazkas neiseina? Pas tave superiniai tortukai. SIandieniniai irgi thumbup.gif Diana, maisas irgi jeginis thumbup.gif

Dar vienas mano valgomas
Sokoladinis/bananinis, 1,9kg

user posted image
Atsakyti
Diana1215, pelnytai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 11, 22:01)
Nevute, ko tu vis bambi, kad tau kazkas neiseina? Pas tave superiniai tortukai.

Dariau ta Londonini autobusa dvieju aukstu, taip sunervavo, kad negaliu.. unsure.gif Kartais sveika pabumbet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 11, 15:52)
Mingailiux, Ingridasir, Rasazyk labai grazus visi 4u.gif

Rasa_zyk, su kuo isploninot ziedlapius dviauksiam tortui? Siandien dariau savo pirma cukrine rozyte su lapeliais, ploninau kitu sepetelio galu, bet gavosi reziukai, norisi lygiu. Aciu 4u.gif

Spec įrankis, apvalus bumbulas, pradžioj naudojau plastmasinį, dabar turiu kelių dydžių metalinius , skirtumas tikrai jaučiasi , su šepetėkio kitu galu niekad to gražiai nepadarysite http://www.ebay.com/...=item5d3894cba9

QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 11, 18:52)
Graži jūsų barbė  thumbup.gif
na bandysiu su grietinėle, jei nesigaus, tai nesigaus  doh.gif

p.s. o tik vieną grietinėlę ir plakti? standiklio kokio ar dar ko nereiktų?

Cukraus įdėkite biggrin.gif , dėl šventos ramybės galit ir standiklio, bet karščių nėra, jis visai nebūtinas.

QUOTE(Nevute @ 2013 01 11, 20:37)
Sveikos kepejeles, kazkaip nebesiseka tortu papuost graziai ar bent jau kad paciai patiktu, turbut menulis koks netoks ar ranka kreiva pasidare  unsure.gif cia beziurint tai visu tortai tokie grazus, tobuli, o va i savo kreivus negaliu ziuret  blush2.gif zodziu dejau kryziu ant visu 3D masinu (galbut isskyrus makvyna), tiek nervu lasteliu susigadina kad baisu smile.gif

Rasa_zyk dailus tortai o ir logo grazus thumbup.gif

Čia turbūt tas variantas kai sau keliami didžiausi reikalavimai. Aš viena iš tavo gerbėjų , man tavo tortukai labai patinka bigsmile.gif

Ačiū bigsmile.gif , vat pastabi akis ir mano naują logo pastebėjo 4u.gif

Ačiū visom už pagyras smile.gif
Atsakyti
Kaip visada visų darbai labai nuostabūs thumbup.gif

Pirmą kartą turėsiu piešti ant torto.Galvoju išbandyti decor gelį.Kaip manote ant kokio pagrindo su juo geriausia dirbti.O gal kokį kitą būdą pasiūlytumėte, su kuriuo gautųsi gražiai ir būtų paprasčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, drauges sunaus gimtadieniui pirma kart ketinu daryt makvyna, gal galetumet patart koki tortuka geriausia daryt ir kokio dydzio(dviguba norma)? Dar norejau paklaust kokie geriausi butu konditeriniai dazai ir kur perkate? Zinau kad kitos perkate Is uzsienio bet bijau kad nespes atsiust? Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vovieryte @ 2013 01 12, 13:13)
Sveikos, drauges sunaus gimtadieniui  pirma kart ketinu daryt makvyna, gal galetumet patart koki tortuka geriausia daryt ir kokio dydzio(dviguba norma)? Dar norejau paklaust kokie geriausi butu konditeriniai dazai ir kur perkate? Zinau kad kitos perkate Is uzsienio bet bijau kad nespes atsiust? Dekui  smile.gif

Ziurint kokio dydzio reikia torto, o del dazu tai jau nusivyliau du kart Wilton dazais, raudonos ir juodos be sansu su jais isgaut, tai po kol kas man geriausi Americolor, pirkdavau is http://www.facebook.com/#!/pages/Sal2/...3748848?fref=ts bet kad dabar kazkaip jos puslapis dinges, nezinau kodel g.gif
Atsakyti
nevute,jie pakeite adreas,dabar
http://sal2.net/
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2013 01 11, 11:30)

labai dražus batelis. Ar juodas kaspinas ant viršaus dažytas, ar pirktinė masė?

QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 11, 20:01)
Dar vienas mano valgomas
Sokoladinis/bananinis, 1,9kg

Koks tai tortas? Labai viliojančiai skamba. Man labai patinka su bananais, esu erikiuxxx bandžiusi, labai patiko. tas irgi turėtų būti super g.gif
Atsakyti