Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labas tortų puošėjos 4u.gif

kokių čoa grožių pridarote wub.gif

patarkit prašau, ar galiu daryti rafaelinį tortą su barbe? kaip jį tada puošti geriausia?
ir dar blush2.gif gal kas Vilniuje gali pamokyti daryti papuošimus - pastiliažus ir pan. blush2.gif skolinga nelikčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2013 01 11, 15:39)
Noreciau konsultacijos del puosimo grietinele, pvz rozytem. Ar jums grietinele "nepaisileidzia" nuo ranku silumos puosiant konditeriniu maiseliu? As naudoju vienkartinius maisiukus, plonus tokius, nu tai nezinau, i pabaiga jau grietinele nebelaiko formos... Kame cia paslaptis? Gal i saldytuva ilindus reikia puost, ar pirstines kokias uzsidet?  g.gif

Sakyčiau su grietinėle, ar bet kokiais kitais sviestiniais kremais , reikia greitai dirbti, jei greitai neišeina galit pabandyti konditerinį maišelį su kremu kart nuo karto pašaldyti, nes nieko čia nepadarysi , nuo rankų šilumos kremas šyla, dėl to ir formos nebelaiko, čia mano tokia kukli nuomonė, nors su kremais (turiu galvoje puošimą) nelabai daug reikalų turiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 11, 15:54)
labas tortų puošėjos 4u.gif

kokių čoa grožių pridarote wub.gif

patarkit prašau, ar galiu daryti rafaelinį tortą su barbe? kaip jį tada puošti geriausia?
ir dar  blush2.gif  gal kas Vilniuje gali pamokyti daryti papuošimus - pastiliažus ir pan.  blush2.gif skolinga nelikčiau  4u.gif

Galite drąsiai , esu dariusi vieną barbę biggrin.gif ir sijonas jos buvo rafaelo tortas biggrin.gif , puošti galite kaip tik patinka, kremu arba pastilažu smile.gif , tik nepamiškit visų puošimo taisyklių sutepat, atšaldot , aptepat svietiniu kremu, atšaldot , dengiat mase arba puošiat bezė, jei grietinėle sviestinio nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 11, 16:02)
Galite drąsiai , esu dariusi vieną barbę  biggrin.gif  ir sijonas jos buvo rafaelo tortas  biggrin.gif , puošti galite kaip tik patinka, kremu arba pastilažu  smile.gif , tik nepamiškit visų puošimo taisyklių sutepat, atšaldot , aptepat svietiniu kremu, atšaldot , dengiat mase arba puošiat bezė, jei grietinėle sviestinio nereikia.

ačiū labai, o iš dviejų normų reiktų gaminti, kad gautųsi normalus sijonas ar užtenka iš vienos?
o kaip puošti grietinėle, kad ji nenuslystų nuo sijono? unsure.gif ir nuo barbės nenuslys? per švirkštą tiesiog purkšti mažus kauburiukus? atsiprašau už tiek klausimų, bet greitai dukryčių gimtadienis, ir užsinorėjo būtent barbės torto doh.gif šiaip kepu naminius pati, bet puošti gražiai nemoku...deja...o pirktiniai neskanu...
dengti mase nemoku, ir kaip pirmam kartui nerizikuosiu blush2.gif
p.s. nuotraukėlės neturite savo barbės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 11, 14:20)
Mano keli tortukai

Sokoladinis/vysninis su aguonom, 2,2kg

su kokiu kremu puosta ir kokius dazus naudojote?
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 11, 16:13)
ačiū labai, o iš dviejų normų reiktų gaminti, kad gautųsi normalus sijonas ar užtenka iš vienos?
o kaip puošti grietinėle, kad ji nenuslystų nuo sijono?  unsure.gif  ir nuo barbės nenuslys? per švirkštą tiesiog purkšti mažus kauburiukus? atsiprašau už tiek klausimų, bet greitai dukryčių gimtadienis, ir užsinorėjo būtent barbės torto  doh.gif  šiaip kepu naminius pati, bet puošti gražiai nemoku...deja...o pirktiniai neskanu...
dengti mase nemoku, ir kaip pirmam kartui nerizikuosiu blush2.gif
p.s. nuotraukėlės neturite savo barbės? ax.gif

user posted image

Barbę visą ( ten kur papuošimai) apvyniojau maistine plėvele jei puošite grietinėle prieš džipuojant visą tortą aptepkit plonai ta pačia grietinėle , kad nesišviestų jei netyčia paliksite tarpelius tarp džipukų, jei grietinėlė gerai išplakta neturėtų nuslysti, ne kartą čia mergaitės rašė, kad ji mažiau kaprizinga nei kokia tarkim beze, ji kartais šposų prikrečia rolleyes.gif . Dėl kiekio , užmušk neprisimenu kiek čia normų buvo unsure.gif tirai ne dvi , nes dvi tai jau dyyydelis tortas , bet ar 5 ar 6 kiaušinim biskvitas paskaičiuotas buvo nepamenu, esmė yra sijono proporcijas išgauti ir nepadaryti jo nuo krūtinės (t.y. neįsmeigti barbės per giliai į tortą ) sėkmės Jums gaminant barbę, net neabejoju, kad mažoji princesė liks patenkint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2013 01 11, 17:18)
su kokiu kremu puosta ir kokius dazus naudojote?

Slapia beze Dazai ukrainietiski
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 10, 13:41)
Sveikuoliai aplink, nieks tortais nepiktnaudziauja ax.gif Seimyna per maza, dukra saldumynu nemegsta, zentas linijas prisiziuri, Mb komandiruotej, o as jau ir taip vos per duris telpu doh.gif Bet kept vistiek noriu ax.gif
kursai Dundalke koledze.

labas,sudominai mane su tais kursais:),man visai netoli Dundalka(apie40 km).
gal gali papasakot kada jie prasideda ir ar dar galima i juos uzsirasyt? gal vakarais jie vyks?
Atsakyti
Tortai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 11, 12:20)
Mano keli tortukai

rožių jau nuo Keilos neatskirt wub.gif
Ir žvejys labai fainas - net megztinuko raštas sugalvotas wub.gif Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 11, 16:25)
Barbę visą ( ten kur papuošimai) apvyniojau maistine plėvele jei puošite grietinėle prieš džipuojant visą tortą aptepkit plonai  ta pačia grietinėle , kad nesišviestų jei netyčia paliksite tarpelius tarp džipukų, jei grietinėlė gerai išplakta neturėtų nuslysti, ne kartą čia mergaitės rašė, kad ji mažiau kaprizinga nei kokia tarkim beze, ji kartais šposų prikrečia  rolleyes.gif . Dėl kiekio , užmušk neprisimenu kiek čia normų buvo  unsure.gif tirai ne dvi , nes dvi tai jau dyyydelis tortas , bet ar 5 ar 6 kiaušinim biskvitas paskaičiuotas buvo nepamenu, esmė yra sijono proporcijas išgauti ir nepadaryti jo nuo krūtinės (t.y. neįsmeigti barbės per giliai į tortą ) sėkmės Jums gaminant barbę, net neabejoju, kad mažoji princesė liks patenkint  mirksiukas.gif

Graži jūsų barbė thumbup.gif
na bandysiu su grietinėle, jei nesigaus, tai nesigaus doh.gif

p.s. o tik vieną grietinėlę ir plakti? standiklio kokio ar dar ko nereiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudonplaukė 12: 11 sausio 2013 - 18:53
QUOTE(aura/v @ 2013 01 11, 16:33)
labas,sudominai mane su tais kursais:),man visai netoli Dundalka(apie40 km).
gal gali papasakot kada jie prasideda ir ar dar galima i juos uzsirasyt? gal vakarais jie vyks?

http://www.louthnigh...cake-decorating 4u.gif
Atsakyti
diana 1215 ,tobulejat ant akiu 4u.gif
Atsakyti