Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ingridasir @ 2013 01 11, 13:30)

labai grazus batelis 4u.gif
Atsakyti
labai grazus visu torciukai.
skaiciau skaiciau ir nesusilaikiau nepakomentavus Saules zuikucio rausva su baltom kremo rozytemis ant virsaus torciuka. mano akei, jis puikus, tik as buciau darius siauresnio deametro antraji auksta, nes dabar noreturi dar vieno auksto ant virsaus, bet kai as megstu minimalizma tai man ten daugiau nieko netruksta. Rausva spalva labai grazi, viskas jame super smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 01 11, 10:28)
Gal kas iš profių dar atsakys smile.gif , bet man yra taip buvę, tik aš žinau savo klaidą, pridėjau beminkydama masę per daug sviesto. Aš sviesto nepagailiu kai darau nešokoladinę saldainių masę, tai ten super viskas, o čia matyt pats šokoladas jau turi riebalo nemažai. Man tuomet pradėjo sunktis riebalas beminkant, bandžiau pridėti cukraus pudros, bet masė tuomet beminkant gabalais trupėjo, viską teko išmesti doh.gif Jei jūs riebalų nepadauginot, gal šokoladas kaltas?

aciu, AIRA 4u.gif sviesto dejau 1 valg. sauksta, bet tikriausiai sokolade daugiau riebalo buvo (matyt nekokybiska busiu pasirinkus). mano atveju riebalas nesisunkia smarkiai, tiesiog issiskiria minkant. pagulejo mase per nakti isukta i plevele, matysim kas gausis.
labai grazus tortai visu smile.gif man labiausiai patinka, kad tokie tvarkingi, lygus ir spalvytes dera wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okmantes: 11 sausio 2013 - 13:48
Diana, labai grazus maisiukas smile.gif
zavus ir batelis, tik man iskilo klausimas:o siais laikais vienuolikmetes su tokiais bateliais jau vaiksto? smile.gif mes dar lelem zaizdavom biggrin.gif
Atsakyti
ingridasir - labai grazu wub.gif

sz - lb grazu, man ten nieko netruksta, viskas vietoj 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms kam patiko ir kam nelabai-svarbu nenutyleti 4u.gif
Atsakyti
Man S_Z torčiukas irgi liux , ir vosilkos ir rožės patiko biggrin.gif
Dianos maišiukas thumbup.gif , net ir ieškant prie ko prikibti nėra lotuliukas.gif , tobulai tvarkingas bigsmile.gif

ingridasir thumbup.gif dailutis , gražutis ir batelis ir spalvos wub.gif
Atsakyti
Mingailiux, zvejys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 11, 08:03)
tik jau nereikia su tokia baime rasyti  biggrin.gif 
ka norejot pasakyti supratau,tik ne mano tai ideja buvo smile.gif

Nu kur jau be baimes cia rasysi isibrovus i tema ir dar profem biggrin.gif

Mingailux, Viltei tortukas man labai patiko... wub.gif
Atsakyti
Noreciau konsultacijos del puosimo grietinele, pvz rozytem. Ar jums grietinele "nepaisileidzia" nuo ranku silumos puosiant konditeriniu maiseliu? As naudoju vienkartinius maisiukus, plonus tokius, nu tai nezinau, i pabaiga jau grietinele nebelaiko formos... Kame cia paslaptis? Gal i saldytuva ilindus reikia puost, ar pirstines kokias uzsidet? g.gif
Atsakyti
Mano fronte nieko naujo ax.gif , bet vistiek pasirodau ką pridirbau biggrin.gif
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mingailiux, Ingridasir, Rasazyk labai grazus visi 4u.gif

Rasa_zyk, su kuo isploninot ziedlapius dviauksiam tortui? Siandien dariau savo pirma cukrine rozyte su lapeliais, ploninau kitu sepetelio galu, bet gavosi reziukai, norisi lygiu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 11 sausio 2013 - 15:59