QUOTE(AIRA @ 2013 01 11, 10:28)
Gal kas iš profių dar atsakys
, bet man yra taip buvę, tik aš žinau savo klaidą, pridėjau beminkydama masę per daug sviesto. Aš sviesto nepagailiu kai darau nešokoladinę saldainių masę, tai ten super viskas, o čia matyt pats šokoladas jau turi riebalo nemažai. Man tuomet pradėjo sunktis riebalas beminkant, bandžiau pridėti cukraus pudros, bet masė tuomet beminkant gabalais trupėjo, viską teko išmesti
Jei jūs riebalų nepadauginot, gal šokoladas kaltas?
aciu, AIRA
sviesto dejau 1 valg. sauksta, bet tikriausiai sokolade daugiau riebalo buvo (matyt nekokybiska busiu pasirinkus). mano atveju riebalas nesisunkia smarkiai, tiesiog issiskiria minkant. pagulejo mase per nakti isukta i plevele, matysim kas gausis.
labai grazus tortai visu
man labiausiai patinka, kad tokie tvarkingi, lygus ir spalvytes dera