JUPU,priklauso nuo jusu tortuko dydzio ir rasto koki piesite.jei retesnis rastas tai maziau reikia sokolado ,jei tankiau darysit ,tai ir sokolado daugiau...as dariau 18 sm skersmes tortuka,tai man reikejo apie 80 g.
Kokiu groziu visos pridejot
Princese tokia ziemiska:)
Prie teletabiu turbut reikia lb daug darbo ideti
SZ tortuko pati mintis man lb grazi, kai virsutinis rozem apsuktas, tik ka tuomet su apacia daryt
Princese tokia ziemiska:)
SZ tortuko pati mintis man lb grazi, kai virsutinis rozem apsuktas, tik ka tuomet su apacia daryt
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 11, 12:57)
Prie vieno teletabio užtrukau apie 40 minučių, o iš viso jų yra keturi...
Na, bet kitą kartą jie būtų labiau gražesni
o šiaip gaila, kad klientė užsisakė mažo tortuko, jei būtų didelis, tai būtų ir siurbliukas nunu ir saulytė ta gražioji
Na, bet rezultatu džiaugiuosi
QUOTE(okmantes @ 2013 01 11, 01:41)
pasakykit, prasau, ka galiu padaryti...pasidariau sokoladine-saldainine mase, bet kazkokia netokia ji man gavosi- riebalas skiriasi. viska dejau pagal recepta. gal sokoladas kaltas? ar dar pudros dadeti, bet bijau, kad trupeti prades... esu skaiciusi, kad kazkam yra taip buve, bet niekaip neradau atsakymo
Gal kas iš profių dar atsakys , bet man yra taip buvę, tik aš žinau savo klaidą, pridėjau beminkydama masę per daug sviesto. Aš sviesto nepagailiu kai darau nešokoladinę saldainių masę, tai ten super viskas, o čia matyt pats šokoladas jau turi riebalo nemažai. Man tuomet pradėjo sunktis riebalas beminkant, bandžiau pridėti cukraus pudros, bet masė tuomet beminkant gabalais trupėjo, viską teko išmesti Jei jūs riebalų nepadauginot, gal šokoladas kaltas?
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 11, 11:57)
... tik ka tuomet su apacia daryt
suvalgyti
---------------
Maiselis laibai dailus
Diana - superinis maišelis
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 01 11, 11:48)
Maišiukas 3,5 kg maskarponės
Labai kruopščiai padarytas
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 01 11, 13:48)
Maišiukas 3,5 kg maskarponės
Tikrai labai dailus:) O kokia mase denget? Ir maisiuko pavirsius lyg teksturos turi, kuo daret?
Aciu is anksto
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 11, 13:52)
suvalgyti
Mmm, del skonio net neabejoju:)
[quote=bitė Majaa,2013 01 11, 14:06]
Tikrai labai dailus:) O kokia mase denget? Ir maisiuko pavirsius lyg teksturos turi, kuo daret?
Maišiukas dengtas pastilažu, o maišiuko tekstūrą bandžiau kaip patarė Mingailiux "duršlioku" dar tokia plastmesinę servetėlę uždėjus prakočiavau
Maišiukas dengtas pastilažu, o maišiuko tekstūrą bandžiau kaip patarė Mingailiux "duršlioku" dar tokia plastmesinę servetėlę uždėjus prakočiavau