Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

JUPU,priklauso nuo jusu tortuko dydzio ir rasto koki piesite.jei retesnis rastas tai maziau reikia sokolado ,jei tankiau darysit ,tai ir sokolado daugiau...as dariau 18 sm skersmes tortuka,tai man reikejo apie 80 g. 4u.gif
Atsakyti
Kokiu groziu visos pridejot wub.gif

Princese tokia ziemiska:)

Prie teletabiu turbut reikia lb daug darbo ideti g.gif

SZ tortuko pati mintis man lb grazi, kai virsutinis rozem apsuktas, tik ka tuomet su apacia daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 11, 12:57)
Prie teletabiu turbut reikia lb daug darbo ideti g.gif

Prie vieno teletabio užtrukau apie 40 minučių, o iš viso jų yra keturi... biggrin.gif
Na, bet kitą kartą jie būtų labiau gražesni ax.gif

o šiaip gaila, kad klientė užsisakė mažo tortuko, jei būtų didelis, tai būtų ir siurbliukas nunu ir saulytė ta gražioji ax.gif
Na, bet rezultatu džiaugiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 01 11, 01:41)
pasakykit, prasau, ka galiu padaryti...pasidariau sokoladine-saldainine mase, bet kazkokia netokia ji man gavosi- riebalas skiriasi. viska dejau pagal recepta. gal sokoladas kaltas? ar dar pudros dadeti, bet bijau, kad trupeti prades... esu skaiciusi, kad kazkam yra taip buve, bet niekaip neradau atsakymo  unsure.gif

Gal kas iš profių dar atsakys smile.gif , bet man yra taip buvę, tik aš žinau savo klaidą, pridėjau beminkydama masę per daug sviesto. Aš sviesto nepagailiu kai darau nešokoladinę saldainių masę, tai ten super viskas, o čia matyt pats šokoladas jau turi riebalo nemažai. Man tuomet pradėjo sunktis riebalas beminkant, bandžiau pridėti cukraus pudros, bet masė tuomet beminkant gabalais trupėjo, viską teko išmesti doh.gif Jei jūs riebalų nepadauginot, gal šokoladas kaltas?
Atsakyti
Maišiukas 3,5 kg maskarponės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 11, 11:57)
... tik ka tuomet su apacia daryt g.gif

suvalgyti biggrin.gif
---------------
Maiselis laibai dailus
Atsakyti
Diana - superinis maišelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 01 11, 11:48)

Labai kruopščiai padarytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 01 11, 13:48)

Tikrai labai dailus:) O kokia mase denget? 4u.gif Ir maisiuko pavirsius lyg teksturos turi, kuo daret? blush2.gif
Aciu is anksto 4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 11, 13:52)
suvalgyti  biggrin.gif

Mmm, del skonio net neabejoju:)
Atsakyti
Mano keli tortukai

Sokoladinis/vysninis su aguonom, 2,2kg

user posted image

Turtingas kavos tortas, 2,1kg

user posted image

Jogurtinis su persikais, 2,3kg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 11 sausio 2013 - 12:22
[quote=bitė Majaa,2013 01 11, 14:06]
Tikrai labai dailus:) O kokia mase denget? 4u.gif Ir maisiuko pavirsius lyg teksturos turi, kuo daret? blush2.gif
Maišiukas dengtas pastilažu, o maišiuko tekstūrą bandžiau kaip patarė Mingailiux "duršlioku" dar tokia plastmesinę servetėlę uždėjus prakočiavau ax.gif
Atsakyti
Diana1215, Mingailiux labai grazus tortukai. Idedu savo siandienini.
Pauksciu pienas 2,2 kg.
user posted image
Atsakyti