Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu SZ.
As tik kringeliukus valanda dariau,kaspina buvau pasidarius,o kepimas ir sutepimas,nu tai 2val.Dar aisku prisokdama apsilyginu,aptepu,tik tas laukimas prailgina,nes ne viska is karto gali padaryt smile.gif
Atsakyti
nu jei skaiciuosim biskvito ausinima per nakti tai isvis laiko marios biggrin.gif
Atsakyti
o jau šventinių tortų grožis bigsmile.gif , visų be išimties wub.gif , Mingailiux su oranžiniu bantu wub.gif , net porą kartų grįžau pažiūrėti , labai labai bigsmile.gif , S_Z tortukai kuo toliau tuo meilesni, tas su kačiuku wub.gif

Man kažkaip nesiseka, nėr pas mane kalėdinių naujametinių tortų unsure.gif , bet užtat didieji tortai į metų galą susigrūdo biggrin.gif

abu apie +- po 8 kg
user posted image

user posted image

o čia Maša ant kelmelio rolleyes.gif
user posted image

traukinukų mylėtojui
user posted image

o man dabar labiausiai toks puošimas patinka lotuliukas.gif , vyro gimtadienui, visam tortui skyriau gal dvi valandas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
tai bent gigantai! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visu be isimties ispudingi bigsmile.gif
Atsakyti
akvilyte kokio grozio tas su snaigem bigsmile.gif wub.gif
Mingailiux abu zieminiai labai thumbup.gif bet man tas melynas su zalsvom rozem- pasaka, kelis syk ziurejau biggrin.gif
Nevute ypac suniuka isimylejau blush2.gif o mano mazius vis rode pirstu i ta su meskiukais ir burbuliukais biggrin.gif
sarah- va cia jau pakvipo ziemuze smile.gif tokie zieminiai kaip is kalediniu atviruku smile.gif
viliuosi lotuliukas.gif oi tos senio kojos gerulis thumbup.gif ir kiti aisku
O-RE-AR labai sventinis kaip azurinis, super bigsmile.gif
SZ wub.gif wub.gif jau mergyte fainuole, bet kate nenusileidzia biggrin.gif
Papildyta:
Rasa_zyk superiniai gigantai biggrin.gif tik pirmojo "sniuriukai" sioje foto ne visi matosi biggrin.gif O del paskutinio tai 100% sutinku biggrin.gif tokie puosimai dabar patys patys smile.gif
QUOTE(Refresh @ 2012 12 28, 21:46)
Aš su tokiu kvailu klausimu. smile.gif Suprantu, kad tai priklauso nuo įdirbio, patirties... Bet kiek jūs laiko užtrunkat prie vieno torto?

su puosimu tai man ir daug laiko "sueda" jis doh.gif nu aisku ziurint koks tas puosimas, bet jei daugiau lipdyti tai doh.gif vistik daugiausiai galvos skausmo man dar kelia apdengimas doh.gif jei minkstas tortas tai ir sakes (niekaip nenoriu as daug sviestinio deti ir storiau mases kociot-va cia ir islenda bedos smile.gif ). O kepimas ilgiau tada kai reik biskvitus kepti po viena arba jei reik keisti norma (mazint/didint), nes kol apskaiciuoji doh.gif bet jei koks snikeris iskept is normos tai ka ten-tept ir yra:D
Atsakyti
nezinau,gal kvailai,bet as kiekviena savaitgali pasidarau ateinancios savaites darbo plana rolleyes.gif
ant lapo susirasau pvz:10d.vysninis karamelinis2kg.po apacia susirasau produktus(iskart susimazinu/pasididinu jei reikia ),tada dar pasirasau kokio butent papuosimo reikia,kokie uzrasai reiklaingi,kad darbo eigoje nereiketu tikrtintis kaskart. ir taip visus savaites tortus ant vieno lapo.is jo ir perkamu produktu sarasa pasidarau.jau papuosus torta,pasveriu ir ties tuo sarasu uzsirasau kiek svere,kad kitam kartui butu aiskiau kiek mazdaug tam tikras tortas gali sverti. tu lapu neismetu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 29, 01:08)
nezinau,gal kvailai,bet as kiekviena savaitgali pasidarau ateinancios savaites darbo plana  rolleyes.gif
ant lapo susirasau  pvz:10d.vysninis karamelinis2kg.po apacia susirasau produktus(iskart susimazinu/pasididinu jei reikia ),tada dar pasirasau kokio butent papuosimo reikia,kokie uzrasai reiklaingi,kad darbo eigoje nereiketu tikrtintis kaskart. ir taip visus savaites tortus ant vieno lapo.is jo ir perkamu produktu sarasa pasidarau.jau papuosus torta,pasveriu ir ties tuo sarasu uzsirasau kiek svere,kad kitam kartui butu aiskiau kiek mazdaug tam tikras tortas gali sverti. tu lapu neismetu  rolleyes.gif

nieko cia kvailo, paskutiniu metu ir as taip darau smile.gif tik kad puosimai skirtingi ir buna kad kepi du tortukus vienodus vieno reik mazesnio, kito didesnio tai vienur nuimi, kitur dadedi smile.gif aisku as nedaug kepu, kuo daugiau praktikos tuo maziau galvos skausmo biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz grazius zodzius ,merginos

QUOTE(Rakelė @ 2012 12 28, 21:37)
nu jei skaiciuosim biskvito ausinima per nakti tai isvis laiko marios  biggrin.gif

Niekada is vakaro nekepu,o kepu,atausta,i ta laika susiplaku ir tepu,nu bet vistiek uzima laiko
Atsakyti
Kaip miela vakare prisėsti peržiūrėti. Gražūs visi. Bet Sarah, Sarah!!! Išsiskiriate savo kruopštumu, viskas išbaigta. Ne dažnai parodote, bet jūsų vardą jau seku, nepraleidžiu... Na, ir Mingailiux, Saulės zuikutis - thumbup.gif , kitaip lyg ir būti negali.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 29, 00:08)
nezinau,gal kvailai,bet as kiekviena savaitgali pasidarau ateinancios savaites darbo plana  rolleyes.gif
ant lapo susirasau  pvz:10d.vysninis karamelinis2kg.po apacia susirasau produktus(iskart susimazinu/pasididinu jei reikia ),tada dar pasirasau kokio butent papuosimo reikia,kokie uzrasai reiklaingi,kad darbo eigoje nereiketu tikrtintis kaskart. ir taip visus savaites tortus ant vieno lapo.is jo ir perkamu produktu sarasa pasidarau.jau papuosus torta,pasveriu ir ties tuo sarasu uzsirasau kiek svere,kad kitam kartui butu aiskiau kiek mazdaug tam tikras tortas gali sverti. tu lapu neismetu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif lygiai taip pat viska darau.
Atsakyti
Labas rytas!...labai smagu tai girdėti!!! Ačiū Jums.. smile.gif
Atsakyti