Aciu SZ.
As tik kringeliukus valanda dariau,kaspina buvau pasidarius,o kepimas ir sutepimas,nu tai 2val.Dar aisku prisokdama apsilyginu,aptepu,tik tas laukimas prailgina,nes ne viska is karto gali padaryt
nu jei skaiciuosim biskvito ausinima per nakti tai isvis laiko marios
o jau šventinių tortų grožis , visų be išimties , Mingailiux su oranžiniu bantu , net porą kartų grįžau pažiūrėti , labai labai , S_Z tortukai kuo toliau tuo meilesni, tas su kačiuku
Man kažkaip nesiseka, nėr pas mane kalėdinių naujametinių tortų , bet užtat didieji tortai į metų galą susigrūdo
abu apie +- po 8 kg
o čia Maša ant kelmelio
traukinukų mylėtojui
o man dabar labiausiai toks puošimas patinka , vyro gimtadienui, visam tortui skyriau gal dvi valandas
Man kažkaip nesiseka, nėr pas mane kalėdinių naujametinių tortų , bet užtat didieji tortai į metų galą susigrūdo
abu apie +- po 8 kg
o čia Maša ant kelmelio
traukinukų mylėtojui
o man dabar labiausiai toks puošimas patinka , vyro gimtadienui, visam tortui skyriau gal dvi valandas
tai bent gigantai!
Visu be isimties ispudingi
akvilyte kokio grozio tas su snaigem
Mingailiux abu zieminiai labai bet man tas melynas su zalsvom rozem- pasaka, kelis syk ziurejau
Nevute ypac suniuka isimylejau o mano mazius vis rode pirstu i ta su meskiukais ir burbuliukais
sarah- va cia jau pakvipo ziemuze tokie zieminiai kaip is kalediniu atviruku
viliuosi oi tos senio kojos gerulis ir kiti aisku
O-RE-AR labai sventinis kaip azurinis, super
SZ jau mergyte fainuole, bet kate nenusileidzia
Papildyta:
Rasa_zyk superiniai gigantai tik pirmojo "sniuriukai" sioje foto ne visi matosi O del paskutinio tai 100% sutinku tokie puosimai dabar patys patys
su puosimu tai man ir daug laiko "sueda" jis nu aisku ziurint koks tas puosimas, bet jei daugiau lipdyti tai vistik daugiausiai galvos skausmo man dar kelia apdengimas jei minkstas tortas tai ir sakes (niekaip nenoriu as daug sviestinio deti ir storiau mases kociot-va cia ir islenda bedos ). O kepimas ilgiau tada kai reik biskvitus kepti po viena arba jei reik keisti norma (mazint/didint), nes kol apskaiciuoji bet jei koks snikeris iskept is normos tai ka ten-tept ir yra:D
Mingailiux abu zieminiai labai bet man tas melynas su zalsvom rozem- pasaka, kelis syk ziurejau
Nevute ypac suniuka isimylejau o mano mazius vis rode pirstu i ta su meskiukais ir burbuliukais
sarah- va cia jau pakvipo ziemuze tokie zieminiai kaip is kalediniu atviruku
viliuosi oi tos senio kojos gerulis ir kiti aisku
O-RE-AR labai sventinis kaip azurinis, super
SZ jau mergyte fainuole, bet kate nenusileidzia
Papildyta:
Rasa_zyk superiniai gigantai tik pirmojo "sniuriukai" sioje foto ne visi matosi O del paskutinio tai 100% sutinku tokie puosimai dabar patys patys
QUOTE(Refresh @ 2012 12 28, 21:46)
Aš su tokiu kvailu klausimu. Suprantu, kad tai priklauso nuo įdirbio, patirties... Bet kiek jūs laiko užtrunkat prie vieno torto?
su puosimu tai man ir daug laiko "sueda" jis nu aisku ziurint koks tas puosimas, bet jei daugiau lipdyti tai vistik daugiausiai galvos skausmo man dar kelia apdengimas jei minkstas tortas tai ir sakes (niekaip nenoriu as daug sviestinio deti ir storiau mases kociot-va cia ir islenda bedos ). O kepimas ilgiau tada kai reik biskvitus kepti po viena arba jei reik keisti norma (mazint/didint), nes kol apskaiciuoji bet jei koks snikeris iskept is normos tai ka ten-tept ir yra:D
nezinau,gal kvailai,bet as kiekviena savaitgali pasidarau ateinancios savaites darbo plana
ant lapo susirasau pvz:10d.vysninis karamelinis2kg.po apacia susirasau produktus(iskart susimazinu/pasididinu jei reikia ),tada dar pasirasau kokio butent papuosimo reikia,kokie uzrasai reiklaingi,kad darbo eigoje nereiketu tikrtintis kaskart. ir taip visus savaites tortus ant vieno lapo.is jo ir perkamu produktu sarasa pasidarau.jau papuosus torta,pasveriu ir ties tuo sarasu uzsirasau kiek svere,kad kitam kartui butu aiskiau kiek mazdaug tam tikras tortas gali sverti. tu lapu neismetu
ant lapo susirasau pvz:10d.vysninis karamelinis2kg.po apacia susirasau produktus(iskart susimazinu/pasididinu jei reikia ),tada dar pasirasau kokio butent papuosimo reikia,kokie uzrasai reiklaingi,kad darbo eigoje nereiketu tikrtintis kaskart. ir taip visus savaites tortus ant vieno lapo.is jo ir perkamu produktu sarasa pasidarau.jau papuosus torta,pasveriu ir ties tuo sarasu uzsirasau kiek svere,kad kitam kartui butu aiskiau kiek mazdaug tam tikras tortas gali sverti. tu lapu neismetu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 29, 01:08)
nezinau,gal kvailai,bet as kiekviena savaitgali pasidarau ateinancios savaites darbo plana
nieko cia kvailo, paskutiniu metu ir as taip darau tik kad puosimai skirtingi ir buna kad kepi du tortukus vienodus vieno reik mazesnio, kito didesnio tai vienur nuimi, kitur dadedi aisku as nedaug kepu, kuo daugiau praktikos tuo maziau galvos skausmo
Aciu uz grazius zodzius ,merginos
Niekada is vakaro nekepu,o kepu,atausta,i ta laika susiplaku ir tepu,nu bet vistiek uzima laiko
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 28, 21:37)
nu jei skaiciuosim biskvito ausinima per nakti tai isvis laiko marios
Niekada is vakaro nekepu,o kepu,atausta,i ta laika susiplaku ir tepu,nu bet vistiek uzima laiko
Kaip miela vakare prisėsti peržiūrėti. Gražūs visi. Bet Sarah, Sarah!!! Išsiskiriate savo kruopštumu, viskas išbaigta. Ne dažnai parodote, bet jūsų vardą jau seku, nepraleidžiu... Na, ir Mingailiux, Saulės zuikutis - , kitaip lyg ir būti negali.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 29, 00:08)
lygiai taip pat viska darau.
Labas rytas!...labai smagu tai girdėti!!! Ačiū Jums..