Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Forti @ 2013 01 10, 19:42)
norejau paklausti apie dirbtini medu... cia buvau radusi recepta, pagal ji pasidariau ir karsta susipyliau i stiklainiuka sakau bus kitam kartui... ir jis taip sustingo kad speju teks ismest su visu stiklainiuku... tai norejau paklaust gal as per ilgai viriau ir nugaravo visas vanduo? ar jis ir turi sustingt? ar imanoma kazkaip ji atsildyt? doh.gif  aciu uz atsakyma 4u.gif

tikrai nemeskit,o ypilkit verdančio vandens ir praskieskit...gerai išmaišykit ir viskas bus ok...kam gera daikta mėtyt.....
per ilgai virėt-per daug vandens nugaravo.....
aš verdu labai trumpai..tik užverda,keletas minučiu ir viskas...nors ir vandens pilu labai nedaug...tiesiog iš akies....

keletas mano torčiukų...
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif

Ulitka ir Kirbe - kokie gražūs tortukai bigsmile.gif

o aš šiandien su teletabiais smile.gif

user posted image
Atsakyti
Erikiux nuorodoje kaip daryti šampano butelį, kartu daro ir "ledukus" iš "izomalt". Kas tai yra, ar kas naudojote? Tai kažkoks cukrus - izomaltozė, kaip ir visi cukrūs su galūne - ozė. Tubūt Lt ir nėra, nors rusaitės naudoja, gal yra kitas pavadinimas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 10, 19:13)
Nieks torto nenori, neseniai vaikis pasakė, kad tinginys geriau  blink.gif  Na ir kaip mokytis tortų puošybos meno??

kazkada kai tik susidomejau tortais,o vyras jau eme bambeti-kiek cia tu tortu dar kepsi!? biggrin.gif tai bendraamziu forume,kuriame bendrauju,pasiskelbiiau,kad iskepsiu uz savikaina-tik leiskit pasimokinti smile.gif na va ir leido rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif mergaites,kaip jums iseina apdengti keturkampi torta graziai,neikirpus sonu ? g.gif g.gif nekomentuojamoje temoje,ten kur Olesta rodo gyvai, kaip dengiamas keturkampis tortas bet kokia cukrine mase,ta nuoroda man neveikia... schmoll.gif vargstu su makvyno apdengimu ,ties tais kampais man tos mases taip daug atsiranda... doh.gif doh.gif su apvaliu tortu viskas kaip ir tvarkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 01 10, 23:28)
sveikutes  4u.gif mergaites,kaip jums iseina apdengti keturkampi torta graziai,neikirpus sonu ? g.gif  g.gif nekomentuojamoje temoje,ten kur Olesta rodo gyvai, kaip dengiamas keturkampis tortas bet kokia cukrine mase,ta nuoroda man neveikia... schmoll.gif vargstu su makvyno apdengimu ,ties tais kampais man tos mases taip daug atsiranda... doh.gif  doh.gif  su apvaliu tortu viskas kaip ir tvarkoje  smile.gif

pradekit nuo kampu. bent jau as taip darau.

--------
mano siandieninis
user posted image

sergam toliau.
sekmes visoms darbuose 4u.gif
Atsakyti
Saules zuikutis, koks grazus wub.gif
Tik , nenoredama nei pamokyti, nei kaip nors neigiamai atsiliepti, ir ginkdie nekritikuoti, betant liezuvio galo ...noriu pasakyti, kad iki paskutinio ispildymo man dar kazko reiketu virsuje, kas suristu abu tortukus.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif tarkim, kad ir kazkokios vienos apatines spalvos rozes krastelio..virsuje link sono .... dabar tooooooookie grazus , bet lyg visai du atskiri tortukai blush2.gif

Ir labai noreciau ateityje, kad mano gaminukam irgi bet kokia nuomone/ kritika/ pasiulyma pasakytumet 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 10 sausio 2013 - 23:06
KIRBES labai grazus thumbup.gif

su UNE drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasakykit, prasau, ka galiu padaryti...pasidariau sokoladine-saldainine mase, bet kazkokia netokia ji man gavosi- riebalas skiriasi. viska dejau pagal recepta. gal sokoladas kaltas? ar dar pudros dadeti, bet bijau, kad trupeti prades... esu skaiciusi, kad kazkam yra taip buve, bet niekaip neradau atsakymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2013 01 11, 00:05)
Saules zuikutis, koks grazus  wub.gif
Tik , nenoredama nei pamokyti, nei kaip nors neigiamai atsiliepti, ir ginkdie nekritikuoti, betant liezuvio galo ...

tik jau nereikia su tokia baime rasyti biggrin.gif
ka norejot pasakyti supratau,tik ne mano tai ideja buvo smile.gif
Atsakyti
Merginos, noriu apjuosti standartini torta sokolado juosta, na kai ornamentus padaro ant svietinio popieriaus ir apjuosia. Kiek reikia tam reikalui sokolado? 100 g ar 200 g??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2013 01 10, 21:23)
sakykit, kur rasti valgomų pinigų kupiūrų?

Gulbinienės tortai prekiauja, Bijola. Po 1,1 lito maždaug viena kupiūra.

QUOTE(une @ 2013 01 11, 01:05)
Saules zuikutis, koks grazus  wub.gif
Tik , nenoredama nei pamokyti, nei kaip nors neigiamai atsiliepti, ir ginkdie nekritikuoti, betant liezuvio galo ...noriu pasakyti, kad iki paskutinio ispildymo man dar  kazko reiketu virsuje, kas suristu abu tortukus..  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif tarkim, kad ir kazkokios vienos apatines spalvos rozes krastelio..virsuje link sono .... dabar tooooooookie grazus , bet lyg visai du atskiri tortukai  blush2.gif 

aš tai galvoju, kad rožė ir lieka rože, ir su lauko gėlėm - vosilkom - ji nein į porą ax.gif Todėl ir atrodo, kad kažko dar reikia.. o ko..
Atsakyti