QUOTE(okmantes @ 2013 01 10, 15:05)
tiesiog poreikiai ir salygos pas kiekviena yra skirtingos. as pvz. neturiu gero darbastalio virtuveje-yra toks kaip sudurimas, uz kurio ypac birus produktai labai nenori buti iskrapstomi. taigi kilimelis mane gelbeja dar ir todel. mano kilimelis jau pagyvenes, bet vis dar lyg naujas ir jo dydis yra 65,5cmx45,5cm-taigi man uztenka per akis. zinoma, jei as kada turesiu pakankamai didele ir patogia darbo vieta virtuveje, galbut kilimeli uzmirsciau dazniau
o kai kocioju mase tortams ant jo, as is vis nebarstau niekuo.
pas mane stalas didelis ir platus, galiu ten drasiai dirbti bet man ant TW kilimelio daug patogiau nes maziau prisidrapsto visur
Jis didelis, man dengimui sociai iskociot, o ir tikrai niekuo nebarstau, nereik krakmolo nei gadint, nei po to jo valyt. Kitas dalykas man labai patogu kad ir iskociota pastilaza perkelti ant pvz. spinteles kai reik pasitraukti nuo stalo netiketai ipusejus darba. Vaikai juk visko pridaro, vienam nueisi padet, o kitas pridirbs
tai va tada super kilimelis gelbeja. Ateini atgal pasidedi vel ant stalo is saugios vietos ir toliau dirbi