QUOTE(naitas @ 2013 01 10, 07:56)
tik aš niekaip nesuprantu, KAM iš viso tas kilimėlis reikalingas? Kad daugiau plauti, valyti ką būtų?
Jeigu masė blogai paruošta, tai ji lips ir prie stalo, ir prie bet kurio auksinio kilimėlio. O aš kai kočioju, tai man nepatinka, jeigu mane riboja koks nors "kilimėlis" 20x50 ar 40x60 tarkim.. kam jis reikalingas
tiesiog poreikiai ir salygos pas kiekviena yra skirtingos. as pvz. neturiu gero darbastalio virtuveje-yra toks kaip sudurimas, uz kurio ypac birus produktai labai nenori buti iskrapstomi. taigi kilimelis mane gelbeja dar ir todel. mano kilimelis jau pagyvenes, bet vis dar lyg naujas ir jo dydis yra 65,5cmx45,5cm-taigi man uztenka per akis. zinoma, jei as kada turesiu pakankamai didele ir patogia darbo vieta virtuveje, galbut kilimeli uzmirsciau dazniau
o kai kocioju mase tortams ant jo, as is vis nebarstau niekuo.
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 10, 08:54)
Grazus maisas
O kiek svorio gavosi? Visa torto norma ar puse daret, nei jei visa, tai pakankamai bajavas turejo gautis. Koki daret vidu?
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 10, 11:20)
Na jau tikrai labai dailus maišiukas
Įtariu, per daug vilčių į save dedu
O jūs tą maišą formuojate? Na ar suteptą tortą apipjaustoje į tokį kalniuką ar kaip sutepat taip ir dengiat?
aciu
dabar jau nepamenu to svorio, bet tikriausiai ne daugiau nei 2kg.viduj buvo napoleonas, bet galima daryti ir su minkstesniu. siuo atveju kepiau skirtingu dydziu paplocius (apacioj mazesni, per viduri didesni, o virsuj maziausi). minkstesni torta irgi nesunkiai galima suformuoti, apipjaustant siek tiek apacioj ir virsuj-ziurint kokia forma maisui norite suteikti. dengiant mase, pasimatavau mazdaug kiek man reikia visam tortui, uzleidziant siek tiek apacioj ir kiek reikia virsuj suimti i risuli. kociojant stengiausi daryti ne "blyna", o placia juosta, kuria ir apjuosiau visa torta. maiselio klostes gavosi naturaliai, tik nereikia mases lipinti prie viso torto: tik apacioj, virsuj ir kai kur vietomis per viduri
. labai tikiuosi, kad ka nors supratote is viso mano pasakojimo