Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Ulitka @ 2013 01 10, 11:48)
Ramune  
Zelatina Otker, sauksta lygu,  be kaupo.
Dirbtinis medus.
Vanduo nevirintas .
Pudra sijota.
Pilu silta misini(medaus- zelatino)
Kas ne taip??? g.gif ....trupinukai ir tiek..

tada nezinau kas ne taip smile.gif
na maziau berkit cukr.pudros ir krakmolo misinio, ne visa is kart o po truputi ir ziurekit kada jums kaip tik. Siaip viska darau panasiai, tik lipdymui pastilaza retai darau, dazniausiai naudoju dengimo pas. likucius. O realiai kuo siltesne zelatinos+medaus mase tuo paslitazas skystesnis gaunas. Tik as vandeni virinta salta pilu-man tada ilgiau mases likuciai galioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 10, 12:32)
Sveikos, maisa grazuolis pilnas pinigeliu thumbup.gif
Man patogus jis darant ka nors maza (gelytes, figureles, etc), pasidedi ant stalo ir siukslynas tik vienoj vietoj, lengviau valyti, daugiau naudoju dekoruojant torta, o dengimui naudoju stalvirsi (kociavimui) 4u.gif
degtine, vanduo, spec klijai, bet man vistiek geriausia su kiausinio baltymu nors ir gavau velniu cia blush2.gif Baltymus perku tetra pakuoteje, todel salmoneliu tikriausiai nera tongue.gif

Noriu torta daryti, nieks nenori valgyti - kategoriskai atsisako doh.gif Nu nesiseka man blush2.gif Dar, skaitau senas temas, esu 27 dabar, negaila nei vienos sekundes ten sugaistos, aciu, mergaites, ir dar, nuo sausio 26 eisiu i tortu decoravimo kursus 6 savaites. Jau kaip laukiu, negaliu. Prisigyriau, vadinas blush2.gif



o kur tie kursai? gal galima placiau apie juos smile.gif

p.s. o del salmoneliu - mane mama ismokius,kad reikai luksta visa nuvalyt degtine ar spiritu, nes salmoneles butent ir gyvena ant luksto ir patenka i maista imusant kiausini.
Atsakyti
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2013 01 10, 11:57)
o kur tie kursai? gal galima placiau apie juos smile.gif

p.s. o del salmoneliu - mane mama ismokius,kad reikai luksta visa nuvalyt degtine ar spiritu, nes salmoneles butent ir gyvena ant luksto ir patenka i maista imusant kiausini.


As Airijoj, mieloji 4u.gif O placiau dar nieko nezinau, pirmadieni eisiu atiduoti pinigeliu, tai gal ka suzinosiu. Labai daug nesitikiu, bet man reikia ismokti dirbti su skystu aisingu, nes dabar tai sunkiai gaunasi, dar pradziamoksle as blush2.gif

Ta as visada darau, tik nuplaunu kiausiniu su soda, bet kai jie is tetrapako vien baltymai, tai, manau, apsikresti tikimybe nuline:4u:

Skaitau apie beze, pasidalinsiu, 100g baltymo 300g cukraus, gal lengviau bus nei vienetais 4u.gif
Dar, cipsiuko pastilaza kai darau imu 9g DR Otker zelatinos ir vietoj medaus dedu gliukozes syrupa pirktini, atsargiai dadedu cp niekada dar nesunaudojau visos kiek reikia. Gal produktai cia pas mus skiriasi, bet greiciausiai kiekviena seimininke daro savaip. Gal kam pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 10, 14:34)
As Airijoj, mieloji 4u.gif O placiau dar nieko nezinau, pirmadieni eisiu atiduoti pinigeliu, tai gal ka suzinosiu. Labai daug nesitikiu, bet man reikia ismokti dirbti su skystu aisingu, nes dabar tai sunkiai gaunasi, dar pradziamoksle as blush2.gif


Oi kaip as noreciau tokiu kursu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 01 10, 12:52)
Oi kaip as noreciau tokiu kursu  verysad.gif


Tai kad jus jau profas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2013 01 10, 07:56)
tik aš niekaip nesuprantu, KAM iš viso tas kilimėlis reikalingas? Kad daugiau plauti, valyti ką būtų?  biggrin.gif  Jeigu masė blogai paruošta, tai ji lips ir prie stalo, ir prie bet kurio auksinio kilimėlio. O aš kai kočioju, tai man nepatinka, jeigu mane riboja koks nors "kilimėlis" 20x50 ar 40x60 tarkim.. kam jis reikalingas irnesakyk.gif

smile.gif tiesiog poreikiai ir salygos pas kiekviena yra skirtingos. as pvz. neturiu gero darbastalio virtuveje-yra toks kaip sudurimas, uz kurio ypac birus produktai labai nenori buti iskrapstomi. taigi kilimelis mane gelbeja dar ir todel. mano kilimelis jau pagyvenes, bet vis dar lyg naujas ir jo dydis yra 65,5cmx45,5cm-taigi man uztenka per akis. zinoma, jei as kada turesiu pakankamai didele ir patogia darbo vieta virtuveje, galbut kilimeli uzmirsciau dazniau smile.gif o kai kocioju mase tortams ant jo, as is vis nebarstau niekuo. 4u.gif


QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 10, 08:54)
Grazus maisas bigsmile.gif  O kiek svorio gavosi? Visa torto norma ar puse daret, nei jei visa, tai pakankamai bajavas turejo gautis. Koki daret vidu? 4u.gif


QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 10, 11:20)
Na jau tikrai labai dailus maišiukas  4u.gif Įtariu, per daug vilčių į save dedu  blush2.gif
O jūs tą maišą formuojate? Na ar suteptą tortą apipjaustoje į tokį kalniuką ar kaip sutepat taip ir dengiat?  g.gif


aciu smile.gif dabar jau nepamenu to svorio, bet tikriausiai ne daugiau nei 2kg.viduj buvo napoleonas, bet galima daryti ir su minkstesniu. siuo atveju kepiau skirtingu dydziu paplocius (apacioj mazesni, per viduri didesni, o virsuj maziausi). minkstesni torta irgi nesunkiai galima suformuoti, apipjaustant siek tiek apacioj ir virsuj-ziurint kokia forma maisui norite suteikti. dengiant mase, pasimatavau mazdaug kiek man reikia visam tortui, uzleidziant siek tiek apacioj ir kiek reikia virsuj suimti i risuli. kociojant stengiausi daryti ne "blyna", o placia juosta, kuria ir apjuosiau visa torta. maiselio klostes gavosi naturaliai, tik nereikia mases lipinti prie viso torto: tik apacioj, virsuj ir kai kur vietomis per viduri tongue.gif . labai tikiuosi, kad ka nors supratote is viso mano pasakojimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 10, 11:32)
Noriu torta daryti, nieks nenori valgyti - kategoriskai atsisako doh.gif Nu nesiseka man blush2.gif Dar, skaitau senas temas, esu 27 dabar, negaila nei vienos sekundes ten sugaistos, aciu, mergaites, ir dar, nuo sausio 26 eisiu i tortu decoravimo kursus 6 savaites. Jau kaip laukiu, negaliu. Prisigyriau, vadinas blush2.gif

Draugams kepkit mirksiukas.gif Mano seima irgi atsisakydavo is pradziu,o dabar tik ir eina kazko ieskot saldytuve lotuliukas.gif priprato vadinasi

O kur kursai?gal decobake?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 01 10, 13:20)

O kur kursai?gal decobake?

kazkaip apie tuos pacius pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 01 10, 14:05)
aciu  smile.gif dabar jau nepamenu to svorio, bet tikriausiai ne daugiau nei 2kg.viduj buvo napoleonas, bet galima daryti ir su minkstesniu. siuo atveju kepiau skirtingu dydziu paplocius (apacioj mazesni, per viduri didesni, o virsuj maziausi). minkstesni torta irgi nesunkiai galima suformuoti, apipjaustant siek tiek apacioj ir virsuj-ziurint kokia forma maisui norite suteikti. dengiant mase, pasimatavau mazdaug kiek man reikia visam tortui, uzleidziant siek tiek apacioj ir kiek reikia virsuj suimti i risuli. kociojant stengiausi daryti ne "blyna", o placia juosta, kuria ir apjuosiau visa torta. maiselio klostes gavosi naturaliai, tik nereikia mases lipinti prie viso torto: tik apacioj, virsuj ir kai kur vietomis per viduri  tongue.gif . labai tikiuosi, kad ka nors supratote is viso mano pasakojimo  ax.gif

Padėjot su kaupu thumbup.gif Širdingai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal galite pakonsultuoti, koks tai galetu buti kremas ant virsaus? Pirktiniai tortai daznai buna su tokiu kremu, idomu kokia sudetis gal zinote?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 01 10, 13:20)
Draugams kepkit  mirksiukas.gif Mano seima irgi atsisakydavo is pradziu,o dabar tik ir eina kazko ieskot saldytuve  lotuliukas.gif priprato vadinasi

O kur kursai?gal decobake?


Sveikuoliai aplink, nieks tortais nepiktnaudziauja ax.gif Seimyna per maza, dukra saldumynu nemegsta, zentas linijas prisiziuri, Mb komandiruotej, o as jau ir taip vos per duris telpu doh.gif Bet kept vistiek noriu ax.gif
kursai Dundalke koledze.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 10, 12:55)
tada nezinau kas ne taip smile.gif

aciukas 4u.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2013 01 10, 14:20)
O kur kursai?gal decobake?

mano drauge Korke buvo
http://www.pmeartsandcrafts.com/
aisingu pese , dabar geliu lipdymu eis..

Mano keli...fuh....
varskinis gaivumelis
user posted image

Medutis
user posted image

Rafaello
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 10 sausio 2013 - 14:57