Sveikos, maisa grazuolis pilnas pinigeliu
QUOTE(naitas @ 2013 01 10, 07:56)
tik aš niekaip nesuprantu, KAM iš viso tas kilimėlis reikalingas? Kad daugiau plauti, valyti ką būtų?
Jeigu masė blogai paruošta, tai ji lips ir prie stalo, ir prie bet kurio auksinio kilimėlio. O aš kai kočioju, tai man nepatinka, jeigu mane riboja koks nors "kilimėlis" 20x50 ar 40x60 tarkim.. kam jis reikalingas
Man patogus jis darant ka nors maza (gelytes, figureles, etc), pasidedi ant stalo ir siukslynas tik vienoj vietoj, lengviau valyti, daugiau naudoju dekoruojant torta, o dengimui naudoju stalvirsi (kociavimui)
QUOTE(Atisa @ 2013 01 10, 08:34)
Mergaites, o su kuo jus prilipdot pvz pastilazo figūreles ant torto? Arba papuosimus ant torto? Arba pvz kokius plaukus pastilazo lėlytei? Nes man pastilazas prie pastilazo nelimpa..
degtine, vanduo, spec klijai, bet man vistiek geriausia su kiausinio baltymu nors ir gavau velniu cia
Baltymus perku tetra pakuoteje, todel salmoneliu tikriausiai nera
Noriu torta daryti, nieks nenori valgyti - kategoriskai atsisako
Nu nesiseka man
Dar, skaitau senas temas, esu 27 dabar, negaila nei vienos sekundes ten sugaistos, aciu, mergaites, ir dar, nuo sausio 26 eisiu i tortu decoravimo kursus 6 savaites. Jau kaip laukiu, negaliu. Prisigyriau, vadinas