kirbe kaip jus suformuojat ta smurfo nameli?
Nevute
QUOTE(Nevute @ 2013 01 08, 21:22)
*saules_zuikutis* jau tas su tomu ir dzeriu, kur bombeske po uzpakaliu dzeris pakises tomui
aciu
kirbe,pasikartosiu-super darbelis
QUOTE(svajotojaa @ 2013 01 08, 18:15)
1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
ir man deja nesigavo du kartus jau,,,, mazai skysciu, neiseina uzminkyti.
QUOTE(Ulitka @ 2013 01 08, 23:24)
ir man deja nesigavo du kartus jau,,,, mazai skysciu, neiseina uzminkyti.
Nepasakyčiau,man iš pirmo karto gavosi,tikrai skysčio pakankamai būna.Iš pradžių kai pradedi minkyti,atrodo,kad nieko nesigaus viskas trupa nesilipdo į masę ir pan,bet minkai,minkai ir žiūrėk gumulas minkštutis pasidaro Aš dejau gliukoze,nes medaus neturėjau ir viskas buvo ok.Ir dar...tiek pastilažui,tiek figūrėlių lipd,ar į cukrinę gėlyčių masę želatino dedu ne pilną šaukštą,daug minkštesnis gaunasi ir maloniau lipdyti,ne taip kietėja,trupa rankose
Mingailiux, stebiuosi kaip tu taip greitai tokius grožius padarai
SZ, Olestos tortai stovi dar ir dabar akyse
Kitų merginų tortai taip pat labai gražūs
Įkeliu savo sulipdytą bokso pirštinę
Medutis, pastiliažas - 2,9 kg
SZ, Olestos tortai stovi dar ir dabar akyse
Kitų merginų tortai taip pat labai gražūs
Įkeliu savo sulipdytą bokso pirštinę
Medutis, pastiliažas - 2,9 kg
Ojej kokia pirštinė jei nebūtų tortų tema niekada nepagalvočiau,kad ji valgoma,tikrai žavu Neįtikėtinus šedevrus sukuriat,nuostabu
Aš dar su klausimais.. Išsirinko pinigų maišą, ar galima papločius išsikepti ketvirtadienį, sutepti penktadienį, o apdengti šeštadienį ryte ir pateikti vakare? Beje, ar jau galima pasidaryti tą dengimo masę, nes penktadienį nebus kada
QUOTE(absonata @ 2013 01 08, 23:46)
super
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 09, 00:15)
ar galima papločius išsikepti ketvirtadienį, sutepti penktadienį, o apdengti šeštadienį ryte ir pateikti vakare? Beje, ar jau galima pasidaryti tą dengimo masę, nes penktadienį nebus kada
galima biskvitus issikepti treciadieni,torta sutepti ketvirtadieni vakare,dengti penktadieni,o valgyti sestadieni dengimo mase darau visada iskarto,nes jei is anksto pasidarai,per nakti ji pakieteja,tada gaunasi dvigubas darbas kol ja vel atminkai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 08, 23:21)
super
galima biskvitus issikepti treciadieni,torta sutepti ketvirtadieni vakare,dengti penktadieni,o valgyti sestadieni dengimo mase darau visada iskarto,nes jei is anksto pasidarai,per nakti ji pakieteja,tada gaunasi dvigubas darbas kol ja vel atminkai
Labai ačiū už pagalbą Taip ir padarysiu
Tortu grazumas
QUOTE(Nevute @ 2013 01 08, 20:22)
melynas dangus kaip suprantu tai ta gele yra virsuj nurodyta kuriai cia tie lapeliai skirti
Ne, manau kad ten tik siaip ta gele (puansetia, ar kaip ten ji) pavaizduota. Tos geles kitokios formeles buna niekaip nerandu kam tie lepeliai skirti cia pirkta is sal2 puslapio, o jis kaip tycia neveikia dabar, gal ten parasyta butu
QUOTE(melynas dangus @ 2013 01 09, 11:00)
Ne, manau kad ten tik siaip ta gele (puansetia, ar kaip ten ji) pavaizduota. Tos geles kitokios formeles buna niekaip nerandu kam tie lepeliai skirti cia pirkta is sal2 puslapio, o jis kaip tycia neveikia dabar, gal ten parasyta butu
eikit per FB ieskoti sal2