Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mingailiux ale galingas tas smugis... labai grazu 4u.gif
*saules_zuikutis* labai jau grazus tas tomukas su dzeriuku 4u.gif
Atsakyti
Mingailiux, super thumbup.gif per diena blink.gif thumbup.gif
SZ, labai grazus Tomas ir Dzeris smile.gif smile.gif

as dovanu gavau va tokia geliu formele, gal zinot kokioms gelems gaminti ji skirta? g.gif

Atsakyti
Sveikos merginos, reikia jusu patarimo, kodel darant pagal si recepta man niekaip nepavyksta padaryti reikiamos mases, nes ji man pradeda atsiskirti ( krenta gabaliukai tokie;((( nesigauna vientisa, o tarsi skilineja, dariau ne viena kart ir vis tas pats.
PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui)

1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
Atsakyti
SZ,jus nuostabi vaikisku tortuku kepeja ir man dar labai wub.gif jusu medelis,(as cia ta jo didele gerbeja biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 08, 19:21)
SZ,jus nuostabi vaikisku tortuku kepeja ir man dar labai  wub.gif  jusu medelis,(as cia ta jo didele gerbeja biggrin.gif )

Ach,cia jus ta gerbeja biggrin.gif
aciu visoms labai.sunku dirbti kai serga vaikas,bet dar sunkiau kai pati su temperatura wacko.gif
Atsakyti
Saules zuikutis, Mingailux, nuostabus tortai wub.gif tokie isbaigti... thumbup.gif

(Skaitineju vis senas temas, tai labai idomu stebeti kaip kai kurios tobulejo biggrin.gif pradzioj visai paprastuciai klausimai, paprastuciai tortukai ir vis grazyn grazyn... thumbup.gif nepamenu dabar niko, bet neitiketina pazanga vienos- atlikimo , kompozicijos prasme bigsmile.gif thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 08, 15:14)
Erikiuxxx,as darau pastoviau tikra beze.Nenaudoju spec kazkokiui tai indu,tiesiog bet koki katiliuka.Plaku su virtuviniu kombainu ir viskas.supylus sirupa i baltymus ,idedu citrinos rugsties ,kvapu ,dar paplaku siek tiek ir viskas.Nededu i joki inda su saltu vandeniu ,man viskas puikiai laikosi ir taip .Tik ziurekit tikslu cukraus kieki .ir dar :pagal recepta parasyta ,kad jei sirupas parus ,mest lauk ir virt is naujo....NIEKO PANASAUS.as pabandziau su siek tiek parudusiu ir nieko.nei skonis ,nei konsistencija nepasikeite .dabar visada laukiu ,kol parus,tada tikrai zinau ,kad isvire  biggrin.gif .Dariau jau N kartu ir visada taip pat.Zodziu ,gal padejau  4u.gif

Labai labai padejai, ACIUkas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2013 01 07, 17:28)
sveikos kepejos,na temute jusu jau seniai seku,groziuosi,kelis tortukus jau esu iskepusi  ax.gif visko mokausi skaitydama jusu postus...o dbr turiu klausimuka,matyt jums bus juokingas,taciau gal galite pasakyti ar reikia torta kazkuo aptepti jei noriu ji visa padengti sokoladu?labai aciu uz atsakyma  rolleyes.gif

nieko neatsitiks jei nedengsit, dendti siuo atveju reiktu tik del lygumo, tinka bet koks kremukas kad ir sviestinis ir pilti ne karsta aisku sokolada.
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 07, 18:42)
Vaje, net ant širdies lengviau, o jau buvau pradėjus galvot, kad man vienai TW kilimėlis niekam tikęs ir didžiausias nesusipratimas  hihihi.gif ir ne dėl dydžio , o čiaužymo su visu tešlos/masės gabalu  unsure.gif , visi tik giria giria, o man š... didžiausias  g.gif

o paslapinkit stala vandenuku vos, tada ta kilimuka padekit ir perbraukit per virsu, jis susidarys toki kaip vakuma ir prilips prie stalo-tada SUPER DARBAS smile.gif
QUOTE(svajotojaa @ 2013 01 08, 19:15)
Sveikos merginos, reikia jusu patarimo, kodel darant pagal si recepta man niekaip nepavyksta padaryti reikiamos mases, nes ji man pradeda atsiskirti ( krenta gabaliukai tokie;((( nesigauna vientisa, o tarsi skilineja, dariau ne viena kart ir vis tas pats. PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui)

kokia zelatina dedat, kiek jos gramais? koki medu (dirbtinis ar paprastas) ar glikoze? vanduo virintas ar ne, krakmolas su cukr.pudra sijoti? pilat i ju misini silta ar pravesusia (medaus, zelatinos, ...) mase?
ka reiskia gabalais? tai gal per daug is kart sudedat krakmolo+cukr.pudr. nenaudokit is kart viso.
Papildyta:
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 11:14)
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Verciu senas temas is pagrindu, tai dar radau, kad kitos stala apdengia maistine plevele ir kocioja g.gif Na, tikiu, kad su daugiau praktikos man tas lipimas prie stalo nebus jau toks aktualus smile.gif

O man ant pliko stalo nepatogu schmoll.gif as naudoju TW padekla ir kocela-super thumbup.gif
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 14:15)
Sakyciau, kad darykit taip, kaip Jum paciai norisi, nes kai kurie patarejai gali ir blogai patarti. As pati ruosiuosi daryti pinigu maisa uz savaites ir tikiuosi torto gavejui padaryti gera ispudi, nes tokio torto provincijoj su ziburiu nerasi, o kuriam vyrui nesinori pinigu maiso smile.gif  Nesutinku, kad jie neskaniai ir negraziai atrodo, o dar ikisus tu valgomu pinigeliu, tai visai liux bigsmile.gif

man buvo situacija kad moteris nenorejo daryti savo vyrui pinigu maiso nes sako manys kad jis jai tik "pinigu maisas" biggrin.gif
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 14:47)
Pagal mano supratima, o jis nebutinai teisingas, tai bokalas daugiau vyresniam alaus megejui 4u.gif  Tiesa, dar vyrui man grazu tas tortas suris su buteliu(bet gal irgi vyresniam nei 25), dar tinka tortas butelys dezuteje. Ale ko as tuos butelius vyrams kisu biggrin.gif  doh.gif  Siaip MB tai futbolo kamuoli ruosiuosi daryti, bet ten aukstoji matematika man doh.gif

na kaip tik reiks daryti vyrukui 26m backute smile.gif nemanau kad tai netinka jauniems smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AsPeleda @ 2013 01 08, 16:48)
Pakartosiu savo posta, gal kas atsakys  4u.gif

galiojimo laikas tol kol jums pauoscius ir paragavus atrodys nebetinkamas arba supelis biggrin.gif tinkamai laikomas (suviniojus sandariai i maistine plevele) ir nedregnoje patalpoje kur nors dezuteje galiota tikrai ilgai (kalbu ne tik apie savaite).
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 08, 19:29)
sunku dirbti kai serga vaikas,bet dar sunkiau kai pati su temperatura  wacko.gif

laabai grazu, ka ir bepasakyti smile.gif o kai tokia situacija tai is vis medalis 4u.gif as va zinau ka reskia dirbti su "radikulitu" visos desines puses doh.gif blink.gif + tempa blink.gif BAISU
Papildyta:
Tortukai superiniai smile.gif
labai patiko Olestos du paskutiniai, Mingailiux su kamuoliu, SZ abu, mauzeryte2011 buteliukas, Shiushke13 suris thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 sausio 2013 - 19:27
nu jau groziai groziai, pasaka tiek filmuko veikejai, tiek kamuolys. Gal turit kur nuorodele kaip futbolo vartus padaryt?? Nu nerandu niekaip..
Atsakyti
oho,kokie cia pas jus meno kuriniai,tikra ta zodzio prasme.Negaleciau valgyt tokiu tortu verysad.gif ,nekiltu ranka ju"nuzudyt" cry.gif .
Atsakyti
*saules_zuikutis* jau tas su tomu ir dzeriu, kur bombeske po uzpakaliu dzeris pakises tomui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif

Mingailiux kaip visada tobulai grazu, lygu ir kruopstu smile.gif wub.gif

melynas dangus kaip suprantu tai ta gele yra virsuj nurodyta kuriai cia tie lapeliai skirti smile.gif

atnesu ir as savo, tik labai prastai nufotkintas g.gif nelabai kas matos, bet esme vistiek matosi unsure.gif

user posted image

bet tai kur adrija dingusi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nevute: 08 sausio 2013 - 20:30
labai dailus tortai ,mergaitės......tikros šaunuolės....

aš atnešu parodyti savo dukrytės gimtadienio torta...
user posted image

o čia su keksiukais

user posted image
Atsakyti