Mingailiux ale galingas tas smugis... labai grazu
*saules_zuikutis* labai jau grazus tas tomukas su dzeriuku
Mingailiux, super per diena
SZ, labai grazus Tomas ir Dzeris
as dovanu gavau va tokia geliu formele, gal zinot kokioms gelems gaminti ji skirta?
SZ, labai grazus Tomas ir Dzeris
as dovanu gavau va tokia geliu formele, gal zinot kokioms gelems gaminti ji skirta?
Sveikos merginos, reikia jusu patarimo, kodel darant pagal si recepta man niekaip nepavyksta padaryti reikiamos mases, nes ji man pradeda atsiskirti ( krenta gabaliukai tokie;((( nesigauna vientisa, o tarsi skilineja, dariau ne viena kart ir vis tas pats.
PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui)
1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui)
1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
SZ,jus nuostabi vaikisku tortuku kepeja ir man dar labai jusu medelis,(as cia ta jo didele gerbeja )
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 08, 19:21)
SZ,jus nuostabi vaikisku tortuku kepeja ir man dar labai jusu medelis,(as cia ta jo didele gerbeja )
Ach,cia jus ta gerbeja
aciu visoms labai.sunku dirbti kai serga vaikas,bet dar sunkiau kai pati su temperatura
Saules zuikutis, Mingailux, nuostabus tortai tokie isbaigti...
(Skaitineju vis senas temas, tai labai idomu stebeti kaip kai kurios tobulejo pradzioj visai paprastuciai klausimai, paprastuciai tortukai ir vis grazyn grazyn... nepamenu dabar niko, bet neitiketina pazanga vienos- atlikimo , kompozicijos prasme )
(Skaitineju vis senas temas, tai labai idomu stebeti kaip kai kurios tobulejo pradzioj visai paprastuciai klausimai, paprastuciai tortukai ir vis grazyn grazyn... nepamenu dabar niko, bet neitiketina pazanga vienos- atlikimo , kompozicijos prasme )
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 08, 15:14)
Erikiuxxx,as darau pastoviau tikra beze.Nenaudoju spec kazkokiui tai indu,tiesiog bet koki katiliuka.Plaku su virtuviniu kombainu ir viskas.supylus sirupa i baltymus ,idedu citrinos rugsties ,kvapu ,dar paplaku siek tiek ir viskas.Nededu i joki inda su saltu vandeniu ,man viskas puikiai laikosi ir taip .Tik ziurekit tikslu cukraus kieki .ir dar :pagal recepta parasyta ,kad jei sirupas parus ,mest lauk ir virt is naujo....NIEKO PANASAUS.as pabandziau su siek tiek parudusiu ir nieko.nei skonis ,nei konsistencija nepasikeite .dabar visada laukiu ,kol parus,tada tikrai zinau ,kad isvire .Dariau jau N kartu ir visada taip pat.Zodziu ,gal padejau
Labai labai padejai, ACIUkas
QUOTE(deizzy @ 2013 01 07, 17:28)
sveikos kepejos,na temute jusu jau seniai seku,groziuosi,kelis tortukus jau esu iskepusi visko mokausi skaitydama jusu postus...o dbr turiu klausimuka,matyt jums bus juokingas,taciau gal galite pasakyti ar reikia torta kazkuo aptepti jei noriu ji visa padengti sokoladu?labai aciu uz atsakyma
nieko neatsitiks jei nedengsit, dendti siuo atveju reiktu tik del lygumo, tinka bet koks kremukas kad ir sviestinis ir pilti ne karsta aisku sokolada.
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 07, 18:42)
Vaje, net ant širdies lengviau, o jau buvau pradėjus galvot, kad man vienai TW kilimėlis niekam tikęs ir didžiausias nesusipratimas ir ne dėl dydžio , o čiaužymo su visu tešlos/masės gabalu , visi tik giria giria, o man š... didžiausias
o paslapinkit stala vandenuku vos, tada ta kilimuka padekit ir perbraukit per virsu, jis susidarys toki kaip vakuma ir prilips prie stalo-tada SUPER DARBAS
QUOTE(svajotojaa @ 2013 01 08, 19:15)
Sveikos merginos, reikia jusu patarimo, kodel darant pagal si recepta man niekaip nepavyksta padaryti reikiamos mases, nes ji man pradeda atsiskirti ( krenta gabaliukai tokie;((( nesigauna vientisa, o tarsi skilineja, dariau ne viena kart ir vis tas pats. PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui)
kokia zelatina dedat, kiek jos gramais? koki medu (dirbtinis ar paprastas) ar glikoze? vanduo virintas ar ne, krakmolas su cukr.pudra sijoti? pilat i ju misini silta ar pravesusia (medaus, zelatinos, ...) mase?
ka reiskia gabalais? tai gal per daug is kart sudedat krakmolo+cukr.pudr. nenaudokit is kart viso.
Papildyta:
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 11:14)
Aciu mergaites uz patarimus
Verciu senas temas is pagrindu, tai dar radau, kad kitos stala apdengia maistine plevele ir kocioja Na, tikiu, kad su daugiau praktikos man tas lipimas prie stalo nebus jau toks aktualus
Verciu senas temas is pagrindu, tai dar radau, kad kitos stala apdengia maistine plevele ir kocioja Na, tikiu, kad su daugiau praktikos man tas lipimas prie stalo nebus jau toks aktualus
O man ant pliko stalo nepatogu as naudoju TW padekla ir kocela-super
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 14:15)
Sakyciau, kad darykit taip, kaip Jum paciai norisi, nes kai kurie patarejai gali ir blogai patarti. As pati ruosiuosi daryti pinigu maisa uz savaites ir tikiuosi torto gavejui padaryti gera ispudi, nes tokio torto provincijoj su ziburiu nerasi, o kuriam vyrui nesinori pinigu maiso Nesutinku, kad jie neskaniai ir negraziai atrodo, o dar ikisus tu valgomu pinigeliu, tai visai liux
man buvo situacija kad moteris nenorejo daryti savo vyrui pinigu maiso nes sako manys kad jis jai tik "pinigu maisas"
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 14:47)
Pagal mano supratima, o jis nebutinai teisingas, tai bokalas daugiau vyresniam alaus megejui Tiesa, dar vyrui man grazu tas tortas suris su buteliu(bet gal irgi vyresniam nei 25), dar tinka tortas butelys dezuteje. Ale ko as tuos butelius vyrams kisu Siaip MB tai futbolo kamuoli ruosiuosi daryti, bet ten aukstoji matematika man
na kaip tik reiks daryti vyrukui 26m backute nemanau kad tai netinka jauniems
Papildyta:
QUOTE(AsPeleda @ 2013 01 08, 16:48)
Pakartosiu savo posta, gal kas atsakys
galiojimo laikas tol kol jums pauoscius ir paragavus atrodys nebetinkamas arba supelis tinkamai laikomas (suviniojus sandariai i maistine plevele) ir nedregnoje patalpoje kur nors dezuteje galiota tikrai ilgai (kalbu ne tik apie savaite).
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 08, 19:29)
sunku dirbti kai serga vaikas,bet dar sunkiau kai pati su temperatura
laabai grazu, ka ir bepasakyti o kai tokia situacija tai is vis medalis as va zinau ka reskia dirbti su "radikulitu" visos desines puses + tempa BAISU
Papildyta:
Tortukai superiniai
labai patiko Olestos du paskutiniai, Mingailiux su kamuoliu, SZ abu, mauzeryte2011 buteliukas, Shiushke13 suris
nu jau groziai groziai, pasaka tiek filmuko veikejai, tiek kamuolys. Gal turit kur nuorodele kaip futbolo vartus padaryt?? Nu nerandu niekaip..
oho,kokie cia pas jus meno kuriniai,tikra ta zodzio prasme.Negaleciau valgyt tokiu tortu ,nekiltu ranka ju"nuzudyt" .
*saules_zuikutis* jau tas su tomu ir dzeriu, kur bombeske po uzpakaliu dzeris pakises tomui
Mingailiux kaip visada tobulai grazu, lygu ir kruopstu
melynas dangus kaip suprantu tai ta gele yra virsuj nurodyta kuriai cia tie lapeliai skirti
atnesu ir as savo, tik labai prastai nufotkintas nelabai kas matos, bet esme vistiek matosi
bet tai kur adrija dingusi?
Mingailiux kaip visada tobulai grazu, lygu ir kruopstu
melynas dangus kaip suprantu tai ta gele yra virsuj nurodyta kuriai cia tie lapeliai skirti
atnesu ir as savo, tik labai prastai nufotkintas nelabai kas matos, bet esme vistiek matosi
bet tai kur adrija dingusi?