Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 14:00)
Kaip mergaites anksciau rase, butelys tusciaviduris, isdziovintas ant kokio nors tikro butelio. Kamuoli futbolo pabandymui esu darius, bet maziuka, tai kampai nevisur suejo, nes visgi jis turi buti taisyklingas. Jo, reikes su kokia formele ar kokiu sabloniuku  susizymeti si karta, bet cia tik vasario pabaigoj jis bus...

Manau leisiu jubilijatui pačiam išsirinkti, ko jis pageidauja smile.gif jei su formelėm neina, tada jau tikrai aukštoji matematika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 08, 15:54)
Labiausiai gąsdina beze potoms, nes kažkada dariau ir nesigavo, bet nesigavo kaip įtariu dėl kiaušinių, jie buvo ženkliai mažesni, nei turėjo būti, aišku, jei tai turi įtakos  biggrin.gif Kaip sakant, blogam šokėjui ir batai spaudžia  biggrin.gif
Na tai tame esmė, kad jis jaunas, tie alkoholiniai dalykai jo ne itin domina  doh.gif Man labai įdomu, iš ko tas tortas butelys padaromas  g.gif žaviuosi ir suku galva, kaip taip reikia sugebėti  rolleyes.gif Kamuoly apdengčiau mase ir susižymėčiau su sausainių formele, kad gautūsi gražūs daugiakampiai ir juos dažyčiau biggrin.gif kitaip nesugalvoju biggrin.gif

dėl putų - aš dariau iš grietinėlės, juk nedauk tų putų reikia

o tortas - butelys padaromas, išdžiovinanat masę ant butelio, ir išdžiuvęs įgauna formą butelio

aišku, tegul pats pasirenka ką norėtų gauti dovanų torto pavidale rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciukas: 08 sausio 2013 - 14:06
Jam svarbu, kad rafaelo biggrin.gif
Čia vienas tortas darytas labai greitai, aišku broko daug, dažai neišmaišyti iki galo doh.gif Bet kadangi buvo atliekami filmavimai, šilumos nuo lempų daug, reikėjo greitai suktis, gavos kaip gavos doh.gif Pagal įmonės logotipą daryta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 06, 22:56)
meskuciai kokie fainulkos!  wub.gif

QUOTE(akinukas @ 2013 01 07, 16:38)
Mažulėlė grazuciai meskuciai  biggrin.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Erikiuxxx,as darau pastoviau tikra beze.Nenaudoju spec kazkokiui tai indu,tiesiog bet koki katiliuka.Plaku su virtuviniu kombainu ir viskas.supylus sirupa i baltymus ,idedu citrinos rugsties ,kvapu ,dar paplaku siek tiek ir viskas.Nededu i joki inda su saltu vandeniu ,man viskas puikiai laikosi ir taip .Tik ziurekit tikslu cukraus kieki .ir dar :pagal recepta parasyta ,kad jei sirupas parus ,mest lauk ir virt is naujo....NIEKO PANASAUS.as pabandziau su siek tiek parudusiu ir nieko.nei skonis ,nei konsistencija nepasikeite .dabar visada laukiu ,kol parus,tada tikrai zinau ,kad isvire biggrin.gif .Dariau jau N kartu ir visada taip pat.Zodziu ,gal padejau 4u.gif
Atsakyti
Pakartosiu savo posta, gal kas atsakys 4u.gif
QUOTE(AsPeleda @ 2013 01 08, 00:47)
o kaip mase elastingesne padaryti? pries sventes klausiau del pastilazo, tai labai dekoju atsakiusiai narei, kad jis subresta ir nebebuna toks minkstas. Is tikruju man per nakti sukietejo netgi per daug, teko ilgai minkyti, kad isminkyciau gerai. O kad vietoje dirbtinio medaus dejau gliukoze galejo turet itakos? g.gif be to, koks mazdaug pastilazo galiojimo laikas?  biggrin.gif

kalbu apie dengimo pastilaza  4u.gif

Atsakyti
fainas butelaitis kieno ten buvo bigsmile.gif nesu tokio dar dariusi.reikes gal vyrui padaryti bigsmile.gif

mano du vysniniai karameliniai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano extra tortukas. Vakar paskambino, sako noriu torto rytojui blink.gif
Tai vat kas gavos ant smugio biggrin.gif

Jogurtinis, 3kg

user posted image
Atsakyti
Saulės zuikuti - kokie fainuoliai tavo rolleyes.gif

Mingailiux - geras "smūgis" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciukas: 08 sausio 2013 - 17:32
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 08, 19:26)

QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 08, 19:30)

Grazūs wub.gif

Mingailiux, su kuo kamuolio tekstura daret? 4u.gif Galvoju gal man maisui pinigu tokia tiktu g.gif Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
Aha,Mingailiux su kuo tokia kamuolio tekstura isgavote?? bigsmile.gif bigsmile.gif labai tikroviska kamuolys,o ir ideja gera thumbup.gif
SZ nu jau tas Tomas su Dzeriu kokio grazumo good.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 18:37)
Mingailiux, su kuo kamuolio tekstura daret? 4u.gif  Galvoju gal man maisui pinigu tokia tiktu g.gif  Aciu is anksto smile.gif

Nu dabar kaip pasakysiu... blush2.gif nzn kaip lietuviskai vadinas dursliokas lotuliukas.gif Na tas daiktas, kur pudra sijojam smile.gif

Aciu uz ivertinima ax.gif
Atsakyti