Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 08, 14:36)
Labas  mirksiukas.gif žadėjau daryti pinigų maišą, bet vienas žmogus taip susuko smegenis lepteldamas, kad labai neskaniai ir negražiai atrodo, kad baigiu apsigalvoti  doh.gif viską jau turiu susipirkusi šokoladiniai marshmallow masei, gal rekomenduotumėt vyrui kokį puošimą, bet iš kokių paprastesnių, dar tik mokausi...  blush2.gif

Laba 4u.gif Na jei jau turit viską susipirkus šokoladinei saldainių masei, o torto reikia vyrui - darykit alaus bokalą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2013 01 08, 12:54)
Laba  4u.gif Na jei jau turit viską susipirkus šokoladinei saldainių masei, o torto reikia vyrui - darykit alaus bokalą  drinks_cheers.gif

Galvojau apie tai, bet man kiek per sudėtinga pasirodė, nors labiausiai ką noriu išbandyti bigsmile.gif Tik kaip tuos raštus išgauti ant tos masės? Neturiu dar jokių įrankių... O ta masė laikytųsi ant Rafaelo įdaru apteptų šonų?
Atsakyti
Galit drasiai daryti rafaelo, as is rafaelo dariau maxi keksiuka (i virsu platejanti), viskas gerai laikesi, normalaus tvirtumo tas tortas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 01 08, 13:06)
Galit drasiai daryti rafaelo, as is rafaelo dariau maxi keksiuka (i virsu platejanti), viskas gerai laikesi, normalaus tvirtumo tas tortas  mirksiukas.gif

Koks fainas "keksiukas" thumbup.gif O su kuo prilipdyti prie tos mano pasirinktos masės detales? Degtine ar tinka ir koks brendis?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 08, 14:36)
Labas  mirksiukas.gif žadėjau daryti pinigų maišą, bet vienas žmogus taip susuko smegenis lepteldamas, kad labai neskaniai ir negražiai atrodo, kad baigiu apsigalvoti  doh.gif viską jau turiu susipirkusi šokoladiniai marshmallow masei, gal rekomenduotumėt vyrui kokį puošimą, bet iš kokių paprastesnių, dar tik mokausi...  blush2.gif

Sakyciau, kad darykit taip, kaip Jum paciai norisi, nes kai kurie patarejai gali ir blogai patarti. As pati ruosiuosi daryti pinigu maisa uz savaites ir tikiuosi torto gavejui padaryti gera ispudi, nes tokio torto provincijoj su ziburiu nerasi, o kuriam vyrui nesinori pinigu maiso smile.gif Nesutinku, kad jie neskaniai ir negraziai atrodo, o dar ikisus tu valgomu pinigeliu, tai visai liux bigsmile.gif
Atsakyti
as visada lipdau kiausinio baltymu arba aisingu. man taip patikimiausia atrodo
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 08, 14:57)
Galvojau apie tai, bet man kiek per sudėtinga pasirodė, nors labiausiai ką noriu išbandyti  bigsmile.gif Tik kaip tuos raštus išgauti ant tos masės? Neturiu dar jokių įrankių... O ta masė laikytųsi ant Rafaelo įdaru apteptų šonų?

va čia gali pamatyti mano bokalą (jis darytas labai seniai, dar kai tik pradėjau mokintis puošti tortus)

Aš nedariau jokio rašto. Rafaelo tortą jums reiks aptepti sviestiniu kremuku, išlyginti tortą ir tikrai prisiklijuos šok mirksiukas.gif oladinė saldainių masė

išsiimu nuorodą, nes nuo moderatorės gausiu velnių blush2.gif

kas norės pažiūrėti mano tortukus, rašykit į a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciukas: 08 sausio 2013 - 13:39
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 13:15)
Sakyciau, kad darykit taip, kaip Jum paciai norisi, nes kai kurie patarejai gali ir blogai patarti. As pati ruosiuosi daryti pinigu maisa uz savaites ir tikiuosi torto gavejui padaryti gera ispudi, nes tokio torto provincijoj su ziburiu nerasi, o kuriam vyrui nesinori pinigu maiso smile.gif  Nesutinku, kad jie neskaniai ir negraziai atrodo, o dar ikisus tu valgomu pinigeliu, tai visai liux bigsmile.gif

Bokalą žadėjau daryti Joninėms, bet aplinkybės sutrukdė, o dabar rįžto trūksta. Žmogui bus 25 metai, tai nežinau, kas labiau jam tiktų - pinigų maišas ar bokalas g.gif Jis būtų už abu, tortai jam patinka biggrin.gif

QUOTE(melynas dangus @ 2013 01 08, 13:16)
as visada lipdau kiausinio baltymu arba aisingu. man taip patikimiausia atrodo

Reikės bandyti, ačiū už patarimą mirksiukas.gif

QUOTE(Ruciukas @ 2013 01 08, 13:30)
va čia gali pamatyti mano bokalą (jis darytas labai seniai, dar kai tik pradėjau mokintis puošti tortus)
[Aš nedariau jokio rašto. Rafaelo tortą jums reiks aptepti sviestiniu kremuku, išlyginti tortą ir  tikrai prisiklijuos šok mirksiukas.gif oladinė saldainių masė

Kaip gražu wub.gif kaip suprantu tas kremas iš pertepimo šono aptepimui netinka dėl grietinėlės?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 08, 15:35)
Bokalą žadėjau daryti Joninėms, bet aplinkybės sutrukdė, o dabar rįžto trūksta. Žmogui bus 25 metai, tai nežinau, kas labiau jam tiktų - pinigų maišas ar bokalas  g.gif Jis būtų už abu, tortai jam patinka biggrin.gif
Reikės bandyti, ačiū už patarimą  mirksiukas.gif
Kaip gražu  wub.gif kaip suprantu tas kremas iš pertepimo šono aptepimui netinka dėl grietinėlės?

manyčiau neprašausit jei padarysit bokalą, jei tas žmogus mėgsta alų, manyčiau tikrai jį nustebintumėte maloniai biggrin.gif

Taip aptepti tortą reiktų sviestiniu kremuku, jokiais būdais negali būti ten grietinėlės. Tai kai darysit rafaelo kremą, išplaksit sviestą su sutirštintu pienu, grietinėlės dar nedėkit (pasilikit šiek tiek torto aptepimui) o likusią kremo dalį jau darykit pagal receptą dėkit grietinėlės ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 08, 15:35)
Bokalą žadėjau daryti Joninėms, bet aplinkybės sutrukdė, o dabar rįžto trūksta. Žmogui bus 25 metai, tai nežinau, kas labiau jam tiktų - pinigų maišas ar bokalas  g.gif Jis būtų už abu, tortai jam patinka biggrin.gif
Reikės bandyti, ačiū už patarimą  mirksiukas.gif
Kaip gražu  wub.gif kaip suprantu tas kremas iš pertepimo šono aptepimui netinka dėl grietinėlės?

Pagal mano supratima, o jis nebutinai teisingas, tai bokalas daugiau vyresniam alaus megejui 4u.gif Tiesa, dar vyrui man grazu tas tortas suris su buteliu(bet gal irgi vyresniam nei 25), dar tinka tortas butelys dezuteje. Ale ko as tuos butelius vyrams kisu biggrin.gif doh.gif Siaip MB tai futbolo kamuoli ruosiuosi daryti, bet ten aukstoji matematika man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2013 01 08, 13:46)
manyčiau neprašausit jei padarysit bokalą, jei tas žmogus mėgsta alų, manyčiau tikrai jį nustebintumėte maloniai  biggrin.gif

Taip aptepti tortą reiktų sviestiniu kremuku, jokiais būdais negali būti ten grietinėlės. Tai kai darysit rafaelo kremą, išplaksit sviestą su sutirštintu pienu, grietinėlės dar nedėkit (pasilikit šiek tiek torto aptepimui) o likusią kremo dalį jau darykit pagal receptą dėkit grietinėlės ir t.t.

Labiausiai gąsdina beze potoms, nes kažkada dariau ir nesigavo, bet nesigavo kaip įtariu dėl kiaušinių, jie buvo ženkliai mažesni, nei turėjo būti, aišku, jei tai turi įtakos biggrin.gif Kaip sakant, blogam šokėjui ir batai spaudžia biggrin.gif

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 13:47)
Pagal mano supratima, o jis nebutinai teisingas, tai bokalas daugiau vyresniam alaus megejui 4u.gif  Tiesa, dar vyrui man grazu tas tortas suris su buteliu(bet gal irgi vyresniam nei 25), dar tinka tortas butelys dezuteje. Ale ko as tuos butelius vyrams kisu biggrin.gif  doh.gif  Siaip MB tai futbolo kamuoli ruosiuosi daryti, bet ten aukstoji matematika man doh.gif

Na tai tame esmė, kad jis jaunas, tie alkoholiniai dalykai jo ne itin domina doh.gif Man labai įdomu, iš ko tas tortas butelys padaromas g.gif žaviuosi ir suku galva, kaip taip reikia sugebėti rolleyes.gif Kamuoly apdengčiau mase ir susižymėčiau su sausainių formele, kad gautūsi gražūs daugiakampiai ir juos dažyčiau biggrin.gif kitaip nesugalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 08, 15:54)
Na tai tame esmė, kad jis jaunas, tie alkoholiniai dalykai jo ne itin domina  doh.gif Man labai įdomu, iš ko tas tortas butelys padaromas  g.gif žaviuosi ir suku galva, kaip taip reikia sugebėti  rolleyes.gif Kamuoly apdengčiau mase ir susižymėčiau su sausainių formele, kad gautūsi gražūs daugiakampiai ir juos dažyčiau biggrin.gif kitaip nesugalvoju biggrin.gif

Kaip mergaites anksciau rase, butelys tusciaviduris, isdziovintas ant kokio nors tikro butelio. Kamuoli futbolo pabandymui esu darius, bet maziuka, tai kampai nevisur suejo, nes visgi jis turi buti taisyklingas. Jo, reikes su kokia formele ar kokiu sabloniuku susizymeti si karta, bet cia tik vasario pabaigoj jis bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 08 sausio 2013 - 14:02