Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

''Rafaelas'',pastilazas ir aisingas ,2kg.
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 27, 23:20)

sitas begalo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 27, 21:20)

labai viliojanciai atrodo 4u.gif Ar naudoji instant icing ar pati daraisi? Ar burbuliukai apacioj irgi is aisingo? ir kokiais dazais isgauni tokia intensyvia raudona spalva? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustDi: 28 gruodžio 2012 - 17:07
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 28, 15:40)
sitas begalo  wub.gif  wub.gif

Aciu

QUOTE(JustDi @ 2012 12 28, 16:06)
labai viliojanciai atrodo 4u.gif Ar naudoji instant icing ar pati daraisi? Ar burbuliukai apacioj irgi is aisingo? ir kokiais dazais isgauni tokia intensyvia raudona spalva? Aciu 4u.gif

Aciu.Aisinga irgi darausi,ne pirktinis cia ,ar ko klausiat?
Burbuliukai aisingo,o spalva Americolour super red smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 28 gruodžio 2012 - 17:30
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 28, 16:29)
Aciu
Aciu.Aisinga irgi darausi,ne pirktinis cia ,ar ko klausiat?
Burbuliukai aisingo,o spalva Americolour super red  smile.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif klausiau del icing pirktinio ax.gif Atsiprasau, kad 'tujinuosi' tik dabar apsiziurejau.
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 28, 16:37)
aciu uz atsakymus 4u.gif klausiau del icing pirktinio ax.gif Atsiprasau, kad 'tujinuosi' tik dabar apsiziurejau.

oi tikrai nieko tokio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 27, 23:20)

vau,koks sventinis!
-----
mano du smile.gif
snikers
user posted image
vysninis karamelinis
user posted image
Atsakyti
Aš su tokiu kvailu klausimu. smile.gif Suprantu, kad tai priklauso nuo įdirbio, patirties... Bet kiek jūs laiko užtrunkat prie vieno torto?

Pas mane ne tik fantazijos trūkumas, bet ir patirties biggrin.gif Va, dengimo masės jau suruoštos, net kavos pasidariau, pradėsiu puošti... Niekad man greitai nesigauna. Prie torto kepimo, surinkimo, pertepimo užtrunku 3 h, o papuošimų gamybai ir pačiam puošimui dar 4 h blink.gif Daug kažkaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 12 28, 22:46)
blink.gif Daug kažkaip blink.gif

taip taip.. tokia yra vieno torto laiko kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 12 28, 22:39)
taip taip.. tokia yra vieno torto laiko kaina  4u.gif

oj aciu kad ne as viena tokia... as isvis "cap-lap" ir vistiek uztrunka baisiausiai doh.gif net MB juoktis pradejo... sako suo is neturejimo ka veikt kiausiukus laizo o tu tortus kepi lotuliukas.gif
Atsakyti
na bet 3valandos biskvitu kepimui ir pertepimui kremais 3val tai man daugoka .nu 1val gal tam uztrunku mastau.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pasirodau retai, nes ir kepu retai, tik saviems artimiems, bet uzsuku cia daznai, pasigroziu jusu sedevrais. Zemai lenkiu galva prie nevutes, mingailiux, sz, tortus, akvilytes tortas su seneliu kubile, tai is viso isverte is koto. O ir kitu merginu tortukai thumbup.gif . Viliuosi ziuriu neblogai padirbejai per sventes, liuks thumbup.gif visi tavo tortukai.
O cia mano kaledis: vysninis su karamele.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriniuks: 28 gruodžio 2012 - 22:17