Sveikos mergaites,gal ne i temuke bet jau baigiu akis isvarventi beieskodama tai prasau pagalbos.Pamenu kazkuri merginuke buvo idejusi nuorodele kur galetu nusipirkti DISNEJAUS LELYCIU MAZICIU PLASTIKINES TOKIOS.Kad butu galima ant tortuko uzdeti ir nerandu.Prasau pagelbekite gal kuri issisaugojote nuorodele.ACIUUUUU DIDELIS KAS PAGELBES
Sveikos mergaites su visom praejusiom sventemis jus
Visi jusu tortukai nuostabus
nesirodziau pas jus, nes darbais apsikrovusi buvau tortuku nekepu, tai nera ka ir parodyti net nesugebejau iskepti nei gimtadieniui anukui, nei i darzeli tik kelis sventei padariau, bananinius su beze, tai net nefotkinau, nes be papuosimo buvo, tik zirniukiai sidabriniai
si menesi reikes viena iskepti dovanu, tai bijau, kad reikes is naujo mokytis
kas liecia kilimelius, tai nauduoju TW
Senai buvau nusipirkusi is sm, bet kaskaip nenaudojau ilga laika, paskui prisimeniau kad turiu, tai zinokite, be jo jau nesugebeciau Super dalikas, anksciau tik suslapindavu stala, kad kilimelis prisiklijotu, o paskui priklijavau ji prie stalo, su lipnia juostele
Atejau su klausimu
gal kas atsakys, kas daro tikra beze. Ar sis indas tinka cukrui vyrimui , nes noriu pabandyti ta tikraja, bet nezinau kokios talpos mazdaug reiktu to indo ?, isivaizduoju kad geriau siauresni, bet aukstesni, bet toksai butu geras ?
http://grupinis.lt/k...mpaign=inspired
Buciau labai dekinga uz atsakyma ir kokio galingumo mixseri geriau isigyti, nes bijau kad mano senukas tam netinka, nes ir slapia beze ne visada man iseina gerai
Visi jusu tortukai nuostabus
nesirodziau pas jus, nes darbais apsikrovusi buvau tortuku nekepu, tai nera ka ir parodyti net nesugebejau iskepti nei gimtadieniui anukui, nei i darzeli tik kelis sventei padariau, bananinius su beze, tai net nefotkinau, nes be papuosimo buvo, tik zirniukiai sidabriniai
si menesi reikes viena iskepti dovanu, tai bijau, kad reikes is naujo mokytis
kas liecia kilimelius, tai nauduoju TW
Senai buvau nusipirkusi is sm, bet kaskaip nenaudojau ilga laika, paskui prisimeniau kad turiu, tai zinokite, be jo jau nesugebeciau Super dalikas, anksciau tik suslapindavu stala, kad kilimelis prisiklijotu, o paskui priklijavau ji prie stalo, su lipnia juostele
Atejau su klausimu
gal kas atsakys, kas daro tikra beze. Ar sis indas tinka cukrui vyrimui , nes noriu pabandyti ta tikraja, bet nezinau kokios talpos mazdaug reiktu to indo ?, isivaizduoju kad geriau siauresni, bet aukstesni, bet toksai butu geras ?
http://grupinis.lt/k...mpaign=inspired
Buciau labai dekinga uz atsakyma ir kokio galingumo mixseri geriau isigyti, nes bijau kad mano senukas tam netinka, nes ir slapia beze ne visada man iseina gerai
Su praėjusiomis šventėmis!!!
bite Maja, pats geriausias pasaulyje kilimėlis yra stalas ir žiupsnelis krakmolo jei tik dėl masės kočiojimo, tai tikrai neverta, pritariu Naitui 100 %
varškinis persikinis vienetukas, pastilažas ir truputukas bezė...
varškinis persikinis su trupučiuku karamelės, pastilažas
varškinis persikinis, pastilažas, aisingas...
juodas miškas, pastilažas
bite Maja, pats geriausias pasaulyje kilimėlis yra stalas ir žiupsnelis krakmolo jei tik dėl masės kočiojimo, tai tikrai neverta, pritariu Naitui 100 %
varškinis persikinis vienetukas, pastilažas ir truputukas bezė...
varškinis persikinis su trupučiuku karamelės, pastilažas
varškinis persikinis, pastilažas, aisingas...
juodas miškas, pastilažas
Aciu mergaites uz patarimus
Verciu senas temas is pagrindu, tai dar radau, kad kitos stala apdengia maistine plevele ir kocioja Na, tikiu, kad su daugiau praktikos man tas lipimas prie stalo nebus jau toks aktualus
Olestos taures laaabai
Verciu senas temas is pagrindu, tai dar radau, kad kitos stala apdengia maistine plevele ir kocioja Na, tikiu, kad su daugiau praktikos man tas lipimas prie stalo nebus jau toks aktualus
Olestos taures laaabai
Laba,
gal kuri susiduret- su kokia spalva galima isgauti panasiausia i lasisos atspalvi? Labai reikia.
gal kuri susiduret- su kokia spalva galima isgauti panasiausia i lasisos atspalvi? Labai reikia.
bite Majaa, as turiu nusipirkus toki paprasta stalo padekliuka, buna visuose prekybos centruose pirkti, tokie slidziu pavirsiumi (dar buna tokie is bambukiniu pagaliuku, tai tie aisku netinka). Man labai gerai ant jo kocioti (aisku jei ieskai tokio padekliuko, kurio uztektu iskocioti mase tortui dengti, tai jis per mazas).
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 01 08, 12:14)
Laba,
americolor electric pink ir electric orange mišinuks, lašas po lašo. Tiksliau gal būtų su "deep pink" ir electric orange.
Olesta, labai labai simpatiskas katinukas ant vienetuko
QUOTE(melynas dangus @ 2013 01 08, 12:58)
bite Majaa, as turiu nusipirkus toki paprasta stalo padekliuka, buna visuose prekybos centruose pirkti, tokie slidziu pavirsiumi (dar buna tokie is bambukiniu pagaliuku, tai tie aisku netinka). Man labai gerai ant jo kocioti (aisku jei ieskai tokio padekliuko, kurio uztektu iskocioti mase tortui dengti, tai jis per mazas).
Aciu detalems ant jo kocioti tikrai gera mintis, pabandysiu su tokiu pradziai issiversti, kad taip nesimiltuotu
jei masė kimba prie stalo, jinai yra netinkamai paruošta, per minkšta, per šilta, nesubrandinta ir pan. masė neturi lipti prie stalo
QUOTE(naitas @ 2013 01 08, 11:04)
americolor electric pink ir electric orange mišinuks, lašas po lašo. Tiksliau gal būtų su "deep pink" ir electric orange.
aciu uz atsakyma. Turesiu omeny ateiciai, dabartiniam projektui turbut nespesiu ju isigyt. Gausiu rainbow dust salmon milteliniu. Kazi ar su jais eitu nudazyt mase?
Labas žadėjau daryti pinigų maišą, bet vienas žmogus taip susuko smegenis lepteldamas, kad labai neskaniai ir negražiai atrodo, kad baigiu apsigalvoti viską jau turiu susipirkusi šokoladiniai marshmallow masei, gal rekomenduotumėt vyrui kokį puošimą, bet iš kokių paprastesnių, dar tik mokausi...