Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akinukas @ 2013 01 06, 18:25)
O-RE-AR  labai  wub.gif  tuos brokus tikriausiai tik jus ir tematot smile.gif

Aciu 4u.gif Na taip,as daug maciau,bet klientai labai patenkinti liko blush2.gif

QUOTE(medija @ 2013 01 06, 22:15)
Sveikos, pasirodysiu ir as... ax.gif 

thumbup.gif Grazus abu
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 07, 14:40)
Pastilažas apdengimui netinka kiek supratau, jis per kietas būna išdžiūves  g.gif Kažkada dariau su ta pagrindine apdengimo mase (tik pavadinimo nepamenu  doh.gif ), galvoju vėl su ja daryti  blush2.gif

Jei naudosit pastilažą dengimui, o ne lipdymui, tikrai nebus kietas
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2013 01 07, 12:42)
Jei naudosit pastilažą dengimui, o ne lipdymui, tikrai nebus kietas

Reiškia kažko nesuskaičiau iki galo, ot višta... doh.gif einu ieškoti dengimo masės, ačiū už patarimus 4u.gif Manau dar turėsiu klausimų ne vieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2013 01 07, 12:32)
wow labai idomus ir atrodo ispudingai, o gal nuorodele kaip juos daryt galima btuu? o sakykit, jei tokiu smaziukus tai galima ikriukus daryt- as klystu? blush2.gif

ikriukai daromi su zele ,svirkstu ir saltu aliejumi
Atsakyti
Sveikos. Ankščiau jau klausiau tačiau atsakymo nesulaukiau, tikiuosi padėsite.
Kai dengiu apvalų tortą visą laiką "susimeta" raukšlė, nes tos masės per daug. Ką darau ne taip?
Kai uždedu masę visada išlyginu viršų, po to pamažu kraštus lyginu ir nu visada keliose vietose nuo masės pertekliaus susidaro bangos. g.gif
Atsakyti
Mergaites, gal turit kokiu nors atsiliepimu apie siuos kilimelius? Ar verta toki pirkti, ar tikrai nelimpa ant jo kociojant mase? O gal geriau koki is TW pirkti? Aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 07 sausio 2013 - 14:18
Va tik neuzsuk, kad ir trumpai ir kiek groziu prikelta...
O cia mano pirmas gyvenime "suris"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 01 07, 15:17)
Sveikos. Ankščiau jau klausiau tačiau atsakymo nesulaukiau, tikiuosi padėsite.
Kai dengiu apvalų tortą visą laiką "susimeta" raukšlė, nes tos masės per daug. Ką darau ne taip?
Kai uždedu masę visada išlyginu viršų, po to pamažu kraštus lyginu ir nu visada keliose vietose nuo masės pertekliaus susidaro bangos. g.gif

o kokio dydzio ''paklode'' dengiat torta?tikiuosi ne pacio torto dydzio..?kuo didesne paklode,tuo lengviau graziai padengti torta.beto,mase turi buti elastinga,ne kieta,ne trupanti
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 01 07, 15:34)

thumbup.gif
Atsakyti
Bite maja aš naudoju tokį kilimėlį, man nekimba
Atsakyti
sveikos kepejos,na temute jusu jau seniai seku,groziuosi,kelis tortukus jau esu iskepusi ax.gif visko mokausi skaitydama jusu postus...o dbr turiu klausimuka,matyt jums bus juokingas,taciau gal galite pasakyti ar reikia torta kazkuo aptepti jei noriu ji visa padengti sokoladu?labai aciu uz atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 01 07, 14:34)
Va tik neuzsuk, kad ir trumpai ir kiek groziu prikelta...
O cia mano pirmas gyvenime "suris"

Man čia aukštasis pilotažas jau atrodo, labai gražu bigsmile.gif

O visgi dengsiu iš šokoladinės marshmalow masės savo maišą, gal pasiseks rolleyes.gif
Atsakyti
Mažulėlė grazuciai meskuciai biggrin.gif
medija labai grazu…o burbuliukai wub.gif
Shiushke13 mmm suris 4u.gif
Atsakyti