Sveikos,kokių grožių esate prilipdžiusios Kaip aš džiaugiuosi atradusi šią temą,tik iš čia aš irgi išmokau pasigaminti torčiukus,pirmų tortukų nerodysiu o vieni iš pirmų ir rimtesnių mano
sveiki,
ką tik peržiūrėjau visą temą kur yra tortų puošimas be komentarų, bet man taip galva susisuko, kad nutariau vis tik paklausti
ieškojau kaip pasidaryti masę tortų dekoracijų lipdymui. Tiksliau man reikia tokios masės, kurią aš paruošusi iš vakaro ar ryte, galėčiau palaikyti šaldytuve, kol vakare atėjusios keturmetės, iš tos masės, kaip iš kokio modelino galėtų lipdyti įvairias figūrėles ir puošti mano iškeptą tortuką.
iš pradžių galvojau, kad idealiausiai man tiktų masė pagal Asseni, pagaminta iš saldainių masės (297 žinutė)
http://www.supermama...;#entry21240368
bet aš neturiu mikrobanginės, o be jos tinkamai ištirpinti saldainių turbūt nepavyktų o gal kas bandėte?
arba galvoju, kad daryti pagal šį receptuką (49 žinutė)
http://www.supermama...?...78104&st=48
o gal Jūs galite ką nors parekomenduoti, iš ko man tą masę pasidaryti, kad ir pats darymo procesas nebūtų labai sudėtingas ir, kad paskui merginos galėtų lengvai minkyti ir anksčiu laiko masė nesustingtų, būčiau dėkinga
ką tik peržiūrėjau visą temą kur yra tortų puošimas be komentarų, bet man taip galva susisuko, kad nutariau vis tik paklausti
ieškojau kaip pasidaryti masę tortų dekoracijų lipdymui. Tiksliau man reikia tokios masės, kurią aš paruošusi iš vakaro ar ryte, galėčiau palaikyti šaldytuve, kol vakare atėjusios keturmetės, iš tos masės, kaip iš kokio modelino galėtų lipdyti įvairias figūrėles ir puošti mano iškeptą tortuką.
iš pradžių galvojau, kad idealiausiai man tiktų masė pagal Asseni, pagaminta iš saldainių masės (297 žinutė)
http://www.supermama...;#entry21240368
bet aš neturiu mikrobanginės, o be jos tinkamai ištirpinti saldainių turbūt nepavyktų o gal kas bandėte?
arba galvoju, kad daryti pagal šį receptuką (49 žinutė)
http://www.supermama...?...78104&st=48
o gal Jūs galite ką nors parekomenduoti, iš ko man tą masę pasidaryti, kad ir pats darymo procesas nebūtų labai sudėtingas ir, kad paskui merginos galėtų lengvai minkyti ir anksčiu laiko masė nesustingtų, būčiau dėkinga
Svajonė, puikūs tortukai. Jei pirmieji taip atrodo, tai kas bus toliau.
Deimantine Saule, man atrodo lengviausia yra šokoladinė saldainių masė. Pabandyk ją pasidaryti. Šiaip marshmellow saldainiukus galima ištirpinti ir orkaitėje (bent jau aš taip dariau), nes mikrobangės irgi neturiu.
Keletas mano tortukų
"Lego veikėjai":
"Angry birds":
"Cirkas":
Deimantine Saule, man atrodo lengviausia yra šokoladinė saldainių masė. Pabandyk ją pasidaryti. Šiaip marshmellow saldainiukus galima ištirpinti ir orkaitėje (bent jau aš taip dariau), nes mikrobangės irgi neturiu.
Keletas mano tortukų
"Lego veikėjai":
"Angry birds":
"Cirkas":
QUOTE(Migle79 @ 2013 01 06, 17:55)
Deimantine Saule, man atrodo lengviausia yra šokoladinė saldainių masė.
Migle79, tortukai tokie žaismingi, pasakiški
o kaip tą šokoladinę saldainių masę pasidaryti?
svajone - grazus darbeliai, labiausiai tai primasis
migle - zaviuosi jusu darbais
migle - zaviuosi jusu darbais
Migle, kaip aš Jūsų pasiilgau....
QUOTE(Migle79 @ 2013 01 06, 17:55)
Svajonė, puikūs tortukai. Jei pirmieji taip atrodo, tai kas bus toliau.
QUOTE(*Keila* @ 2013 01 06, 18:14)
svajone - grazus darbeliai, labiausiai tai primasis
Ačiū merginos už padrąsinimą
Jūsų tortukai
*saules_zuikutis* nuostabi ir labai silta mergyte isitaisius ant tortuko
Mingailiux ir wel grazi balta katyte
~aura~ matosi kad daug darbelio ideta grazu
Rasa_zyk nuostabu tokia sultinga !!!
O-RE-AR labai tuos brokus tikriausiai tik jus ir tematot
mammy1 tikrai nepasakysi kad pirmi tortukai grazu
nora25 labai silti ir grazus tortukai! liuks
*Svajone* grozis