Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Pas mane vel katyte smile.gif
Bananinis, 2,5kg

Atsakyti
Mergaites, iki jusu graziu labai toli,bet vistiek noriu pasirodyt ax.gif Dukrytes gimtadienio tortukas
user posted image
user posted image
Islindo daug broko,o be to ir nuotraukoj spalvytes tokios negyvos atrodo,nes su telefonu daryta smile.gif
Ir dabar tik pamaciau,kad lelyte kreivai istatyta blink.gif reik kazkaip pataisyt unsure.gif Zvakute irgi ne vietoje atrodo,bet taip jau norejo mazoji blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~aura~: 05 sausio 2013 - 11:14
QUOTE(~aura~ @ 2013 01 05, 12:07)

biskuti ne taip padaryta,bet svarbu su meile ir vaikas laimingas smile.gif
Atsakyti
Bananinė braškė biggrin.gif , raudonam mergytės gimtadieniui smile.gif
user posted image
user posted image

Man kotais neramu kuris laikas unsure.gif , Kaži kodėl Adrijos šedevrų nebematyt, negi ji mus paliko cray.gif , jau taip buvau prirratus kiekvieną savaitgalį seilę pavarvint ..... verysad.gif
Atsakyti
Medutis su zele,3.9kg. broku daug,bet patiko kam jis skirtas ,o as tik mokausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 05, 14:57)

super braskyte thumbup.gif

Taip ir Erixiuko nera... g.gif
Atsakyti
na, mano nesulyginsi su Jusu visu- bet tik supermamyciu deka, kazka pradejau daryti..
taigi..siandien brangiausiajam tortukas...is sirdies- ir su meile smile.gif

o kitas- kur dariau kaledoms- oiii...vargau...nes patirties.. 0....!!!!

user posted image

user posted image

Atsakyti
grazi braske ir gumis
audi trotukas fainas
Atsakyti

Man kotais neramu kuris laikas unsure.gif , Kaži kodėl Adrijos šedevrų nebematyt, negi ji mus paliko cray.gif , jau taip buvau prirratus kiekvieną savaitgalį seilę pavarvint ..... verysad.gif
As irgi pasisgendu Adrijos
Atsakyti
o as manau,kad ji pas vaikus isvykus ilsisi po sventinio maratono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 01 05, 19:07)
Man kotais neramu kuris laikas  unsure.gif , Kaži kodėl  Adrijos šedevrų nebematyt,  negi  ji mus paliko  cray.gif , jau taip buvau prirratus kiekvieną savaitgalį seilę pavarvint ..... verysad.gif
  As irgi pasisgendu Adrijos

gyva, as jai buvau i az parasius prie kokias 3 sav, tai atsiliepe va ka tik pries pora dienu
Atsakyti
karsta.gif vadinas atostogos buvo , nu lauksim naujų jos darbų bigsmile.gif
Atsakyti