Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 04, 14:34)
Sveikos kepėjėlės, su Gyvatės metais  4u.gif Negaliu atsigrožėti Jūsų darbeliais, visos šaunuolės ir nerealios  wub.gif Baltai pavydžiu...  blush2.gif Esu kelis tortukus tik kepusi namų vartojimui, tiesa, medutį jau tikriausiai mintinai moku, visgi mėgstamiausias biggrin.gif Tai va, kitą savaitę nusimato nedidelis jubiliejus, žmogus užsiprašė rafaelo torto, esu kepusi, ne bėda. Tik kaip papuošti jaunam vyrui jį? Galvoju, gal bandyti pinigų maišą daryti, tik bijau viską sugadinti  doh.gif

ir man aktualus pinigu maisas, o baimes akys dideles nes nzn ka ir kaip daryt blink.gif gal mum kas pades ax.gif patars
Atsakyti
Labutis visoms. Šaunuolės visos. O tortų gožis! Negaliu atsidžiaugti Jūsų meno kūriniais. Dabar ir pati užsikrečiau šia malonia "liga" smile.gif

bandysiu,jei pavyks įkelti foto,ir aš pasiodyti su savo pirmu blynu. vos spėjau nufotkinti prapjautą,labai greitai buvo "sunaikintas" essen.gif
http://images15.fotk...6/photo2-vi.jpg

http://public.fotki....to-2.html#media

http://images43.fotk...6/photo3-vi.jpg

reiktų patarimo,sausio viduryje bus MB gimtadienis. Susirinks apie16 žmonių.Gal patartumėte,kokį gaivų torčiuką būtų galima padaryti,kad nepritruktų,nes susirinks visi tortų mėgėjai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvatele: 04 sausio 2013 - 15:30
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2013 01 04, 15:05)
ir man aktualus pinigu maisas, o baimes akys dideles nes nzn ka ir kaip daryt  blink.gif  gal mum kas pades ax.gif  patars

Radau čia temoj kaip daryti pinigų maišus. Tik man klausimas iškilo, rafaelo yra gan minkštas tortas, šlapias toks ir trupantis, ar laikytų tokią formą?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 04, 16:43)
Radau čia temoj kaip daryti pinigų maišus. Tik man klausimas iškilo, rafaelo yra gan minkštas tortas, šlapias toks ir trupantis, ar laikytų tokią formą?

O tai kokia ten forma. Apvalus tortas, i virsu truputi siaurejantis ir viskas. Nieko ypatingo, kad negaletu laikytis
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 04, 16:43)

kiek esu gaminusi. tai pinigų maišas bene pats lengviausiai gaminamas tortas..
o rafaello tiesiog truputį tik sulaistyti.. jis pastovės ir sudrėks pats kiek reiks ir bus liuks.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 04, 12:14)
SZ, labai grazus tortukas su klounu!
Mano siu metu tortukai

Ilgaplauke thumbup.gif manoji nori tokio torto, dievina sia pasaka. kaupiuosi kaip reiks padaryti. tai klausimas is ko pili padarei, sudziovinai pasitiliaza? Ir kaip ilgaplaukes veideli toki dailu padarei. Is vis nesu lipdziusi leliu, tai nezinau nuo ko pradet blush2.gif

Patiko metai israityti is gyvates, gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2013 01 04, 16:53)
Ilgaplauke  thumbup.gif  manoji nori tokio torto, dievina sia pasaka. kaupiuosi kaip reiks padaryti. tai klausimas is ko pili padarei, sudziovinai pasitiliaza? Ir kaip ilgaplaukes veideli toki dailu padarei. Is vis nesu lipdziusi leliu, tai nezinau nuo ko pradet blush2.gif
Patiko metai israityti is gyvates, gera ideja  thumbup.gif

Pas mane viskas is pastiliazo. Savaite dziovinau, o pili tris dienas dariau. Pagrindus dziovinau, paskui sujungiau, o trecia diena puosiau. O ilgaplauke... nu veideli kisau i savo darbo molda, mo paskui jau ormavauveida, kad butu panasus (bet nelabai panasi gavosi)
Atsakyti
ACIU kam patiko mano klounas smile.gif

labai patiko(jau spejau pamirsti nica doh.gif ) kur metai su gyvatem israityti.gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2013 01 04, 15:45)
kiek esu gaminusi. tai pinigų maišas bene pats lengviausiai gaminamas tortas..
o rafaello tiesiog truputį tik sulaistyti.. jis pastovės ir sudrėks pats kiek reiks ir bus  liuks.

o sakkite ar geriau is aldainiu mases sokoladines daryt ar is pastiliazo?

aciu
Atsakyti
snikers tortas kuribingam zmogui.
prasymas buvo be dengimo mases ir ,kad kazkaip sietusi su pastovia kuryba,laidais,irankiais...smile.gif
sonai,virsus is sokolado
user posted image
Atsakyti
Laba mergaitės, kokių gražių tortukų pridėjot bigsmile.gif Visos šaunuolės 4u.gif
Na ir aš ne tuščiomis pas jus ateinu
Mažam piratukui ax.gif "Snickers" tortukas, 2 kg su kapeikom
user posted image
Lėlytė mažai mergytei, "Varškės sūrelis" 2 kg su kapeikom
user posted image
O čia vežiau pas draugus, skaniai "suniamniojom" ax.gif "Turtingas kavos"
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 04, 18:34)
snikers tortas kuribingam zmogui.
prasymas buvo be dengimo mases ir ,kad kazkaip sietusi su pastovia kuryba,laidais,irankiais...smile.gif
sonai,virsus is sokolado

Tortas galetu vadintis "Elektriko svajone" bigsmile.gif Labai originalus papuosimas ir grazus:)
Atsakyti