Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Dekui mergytes 4u.gif

RAMUNE,vat ir kilo klausimas is kur tos rankos turi augti,aciu uz patarima,kada nors pritaikysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 04, 01:12)
nu jau tas uogytemlengvai papuostas koks niamnis!
------------
mano pirmas siu metu 2600gr

Grazus, spalvytes graziai suderintos smile.gif Oi kaip as laukiu savo pirmojo siais metais, net nagai niezti, kaip noris dirbti biggrin.gif O kol kas ganau akis i jusiskius rolleyes.gif
Atsakyti
Zuikutį labai gražu, dailu, spalvota
Atsakyti
Mauzeryte,uz tvoreles geraja puse tukstantis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ....
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 04, 09:26)
Mauzeryte,uz tvoreles geraja puse tukstantis  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif ....

blush2.gif uoj aciu aciu, bet ji ten pora vietu luzus sad.gif sudetinga nuimti ir prkelti , lengviau butu atvirksciai wink.gif
Atsakyti
Mauzeryte,blogaja puse ner ka veikt uzdet,o vat geraja..... 4u.gif ,saunuole
Atsakyti
bite maja - aciu 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2013 01 03, 23:19)
As noreciau kritikos duot, bet kazkaip bijau  g.gif  nebent duosi leidima ax.gif

nu duok blush2.gif

QUOTE(ramune.v @ 2013 01 03, 23:35)
Keila niu niu niu, siuos jau matem biggrin.gif 124 zinutej smile.gif prasom rodyt ir naujus  bigsmile.gif zinom kad grazus abu, kriksto man labai patinka tokie-tradiciniai wub.gif o barbes foto cia isvirsaus pagauta ar ji ne viso aukscio pagal lele? blush2.gif
atsiprasau kad klausiu bet kaip tik mastau kaip padaryt, nes turesiu itilpti i iki 2kg su jogurtiniu (nu nesunkus bet) + sijonas pastilazo ir laaabai klostuotas, tai sakau gal labai kudas sijonas gausis jei normalaus ugio darysiu g.gif nu bet siaip proporcingai jos noriu tai ir nebezinau doh.gif
O-RE-AR o jau koks ilgablakstienis bigsmile.gif laaabai nuotaikingas  smile.gif tik kita syk vos rankas nuo auksciau daryt reiktu, jos ten is pacios "kempines" islenda rolleyes.gif
Ir kitu mergaiciu grazus, nepykit jau nebesuminesiu  blush2.gif

oi atsiprasau blush2.gif , kazkaip galvojau, kad dar nedejau ju. taip sijonas ne pagal kojas. tai pati lele siek tiek atlosta yra, ta prasme, kad ji pritupusi gaunasi
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 01 04, 12:30)
bite maja - aciu 4u.gif
nu duok blush2.gif

Tau jau kaip toli grazu nepradedanciai, tai batukai labai atmestinai padaryti ax.gif tikrai sugebi graziau ir kruppsciau, o siul atveju jie tiesiog gadina torta....

O barbe... Na ne barbe o elementarus tortas su ismegtu barbes kunu ax.gif

Velgi tai sakau, nes jautikrai esi per daug pazengus kad tokius tortus darytum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 04, 13:56)
Tau jau kaip toli grazu nepradedanciai, tai batukai labai atmestinai padaryti  ax.gif  tikrai sugebi graziau ir kruppsciau, o siul atveju jie tiesiog gadina torta....

O barbe... Na ne barbe o elementarus tortas su ismegtu barbes kunu ax.gif

Velgi tai sakau, nes jautikrai esi per daug pazengus kad tokius tortus darytum 4u.gif

dekui uz kritika
Atsakyti
SZ, labai grazus tortukas su klounu!

Mano siu metu tortukai

Maskarpone su persikais, 3,9kg

user posted image

Maskarpone su persikais, 3,2kg

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 04 sausio 2013 - 13:20
Mauzeryte, viska darau is pastiliazo tortu dengimui. Bonke irgi. Ji tusciavidure. Uzdedi ant butelio ir lauki kol sudzius mase (aisku, maistine plevele reikia uzdeti ant bonkes, paskui pastiliaza)
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės, su Gyvatės metais 4u.gif Negaliu atsigrožėti Jūsų darbeliais, visos šaunuolės ir nerealios wub.gif Baltai pavydžiu... blush2.gif Esu kelis tortukus tik kepusi namų vartojimui, tiesa, medutį jau tikriausiai mintinai moku, visgi mėgstamiausias biggrin.gif Tai va, kitą savaitę nusimato nedidelis jubiliejus, žmogus užsiprašė rafaelo torto, esu kepusi, ne bėda. Tik kaip papuošti jaunam vyrui jį? Galvoju, gal bandyti pinigų maišą daryti, tik bijau viską sugadinti doh.gif
Atsakyti