Dekui mergytes
RAMUNE,vat ir kilo klausimas is kur tos rankos turi augti,aciu uz patarima,kada nors pritaikysiu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 04, 01:12)
nu jau tas uogytemlengvai papuostas koks niamnis!
------------
mano pirmas siu metu 2600gr
------------
mano pirmas siu metu 2600gr
Grazus, spalvytes graziai suderintos Oi kaip as laukiu savo pirmojo siais metais, net nagai niezti, kaip noris dirbti O kol kas ganau akis i jusiskius
Zuikutį labai gražu, dailu, spalvota
Mauzeryte,uz tvoreles geraja puse tukstantis ....
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 04, 09:26)
Mauzeryte,uz tvoreles geraja puse tukstantis ....
uoj aciu aciu, bet ji ten pora vietu luzus sudetinga nuimti ir prkelti , lengviau butu atvirksciai
Mauzeryte,blogaja puse ner ka veikt uzdet,o vat geraja..... ,saunuole
bite maja - aciu
nu duok
oi atsiprasau , kazkaip galvojau, kad dar nedejau ju. taip sijonas ne pagal kojas. tai pati lele siek tiek atlosta yra, ta prasme, kad ji pritupusi gaunasi
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 03, 23:19)
As noreciau kritikos duot, bet kazkaip bijau nebent duosi leidima
nu duok
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 03, 23:35)
Keila niu niu niu, siuos jau matem 124 zinutej prasom rodyt ir naujus zinom kad grazus abu, kriksto man labai patinka tokie-tradiciniai o barbes foto cia isvirsaus pagauta ar ji ne viso aukscio pagal lele?
atsiprasau kad klausiu bet kaip tik mastau kaip padaryt, nes turesiu itilpti i iki 2kg su jogurtiniu (nu nesunkus bet) + sijonas pastilazo ir laaabai klostuotas, tai sakau gal labai kudas sijonas gausis jei normalaus ugio darysiu nu bet siaip proporcingai jos noriu tai ir nebezinau
O-RE-AR o jau koks ilgablakstienis laaabai nuotaikingas tik kita syk vos rankas nuo auksciau daryt reiktu, jos ten is pacios "kempines" islenda
Ir kitu mergaiciu grazus, nepykit jau nebesuminesiu
atsiprasau kad klausiu bet kaip tik mastau kaip padaryt, nes turesiu itilpti i iki 2kg su jogurtiniu (nu nesunkus bet) + sijonas pastilazo ir laaabai klostuotas, tai sakau gal labai kudas sijonas gausis jei normalaus ugio darysiu nu bet siaip proporcingai jos noriu tai ir nebezinau
O-RE-AR o jau koks ilgablakstienis laaabai nuotaikingas tik kita syk vos rankas nuo auksciau daryt reiktu, jos ten is pacios "kempines" islenda
Ir kitu mergaiciu grazus, nepykit jau nebesuminesiu
oi atsiprasau , kazkaip galvojau, kad dar nedejau ju. taip sijonas ne pagal kojas. tai pati lele siek tiek atlosta yra, ta prasme, kad ji pritupusi gaunasi
QUOTE(*Keila* @ 2013 01 04, 12:30)
bite maja - aciu
nu duok
nu duok
Tau jau kaip toli grazu nepradedanciai, tai batukai labai atmestinai padaryti tikrai sugebi graziau ir kruppsciau, o siul atveju jie tiesiog gadina torta....
O barbe... Na ne barbe o elementarus tortas su ismegtu barbes kunu
Velgi tai sakau, nes jautikrai esi per daug pazengus kad tokius tortus darytum
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 04, 13:56)
Tau jau kaip toli grazu nepradedanciai, tai batukai labai atmestinai padaryti tikrai sugebi graziau ir kruppsciau, o siul atveju jie tiesiog gadina torta....
dekui uz kritika
Mauzeryte, viska darau is pastiliazo tortu dengimui. Bonke irgi. Ji tusciavidure. Uzdedi ant butelio ir lauki kol sudzius mase (aisku, maistine plevele reikia uzdeti ant bonkes, paskui pastiliaza)
Sveikos kepėjėlės, su Gyvatės metais Negaliu atsigrožėti Jūsų darbeliais, visos šaunuolės ir nerealios Baltai pavydžiu... Esu kelis tortukus tik kepusi namų vartojimui, tiesa, medutį jau tikriausiai mintinai moku, visgi mėgstamiausias Tai va, kitą savaitę nusimato nedidelis jubiliejus, žmogus užsiprašė rafaelo torto, esu kepusi, ne bėda. Tik kaip papuošti jaunam vyrui jį? Galvoju, gal bandyti pinigų maišą daryti, tik bijau viską sugadinti