Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

''Medutis su žele''
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 01 03, 20:45)
''Medutis su žele''

Jusiskiai tai kuo tolyn, tuo grazyn:)
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 03, 17:53)
Jusiskiai tai kuo tolyn, tuo grazyn:)

Na taip ir turetu buti biggrin.gif Aciukas
Atsakyti
Bite_Maja, labai ispudingai jusu medutis atrodo smile.gif toks visas valgomas valgomas smile.gif beto labai daili sokoladine tvorele smile.gif

Kempiniukas be komentaru grazus smile.gif ir padekliukas labai derinasi smile.gif super!
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2013 01 03, 21:37)
Bite_Maja, labai ispudingai jusu medutis atrodo smile.gif toks visas valgomas valgomas smile.gif beto labai daili sokoladine tvorele smile.gif

Aciu uz ivertinima, dvieju aukstu dariau pirma karta, sakiau daugiau dideliu nedarysiu, kiek nervu be patirties, bet jau vel noreciau koki didesni pakept bigsmile.gif O tvorele irgi pirma kart dariau, tai kad nesutvarkiau per siule daejo man tik tada, kai sokolado nebeliko tirpinto doh.gif Zodziu daugybe pirmuju kartu kol kas.... Bet apsirgau sia tortu puosimo liga manau, kad nepagydomai jau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atgijo temute po svenciu, o jau tortai kokie grazus wub.gif visi wub.gif
Atsakyti
o-re-ar - kempiniukas lb grazus wub.gif

bite maja - grazus darbeliai

keli mano

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 03, 21:43)

bite maja - grazus darbeliai

Aciu 4u.gif O as Jusu roziu gerbeja 4u.gif
Atsakyti
sweikutes, su naujais- linkiu ir toliau kurti sedevrus, ir toliau stebinti mus, pradziamokslias, kad ir toliau mums butu i ka ziureti ir seile varvinti wink.gif))

keletas mano:

medutis

user posted image

Otelas

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 01 03, 20:35)

As noreciau kritikos duot, bet kazkaip bijau g.gif nebent duosi leidima ax.gif
Atsakyti
Keila niu niu niu, siuos jau matem biggrin.gif 124 zinutej smile.gif prasom rodyt ir naujus bigsmile.gif zinom kad grazus abu, kriksto man labai patinka tokie-tradiciniai wub.gif o barbes foto cia isvirsaus pagauta ar ji ne viso aukscio pagal lele? blush2.gif
atsiprasau kad klausiu bet kaip tik mastau kaip padaryt, nes turesiu itilpti i iki 2kg su jogurtiniu (nu nesunkus bet) + sijonas pastilazo ir laaabai klostuotas, tai sakau gal labai kudas sijonas gausis jei normalaus ugio darysiu g.gif nu bet siaip proporcingai jos noriu tai ir nebezinau doh.gif
O-RE-AR o jau koks ilgablakstienis bigsmile.gif laaabai nuotaikingas smile.gif tik kita syk vos rankas nuo auksciau daryt reiktu, jos ten is pacios "kempines" islenda rolleyes.gif
Ir kitu mergaiciu grazus, nepykit jau nebesuminesiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 03 sausio 2013 - 22:45
nu jau tas uogytemlengvai papuostas koks niamnis!
------------
mano pirmas siu metu 2600gr
user posted image
Atsakyti