Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Shiushke13 @ 2013 01 02, 12:15)
Su Naujaisiais visas- neissenkamo kurybiskumo Jums visoms smile.gif

Labai grazus jusu tortai smile.gif neperkrauti ir tvarkingi smile.gif

QUOTE(okmantes @ 2013 01 02, 17:31)
Su Naujaisiais metais visas sveikinu ir linkiu, kad sie metai butu turitngi visom prasmem  smile.gif

jusu zele tortas mane pakerejo smile.gif nuostabu!!!
o is ko padaryti kepures ornamentai ?
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 01 02, 12:15)

Zele tortukas 2.2 kg

QUOTE(okmantes @ 2013 01 02, 17:31)
daromas zeles tortas:

essen.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2013 01 02, 13:13)

nu pasakiskai grazi Barbyte thumbup.gif As irgi ruosiusi dukrytei gimtadieniui kepti toki,tai noriu paklaust kelis kalusimelius ax.gif Koks tortukas viduje? Kuom apipuostas virsus??? pastilazu? Idomu o is Marshmalow saldainiuku nepapuosciau ???turiu ju daug uzsipirkus,tai galvoju,kad juos reik panaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2013 01 02, 17:23)
jusu zele tortas mane pakerejo smile.gif nuostabu!!!
o is ko padaryti kepures ornamentai ?

QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 02, 17:23)

oi,mergaites, kaip paglostet sirdele pastebedamos... 4u.gif kepures taip vadinami "ornamentai" bandyti daryti su perlamutriniais dazais pries tai ispaudus snaiges formele. ten visai kitaip turejo buti, bet laiko neuzteko visai grazinti blush2.gif
Atsakyti
Niu va,pusiau suvalgytas musu megiamas Napaleonas,pats tortas super,slapia beze super,bet jau tabiu lipdymas doh.gif nezinau kodel pastiliazas lipdymui man gavosi neelastingas ir sunkiai lipdziau,bet gerai kad vaikui laaaaaaaaaaaaaabai patiko,nes ji fane tabiu lotuliukas.gif

tiesa,slapia beze dejau tiesiai ant apipjauto tortuko,jokiu sviestiniu kremu ir laike kuo puikiausiai thumbup.gif

ciuzykla irgi padariau,bet ne pagal patarimus,o is apipjauto torto likuciu,sumaliau ir sulipdziau thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2013 01 02, 18:44)

Koks tortukas viduje? Kuom apipuostas virsus??? pastilazu? Idomu o is Marshmalow saldainiuku nepapuosciau ???turiu ju daug uzsipirkus,tai galvoju,kad juos reik panaudoti g.gif

Viduje varškinis su persikais, puoštas pastiliažu. Ir su maršmaliukais pavyktų drinks_cheers.gif
Atsakyti
o jau zeliukas koks grazus!
Atsakyti
Mascarponės su vaisiais 2 kg
user posted image
Atsakyti
Visas kepejeles su Naujais Metais!!! Pagaliau baigesi tos sventes, o tai nebuvo kada nei prie kompo prisesti. Cia idedu savo keleta ir kalediniu ir nekalediniu.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ingridasir labai tvarkingi tortukai
Atsakyti
Sveiki,

Visas kepejėles su šventėmis!!! Kad nesibaigtų idėjos ir noras džiuginti kitus!!

O čia mano keli:

user posted image

user posted image

Atsiprašau, bet spėjau nufotkint tik dėžutėje blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Visas su praejusiomis sventemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visu darbeliai labai grazus 4u.gif
Issiaiskinau kodel man anksciau beze nesigavo, ogi todel kad mikseris per silpnas buvo, nusipirkau kita ir viskas kuo puikiausiai gavos thumbup.gif blush2.gif

Idesiu savo trecia bandyma puosti torta mase, kaledinis snikeris puostas pastilazu
user posted image
Atsakyti