Diana, puikus tortukai ypatingai pirmasis
o Pastos tortai labai mieli ir svelnus atrodo pamaciau pirmaji ir nejuciom nusisypsojau
Su Naujaisiais visas- neissenkamo kurybiskumo Jums visoms
Nu ir groziu prisiziurejau- cia va mano keli paprastuciai dar is praejusiu metu
"Valgomi"keksiukai su ricota ir avietem
Kurmio namelis, 2 kg
Zele tortukas 2.2 kg
Sokoladinis mascarpones su persikais 1 kg
vanilinis mascarpones su persikais, 2.5 kg
Sokoladinis mascarpones su persikais, 2.5 kg
Namam skirto sventinio jau nekeliu- per skubejima ir pervargima gavosi ne isis nei tas Na bet svarbu naujai isbandytas receptas visai patiko
Nu ir groziu prisiziurejau- cia va mano keli paprastuciai dar is praejusiu metu
"Valgomi"keksiukai su ricota ir avietem
Kurmio namelis, 2 kg
Zele tortukas 2.2 kg
Sokoladinis mascarpones su persikais 1 kg
vanilinis mascarpones su persikais, 2.5 kg
Sokoladinis mascarpones su persikais, 2.5 kg
Namam skirto sventinio jau nekeliu- per skubejima ir pervargima gavosi ne isis nei tas Na bet svarbu naujai isbandytas receptas visai patiko
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 01 02, 12:15)
Su Naujaisiais visas- neissenkamo kurybiskumo Jums visoms
Labai grazus tortukai)
O kur ieskoti receptuko sokoladinio maskarpones su persikais??
Ir koks patiko naujas???
Aciu.
QUOTE(Ulitka @ 2013 01 02, 12:30)
Labai grazus tortukai)
Ir koks patiko naujas???
Aciu.
Ir koks patiko naujas???
Aciu.
Del sokoladinio su maskarpone ir persikais- tai as bent jau kepu juodojo misko biskvita, o kremui imu mascarpone, grietinele, grietine lygiom dalim, cukraus pagals skoni ir persikus (konservuotus). Kartais nededu grietines- tada 1 dalis mascarpones ir 2 dalys grietineles.
O naujas (na man naujas) - http://www.mamosrece...kriausemis.html
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 02, 12:17)
joooo, cia beda, pas mus ir ziauriai dregna, varara isdziuna puikiai, o dabar ijungiu dregmes surinkeja ir rodo 93 nuo ryto kai turi buti 40, visa d. veikia ir istraukia tik iki 60
aš atsiprašau, kad ne į temą.. bet tai kur čia randat tokią drėgmę, butuose?
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 02, 10:17)
joooo, cia beda, pas mus ir ziauriai dregna, varara isdziuna puikiai, o dabar ijungiu dregmes surinkeja ir rodo 93 nuo ryto kai turi buti 40, visa d. veikia ir istraukia tik iki 60
Prie tokios dregmes, tai jums vos ne statybinio dregmes surinkejo reikia.... Jeigu nesurinkinesit, tai greit ir pelesis gali isiveist...
Jeigu ne name gyveni, tai kokio tipo butas (blokinis ar murinis, kampinis butas ar ne)? Labai idomu paliko kad tiek dregmes ir dar ziema
pastos figureles kokios grazios!
Dianos konkoreziai graziai ziurisi su kaspinuku
Dianos konkoreziai graziai ziurisi su kaspinuku
Diana - pirmasis lb grazus
pasta - visi lb grazus
shiuske - tas zeliukas - lb skaniai atrodo
pasta - visi lb grazus
shiuske - tas zeliukas - lb skaniai atrodo
QUOTE(naitas @ 2013 01 02, 14:56)
aš atsiprašau, kad ne į temą.. bet tai kur čia randat tokią drėgmę, butuose?
QUOTE(Atize @ 2013 01 02, 15:10)
Prie tokios dregmes, tai jums vos ne statybinio dregmes surinkejo reikia.... Jeigu nesurinkinesit, tai greit ir pelesis gali isiveist...
Jeigu ne name gyveni, tai kokio tipo butas (blokinis ar murinis, kampinis butas ar ne)? Labai idomu paliko kad tiek dregmes ir dar ziema
pas mus o siap pas daug ka tik nepasimatuoja tai ir nezino. dabar dazniausiai 60-65 nebent ilgai namie musu nera ir / arba langu virsus praverti, bet deja kai namuose su mazais vaikais taip neimanoma... kovojam tikiuos nebeilgai reiks jei ka domins issamiau i AZ
---
pasta222
Shiushke13 grazuciai, bet dabar noriu zele
dangiuk liuks
Su Naujaisiais metais visas sveikinu ir linkiu, kad sie metai butu turitngi visom prasmem
kokie grazus visi tortai vieni labiau,kiti maziau,bet tikrai verti susizavejimo ir pagyru. svarbiausia, kad daugeliui artimuju ir uzsakovams atnese daug dziaugsmo ir sypsenu stebiu ir skaitau vis... zinoma norejosi padaryti daugiau, labiau, graziau, bet svenciu maratonas verte keisti ir vel keisti pradinius tortu sumanymus...taip sniego senis pavirto i kaledu senio kepure ir t.t. tikriausiai ne vienai tai pazistama rodausi,ka nuveikem su mano mergaitem.
kadangi mano princesei suejo 16-a Kuciu vakara, tai tradiciskai daromas zeles tortas:
Kaledoms darem tik meduoliukus, bet visos kartu
viduj Cipciuko ananasinis. gavosi tokia "pamesta" kepure,bet ragavom tik seimos rate.atsiprasau uz antra plana :
kokie grazus visi tortai vieni labiau,kiti maziau,bet tikrai verti susizavejimo ir pagyru. svarbiausia, kad daugeliui artimuju ir uzsakovams atnese daug dziaugsmo ir sypsenu stebiu ir skaitau vis... zinoma norejosi padaryti daugiau, labiau, graziau, bet svenciu maratonas verte keisti ir vel keisti pradinius tortu sumanymus...taip sniego senis pavirto i kaledu senio kepure ir t.t. tikriausiai ne vienai tai pazistama rodausi,ka nuveikem su mano mergaitem.
kadangi mano princesei suejo 16-a Kuciu vakara, tai tradiciskai daromas zeles tortas:
Kaledoms darem tik meduoliukus, bet visos kartu
viduj Cipciuko ananasinis. gavosi tokia "pamesta" kepure,bet ragavom tik seimos rate.atsiprasau uz antra plana :